Review: Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania

    Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania este un instrument eficent in operatiunea de uscare a unghiilor, in procesul de uscare al materialului aplicat pe unghiile gata prelucrate. Imediat ce termini de aplicat materialul tip gel, este important sa usuci rapid unghiile pentru ca acesta sa adere eficient pe unghie. Daca astepti mai mult timp sau alegi varianta sa astepti sa se usuce in mod natural, risti sa deteriorezi materialul sau sa nu se prinda asa cum trebuie. Astfel, unghiile pregatite nu vor rezista foarte mult timp, iar in scurt timp vei fi nevoita sa treci prin acelasi procedeu din nou. UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania este o lampa UV LED ideala, pe care ti-o recomand si tie, eficienta, accesibila ca pret, disponibila intr-un format compact. Culoarea simpatica la alegere pe argintiu, sau fie pe alb este inca un atu care sa te faca sa o vrei chiar acum. UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania este o lampa de calitate Premium cu 21 LED-uri dotate cu tehnologia Double Light Source, culoare alb.

   Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania este fabricata din materiale de inalta calitate, pentru a te asigura ca investitia facuta de tine este cea mai buna pentru tine si clientele tale. Neoanele LED cu o putere cumulata de 48W sunt dispuse strategic pe suprafata interioara a lampii si poate usca eficient orice gel alegi sa pui pe unghie, de la ojele semipermanente la gelurile de constructie, cu o rapiditate impresionanta. Design-ul compact si ergonomic nu ocupa mult spatiu pe spatiul tau de lucru, conferindu-i in acelasi timp un look modern, contemporan si proaspat, si un aer indisputabil de profesionalism.

     Roz aprins? Verde fluorescent? Rosu sangeriu? Dupa ce ai ales nuanta dorita, se aplica un strat (subtire!) de oja semipermanenta ( color coat ) si se introduce mana in lampa LED pentru 1 minut. Pasul se poate repeta de cateva ori, pana cand se obtine exact nuanta dorita. Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania este dotata cu Timer ce-ti da posibilitatea sa setezi perioada de timp pe care o doresti (30, sec, 60 sec, 99 sec) si un senzor de prezenta ce se va aprinde automat atunci cand introduceti mana in lampa. Aparatul este dotat cu senzor de prezenta  astfel ca atunci cand introduci mana in lampa ea porneste automat si functioneaza timp de 60 secunde. O alta modalitate de pornire a lampii este prin apasarea butonului On/Off. 

Caracteristici:

  • 21 leduri
  • timp de uscare: 30/60/99 secunde cu functie de memorare;
  • senzor pornit/oprit;
  • afisaj digital;
  • adaptor inclus;

  Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania poate functiona 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi). Lampa se livreaza impreuna cu incarcator priza si manualul de instructiuni.  Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de instrumente profesionale si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii

Lasă un comentariu