Raizo FC05-03 C2, ochelari de soare dama accesibili

    Daca iti doresti o pereche de ochelari de soare, simpli, care din punct de vedere functional sa indeplinesca cu succes obiectivul de protectie solar, atunci Raizo FC05-03 C2 pot fi o alegere interesanta. In masina de regula la drumuri lungi ne confruntam adesea cu problema luminii puternice care ne poate deranja atunci cand conducem. Sa ai la indemana o pereche de ochelari de soare ca acestia te poate scuti de multe neplaceri. Raizo FC05-03 C2 sunt o pereche de ochelari de soare care sunt recomandati femeilor, dar daca ii privim in mod general ca aspect, sunt sigur ca se potrivi perfect pentru ambele sexe. Culoarea negru mat la fel si lentilele de culoare inchisa fac ca aestia sa fie o optiune universal valabila atat pentru barbati cat si femei. Materialul de constructie implica majoritar plastic, ce sa impresia de ieftin, dar asta nu inseamna tocmai un dezavantaj deoarece ochelarii vor fi mai usori si mai confortabil de purtat la drum lung datorita greutatii reduse. 

Ochelari de soare dama Raizo FC05-03 C2

    Cu lentile gri, acesti ochelari de soare in stil rectangular au fost creati special pentru a-ti proteja ochii si a-ti oferi confortul necesar atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Protectia polarizata a lentilei asigura atat confort cat si functionalitate imbinand totodata utilul cu placutul si, mscand vederea ochilor de la exterior si oferind protetie impotriva luminii puternice. Cu ochelarii de soare de la Raizo FC05-03 C2, esti in avantaj tu! Acestia reprezinta o alegere indrazneata care pe langa protectie ofera un atuu important persoane care ii va purta prin atitudinea afisata si incredere.

    Imi plac ca au lentile de dimensiuni medii, nu foarte mari dar nici mici, intr-un cuvant potrivite, efectul de culoare negru mat este destul de evident iar ochii nu se vad de la distanta prin ei si cel mai important sunt usori astfel incat sa nu incomodeze. Pot fi purtati chiar si mai multe ore fara sa ii simti, fiind dealtfel confortabili. Ramele de vedere și ochelarii de soare raizo întâmpină cele mai sofisticate dorințe în materie de stil, culoare și rezistență în timp. Sunt o solutie perfecta in orice situatie, daca doresti sa fi remarcata si in acelasi timp sa urmezi trendul actual.

      Dimensiunile ochelarilor sunt cele standard, nu exista mai multe dimensiuni, modelul de fata fiind unul standard avand urmatoarele caracteristici: punte nazala 19 mm, lungime brate 145 mm, 55 mm latime lentile, garantia standard fiind de 24 de luni de zile. Designul confortabil dar si lentilele calitative ce asigura protectia de care ai nevoie sunt de apreciat pentru acest model. Iar daca te gandesti sa aloci un buget mai mic pentru achizitia unei perechi de ochelari, cu siguranta acest model ar trebui sa se regaseasca in lista scurta de achizitii. Oamenii apreciază ochelarii de soare raizo pentru ca sunt durabili și rezistenți la zgârieturi. Materialele de calitate și construcția solidă sunt aspecte importante care nu trebuiesc neglijate. 

     Pentru mai multe detalii despre pret, materiale de fabricare, gasesti aceste informatii pe pagina producatorului. Deasemenea unii utilizatori care au ales aceasta pereche de ochelari ca mijloc de protectie au postat poze relevante cu acestia, felul cum se potrivesc in functie de fizionomia acestora: Vezi cel mai bun pret 

Ochelari de soare dama Raizo FC05-03 C2

Lasă un comentariu