Review: Lampa UV LED pentru doua maini 180W Digital Star PRO – LUXORISE

     Versiunea imbunatatita pentru lampile UV LED LUXORISE poarta numele de Digital Star PRO, o lampa profesionala care iti da posibilitatea de acum sa usuci materialul pentru doua maini. Noua lampa, de latimi mai mari, are incorporata un emitor LED sub care pot fi plasate mainile cu materialul aplicat, pentru a scurta timpul de expunere la lumina LED pentru uscare. Daca pana acum trebuie sa folosesti cate o mana pentru a usca materialul aplicat pe unghii, cu acest nou model poti usca materialul aplicat de pe ambele maini. Este mult mai usor astfel deoarece obtii si o reducere considerabila a timpului necesar acestui intreg proces. Lampa beneficiaza de un sistem de comanda tactil, prin care poti seta intervale de timp variate de la 30/60/90 si 120 de secunde, pentru a usca rapid si eficient unghiile in functie de produsul aplicat. In cazul unei consistente mai mari recomand apelarea la o durata mai mare, de peste 60 de secunde, iar in cazul simplei oje, chiar si 30 de secunde este mai mult decat suficient. Culoarea simpatica alb/violet este inca un atu care sa te faca sa o vrei chiar acum.

 

      Lampa UV LED pentru doua maini 180W Digital Star PRO – LUXORISE este fabricata din materiale de inalta calitate, pentru a te asigura ca investitia facuta de tine este cea mai buna pentru tine si clientele tale. Neoanele LED cu o putere cumulata de 180 W sunt dispuse strategic pe suprafata interioara a lampii si poate usca eficient orice gel alegi sa pui pe unghie, de la ojele semipermanente la gelurile de constructie, cu o rapiditate impresionanta. Design-ul compact si ergonomic nu ocupa mult spatiu pe spatiul tau de lucru, conferindu-i in acelasi timp un look modern, contemporan si proaspat, si un aer indisputabil de profesionalism. Dispozitivul are 4 programe: 30, 60, 90 de secunde, plus un program special 120s Low Heat Mode pentru o incalzire redusa. Ecranul digital generos te informeaza cu privire la statusul temporizatorului si a programului selectat. Astfel vei ramane la curent mereu cu timpul ramas pana la o uscare optima a manichiurii.

     Roz aprins? Verde fluorescent? Rosu sangeriu? Dupa ce ai ales nuanta dorita, se aplica un strat (subtire!) de oja semipermanenta ( color coat ) si se introduce mana in lampa LED pentru 1 minut. Pasul se poate repeta de cateva ori, pana cand se obtine exact nuanta dorita. Lampa UV LED pentru doua maini 180W Digital Star PRO – LUXORISE este dotata cu Timer ce-ti da posibilitatea sa setezi perioada de timp pe care o doresti (30, sec, 60 sec, 90 si 120 sec) si un senzor de prezenta ce se va aprinde automat atunci cand introduceti mana in lampa. Aparatul este dotat cu senzor de prezenta  astfel ca atunci cand introduci mana in lampa ea porneste automat si functioneaza timp de 60 secunde. O alta modalitate de pornire a lampii este prin apasarea butonului On/Off. Cand programul selectat a fost finalizat, lampa se va opri. 

Caracteristici:

  • 60 LED-uri cu tehnologie Dual Light Source 
  • Ecran digital cu 4 programe de timer
  • Butoane Touch
  • Timp de uscare: 30s, 60s, 90s, 120s
  • Putere: 180W
  • Tensiune alimentare: 220-240V 50Hz
  • 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi)
  • Dimensiune: 27.5 x 22 x 11cm

     Lampa UV LED pentru doua maini 180W Digital Star PRO – LUXORISE poate functiona 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi). Lampa se livreaza impreuna cu incarcator si manualul de instructiuni.  Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de instrumente profesionale si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii

Lasă un comentariu