Review: Lampa UV LED 48W Digital Revolution LUXORISE Germania

           Secretul rezistentei materialului aplicat pe unghii consta si in timpul de uscare alocat, cu cat mai repede cu atat mai eficient, deoarece materialul nu prinde aer la interior, uscarea fiind initiata rapid. Pentru ca acest efect sa se produca cat mai repede, ai nevoie de o lampa UV LED. Digital Revolution LUXORISE Germania este o lampa UV de putere 48 W, excelenta pentru confortul si siguranta actului de manichiura. Un nail artist ar trebuie sa aiba neaparat un astfel de aparat daca doreste sa inspire incredere, siguranta si de ce nu sa para mult mai profesionist. Aparatul arata foarte bine ca design, este compacta si reuseste sa livreze rezultate imediat datorita puterii mari generate de cele doua seturi de lecuri LED Double Light. Astfel garanteaza o uscare rapida pentru orice tip de Gel UV si Oja Semipermanenta, cu un consum minim de energie, fara sa produca caldura. Parametrii de functionare sunt disponibili in mod vizibil la exterior, afisati cu ajutorul ecranului LED avand un contrast foarte bun, indiferent de momentul zilei. 

   Lampa UV LED 48W Digital Revolution LUXORISE Germania  este fabricata din materiale de inalta calitate, pentru a te asigura ca investitia facuta de tine este cea mai buna pentru tine si clientele tale. Neoanele LED cu o putere cumulata de 48 W sunt dispuse strategic pe suprafata interioara a lampii si poate usca eficient orice gel alegi sa pui pe unghie, de la ojele semipermanente la gelurile de constructie, cu o rapiditate impresionanta. Design-ul compact si ergonomic nu ocupa mult spatiu pe spatiul tau de lucru, conferindu-i in acelasi timp un look modern, contemporan si proaspat, si un aer indisputabil de profesionalism. Dispozitivul are 4 durate de timp programate: 10, 30, 60 si 99 de secunde, pentru o uscare material conforma. Ecranul digital generos te informeaza cu privire la statusul temporizatorului si a programului selectat. Astfel vei ramane la curent mereu cu timpul ramas pana la o uscare optima a manichiurii.

     Alb? Roz? Dupa ce ai ales nuanta dorita, se aplica un strat (subtire!) de oja semipermanenta ( color coat ) si se introduce mana in lampa LED pentru 1 minut. Pasul se poate repeta de cateva ori, pana cand se obtine exact nuanta dorita. Lampa UV LED 48W Digital Revolution LUXORISE Germania este dotata cu Timer ce-ti da posibilitatea sa setezi perioada de timp pe care o doresti (10 sec, 30 sec, 60 sec si 99 sec) si un senzor de prezenta ce se va aprinde automat atunci cand introduceti mana in lampa. Aparatul este dotat cu senzor de prezenta  astfel ca atunci cand introduci mana in lampa ea porneste automat si functioneaza timp de 99 secunde. O alta modalitate de pornire a lampii este prin apasarea butonului On/Off. Cand programul selectat a fost finalizat, lampa se va opri. 

Caracteristici:

  • 30 LED-uri
  • Putere:48W
  • Timp de uscare: 10s/30s/60s/99s
  • Senzor activat la miscare
  • Culoare: alb
  • Material: ABS
  • Dimensiune: 21.2 x 21.2 x 9.7 cm

     Lampa UV LED 48W Digital Revolution LUXORISE Germania poate functiona 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi). Lampa se livreaza impreuna cu incarcator, cablu USB pentru incarcare facila si manualul de instructiuni.  Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de instrumente profesionale si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii

Lasă un comentariu