Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter pret si specificatii tehnice

     Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom avand unitatea interioara cu un design deosebit cu linii curbate, ce aduce un plus de eleganta incaperii. Heinner- HAC-18INVB dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate medie de racire si incalzire de 18000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 40 – 50 mpDisplay-ul sau discret, de tip LCD, care vizualizeaza numai in timpul functionari ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

      Aparatul de aer conditionat tip inverter Hainner este dotat cu un compresor rotativ GMCC cu o eficienta a motorului mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta. 

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat in clasa A++, avand un consum anual de 380 kWh/an la racire si clasa A+ cu un consum de 1720 kWh/an la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,5 la racire si de 4,2 coeficient de randament SCOP la incalzire.

      Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Hainner, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor  adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,5 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW. 

     Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate.

     Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 45 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Instalatia de filtrare aer include filtru HD de mare densitate care este unul dintre cele mai performante de pe piata aparatelor de aer conditionat, la momentul actual. Acesta are o eficienta cu pana la 50% mai ridicata in blocarea particulelor de praf si poluare si cu pana la 80% mai ridicata in retentia polenului. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Ventilatorul unitatii interioare are nu mai putin de 12 trepte pentru un control foarte bun al intensitatii fluxurilor de aer, cu un debit maxim 920) mc/h. Veti beneficia astfel de cel mai inalt grad de confort, indiferent de preferintele dumneavoastra. Ventilatorul unitatii exterioare beneficiaza de 5 trepte, pentru eficientizarea consumului energetic.

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand 1,8 l/h condens.

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de memorare a pozitiei flapsurilor presupune adaptarea automata a acestora, imediat ce aparatul de aer conditionat Heinner  este pus in functiune, conform ultimei pozitii setate inainte de oprire.

     Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner pentru un interval limitat de timp insa,  aceasta presupune un consum energetic suplimentar.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Hainner, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Hainner va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 5 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Functie ECO activand functia pe timpul noptii, benefiezi de o reducere de pana la 60% a energiei, in decursul de 8 ore.

     Functie Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, ce va trimite feed-back in timp real catre unitatea centrala. Astfel, veti avea asigurata o temperatura constanta, in orice loc v-ati afla, iar mentinerea acesteia va presupune un consum minim de resurse.

     Funtia Anti-inghet presupune mentinerea unei temperaturi constante de 8 grade Celsius, pentru a proteja casa in perioadele lungi de absenta, pe timp de iarna. Aceasta functie a aparatului este foarte utila la casele de vacanta.

     Functia de diagnosticare si detectare a pierderilor agentului frigorific este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare prin afisarea unui cod pe display-ul acestuia. 

     Controlul aparatului se poate face prin telecomanda primita dar si cu ajutorul smartphone-ului. Totusi, pentru controlul WiFi este nevoie de un modul M-Smart Wi-Fi care se va instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone, iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.

     Unitatea interioara cantareste 21 kilograme avand dimensiunile de (800 x 188 x 275) mm, iar cea exterioara are o greutate de 41 kilograme cu dimensiunile de (770 x 188 x 275) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret. 

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza