Bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS, pret, pareri

      Sa faci sport de acasa e uneori mai dificil deoarece iti trebuie multa motivatie, dar totul poate deveni o rutina daca aplici acest exercitiu alaturi de un aparat fitness performant asa cum este si bicicleta eliptica Zipro Shox RS. Motivatia este mai greu de antrenat, dar obiceiurile bune cum ar fi cele care includ miscarea in rutina zilnica este ceva care se invata, iar aplicate zi de zi, aduc beneficii in timp. Cand esti acasa, uneori preferi sa adopti un regim mai lejer si sa petreci mai mult timp in fata unui televizor sau pe retelele sociale, dar acest lucru nu e tocmai unul sanatos. Sa ai un program bine stabilit in care sa specifici momentele de exercitiu te pot ajuta sa organizezi timpul liber mai bine, la fel sa incluzi momentele speciale de exercitiu. A avea o bicicleta fitness performanta poate fi un alt trigger care sa te ajute sa mentii acelasi ritm propus ca la inceput. Deasemenea rezultatele care pot veni in timp pot contribui la motivatia personala. Dar pentru inceput trebuie doar efort, constiinta de sine, alaturi de un aparat profesionist asa cum este si bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS. Exercitiul folosind o bicicleta fitness eliptica pune la lucru mai multe grupe de muschi, fiind un exercitiu complex care antreneaza uniform intreg corpul, reusind astfel sa mentii o forma fizica de invidiat. 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120kg

        Bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS include doua perechi de brate, un ghidon fix si alte doua brate mobile ce permit miscare in concordanta cu ritmica pedalelor. Aceasta bicicleta fitness este prevazuta si cu un recipient de baut apa, atasat de cadru, foarte util atunci cand doresti sa te hidratezi fara a fi nevoit sa pui pauza exercitiului. Pauzele lungi si dese te pot scoate din ritm. Pedalele late si suprafata antiaderenta iti asigura un conform sporit la pedalare, la fel si un nivel de siguranta imbunatatit. Consola bicicletei eliptice Zipro Shox RS cuprinde 6 funcții: timp, viteza, distanta, puls, calorii si scan. Aici primesti toate detaliile referitoare la activitatea sportiva pe care o sustii, folosind mijlocul de antrenare al bicicletei eliptice Zipro Shox RS. Consola beneficiaza si de un suport pentru smartphone, unde poti atasa telefonul mobil pentru a fi in contact cu 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120kg

    Indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Senzorii de puls va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Avantajele utiliarii acestui aparat includ o utilizare facila, folosind un instrument placut de lucru care este gata pentru a fi pus la lucru imediat ce il primesti. Aparatul dispune de o constructie stabila fiind capabil sa sustina o sarcina utilizator de pana la 120 Kg. Este recomandatat pentru a fi utilizat de catre toata lumea, acoperind nivelele de pregatire incepator, intermediar si avansat. Activitatea fizica pe bicicleta eliptica SHOX RS poate fi recomandata oricui doreste sa intareasca muschii si sa piarda kilogramele inutile.

Bicicletă eliptică Essential 100 Prim preț

      Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. Zipro Shox RS functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Aparatul poate fi mutat dintr-o locatie in alta cu usurinta beneficiind de suportul rotilor atasate in zona de contact cu solul, ce permit deplasarea usoara a acestuia dintr-o locatie in alta. 

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

In concluzie daca doresti sa ai parte de un echipament ce ofera o combinatie de calitate, functionalitate si simplitate in utilizare, Zipro Shox RS este o alegere perfecta!

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Vezi cel mai bun pret 

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Vezi pret actualizat 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Shox RS, volanta 7kg, greutate maxima utilizator 120kg

Lasă un comentariu