REVIEW: Lampa UV LED Unghii 120W RevoStage PRO – LUXORISE

   Lampa UV LED Unghii 120W RevoStage PRO – LUXORISE este alegerea perfecta daca doresti sa beneficiezi de un tratament profesional in ceea ce priveste uscarea materialulul manichiurii intr-un timp cat mai scurt. Un produs revolutionar de exceptie care face ca orice operatiune sa fie indeplinita cu succes, intr-un timp scurt. Folosind aceasta lampa UV pentru unghii, iti oferi mai mult timp liber sa te bucuri de celelalte oportunitati ale vietii. Datorita celor 42 LED-uri imbunatatite cu tehnologia Dual Light Source, lampa va usca uniform orice gel UV sau oja semipermanenta. Lampa beneficiaza de un sistem de comanda tactil, prin care poti seta intervale de timp variate de la 30/90 si 120 de secunde, pentru a usca rapid si eficient unghiile in functie de produsul aplicat. In cazul unei consistente mai mari recomand apelarea la o durata mai mare, de peste 60 de secunde, iar in cazul simplei oje, chiar si 30 de secunde este mai mult decat suficient. Culoarea simpatica purple – violet ii ofera acesteia o identitate unica de care sa te bucuri de fiecare data cand o utilizezi. Lampa UV soseste intrun pachet complet ce cuprinde pe langa aparatul propriu-zis si celelalte accesorii ce permit conectarea la reteaua de electricitate. Aceasta lampa este usor de controlat, beneficiind de un panou LCD cu optiuni de comanda moderne, care pot fi actionate prin simpla atingere. Odata ce mana sau piciorul sunt introduse in lampa, aparatul profesional se va activa automat datorita senzorului de miscare incorporat. Cand programul selectat a fost finalizat, lampa se va opri. 

   Lampa UV LED Unghii 120W RevoStage PRO – LUXORISE este fabricata din materiale de inalta calitate, pentru a te asigura ca investitia facuta de tine este cea mai buna pentru tine si clientele tale. Neoanele LED cu o putere cumulata de 120 W sunt dispuse strategic pe suprafata interioara a lampii si poate usca eficient orice gel alegi sa pui pe unghie, de la ojele semipermanente la gelurile de constructie, cu o rapiditate impresionanta. Design-ul compact si ergonomic nu ocupa mult spatiu pe spatiul tau de lucru, conferindu-i in acelasi timp un look modern, contemporan si proaspat, si un aer indisputabil de profesionalism. Dispozitivul are 3 programe de timer la valorile de: 30, 60, 90 de secunde. Ecranul digital generos te informeaza cu privire la statusul temporizatorului si a programului selectat. Astfel vei ramane la curent mereu cu timpul ramas pana la o uscare optima a manichiurii.

     Roz aprins? Verde fluorescent? Rosu sangeriu? Dupa ce ai ales nuanta dorita, se aplica un strat (subtire!) de oja semipermanenta ( color coat ) si se introduce mana in lampa LED pentru 1 minut. Pasul se poate repeta de cateva ori, pana cand se obtine exact nuanta dorita. Lampa UV LED Unghii 120W RevoStage PRO – LUXORISE este dotata cu Timer ce-ti da posibilitatea sa setezi perioada de timp pe care o doresti (30, sec, 60 sec, 90) si un senzor de prezenta ce se va aprinde automat atunci cand introduceti mana in lampa. Aparatul este dotat cu senzor de prezenta  astfel ca atunci cand introduci mana in lampa ea porneste automat si functioneaza timp de 60 secunde. O alta modalitate de pornire a lampii este prin apasarea butonului On/Off. Cand programul selectat a fost finalizat, lampa se va opri. 

Caracteristici:

  • 42 LED-uri cu tehnologie Dual Light Source 
  • Ecran digital cu 3 programe de timer
  • Butoane Touch
  • Timp de uscare: 30s, 60s, 90s
  • Putere: 120W
  • Tensiune alimentare: 220-240V 50Hz
  • 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi)
  • Dimensiune: 21.3 x 21.3 x 11.2 cm

     Lampa UV LED Unghii 120W RevoStage PRO – LUXORISE poate functiona 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi). Lampa se livreaza impreuna cu incarcator, cablu USB pentru incarcare facila si manualul de instructiuni.  Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de instrumente profesionale si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii

Lasă un comentariu