Review: Pavilion impermeabil Kring Bermuda cu protectie UV pentru gradina / terasa

    Fiind vara, un loc umbrit in gradina sau la o terasa e la mare pret, iar pana cand copacii sau alte ajustari de design nu apar in jurul terasei/gradinii tale, iti recomand ca solutie acest cort de tip pavilion impermeabil Kring Bermuda cu protectie UV. Sunt sigur ca in timp il vei indragi si mai mult si va deveni nu doar o solutie de moment, ci mai degraba permanenta, mai ales ca arata foarte bine ca aspect si raspunde bine functional cerintelor. Se poate lucra cu acesta si pe timp de noapte sau daca se anunta ploi, reprezentand un refugiu optim pentru invitatii unei petreceri, sau organizare de festival. Neprevazutul trebuie luat in calcul mereu, iar pentru ca totul sa mearga conform planului, trebuie sa fi pregatit din toate punctele de vedere in caz de vreme rea. Ca termen de comparatie poate fi asemanat cu umbrelele clasice ce se intalnesc pe la terasa, dar mult mai rezistent, aceasta avand o constructie ce implica un cadru din otel, invelit cu material panza de tip poliester de culoare deschisa gri sau crem. 

Pavilion impermeabil Kring Bermuda cu protectie UV pentru gradina / terasa / curte, poliester , 300x300 cm

    Pavilionul Kring Bermuda se poate strange astfel incat sa ofere un spatiu aerisit, sau extinde prin intinderea membranelor protectoare, cu functie impermeabila in partile laterale. Pe langa aceasta membrana protectoare, acesta beneficiaza si de plasa de protectie anti-tantari, aplicata pentru toate cele 4 zone laterale. Astfel poti extinde folosirea acestui pavilion pentru o perioada mai lunga de timp din an, inclusiv primavara si toamna. La interior vei gasi o zona de adopostire perfecta pentru a crea un spatiu de servire masa, sau la gratar impreuna cu familia. Materialul care acopera toate zonele in contact cu exteriorul beneficiaza de caracteristica de protectie UV. Dimensiunile exacte ale acestuia sunt cele conforma cu imaginea de mai jos:

Pavilion impermeabil Kring Bermuda cu protectie UV pentru gradina / terasa / curte, poliester , 300x300 cm

    Punctul cel mai inalt este undeva la 3 m deasupra solului, este destul de inalt astfel incat sa asigure o distanta echitabila si in cazul acelor persoane mai inalte. Cupola are forma in panta pentru a spori efectul aerodinamic si a facilita scurgerea apei mult mai usor. Materialul ce inveleste acoperisul este din poliestier cu o densitate 180 g/m², tratat special pentru a rezista umezeli excesive dar si actiunii soarelului. In partile laterale se ragasesc copertine din material sintetic, prinse in snur, care odata eliberate acopera toate laturile pavilionului. Casa si gradina par mult mai primitoare cu un aer pitoresc aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata.  Timpul de asamblare este de de aproximativ 1-2 ore in functie de priceperea fiecaruia si poate fi urmarit conform cu cartea tehnica aferenta.

Recomandare:

      Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti transport rapid pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Pavilion impermeabil Kring Bermuda cu protectie UV pentru gradina / terasa / curte, poliester , 300x300 cm

Lasă un comentariu