Frigider cu o usa profesional ADN 480S, pret, pareri

  Whirlpool prezinta un frigider cu adevarat profesional cu o usa, indicat pentru a fi folosit mai ales in medii industriale si HORECA, inalt si spatios, cat sa incapa la interior toate alimentele pe care doresti sa le protejezi de caldura. Vara este o perioada destul de problematica cand este nevoie sa asiguram un climat rece pentru majoritatea produselor care le preparam din congelate. Pentru a pastra intacte proprietatile de gust si a nu se altera, este nevoie sa recurgem la aceste frigidere profesionale care ofera un plus de confort din punct de vedere a sigurantei alimentare. In domeniul HORECA, pentru a avea un meniu diversificat care sa fie servit clientilor unui restaurant, avem nevoie de astfel de spatii care mentin produsele preparate la rece, pentru a nu se altera si a iesi din garantie astfel. Frigiderul are un format vertical, astfel ca nu va ocupa foarte mult spatiu in incinta unde va fi instalat. ACcesul la interior se face printr-o usa singulara, dotata cu un maner destul de trainic. Culoarea este una argintie, destul de banala la prima vedere dar mai importante sunt tehnologiile pe care acest frigider le pune la dispozitie pentru a oferi un climat perfect pentru pastrarea de alimente la interiorul sau. 

Frigider cu o usa profesional ADN 480S, 350l, Clasa D, Dezghetare automata, Usa reversibila, H 202.5 cm, Argintiu

    Dar pentru a-ti face o idee mai buna asupra spatiului pe care trebuie sa il pui la dispozitie pentru acest aparat electrocasnic, vom aduce in discutiie detaliile de dismeniune ale acesteia, pe fiecare latura astfel: 600 mm latimea produsului, 685 mm adancimea masurata iar inaltimea de 2025 mm. Este destul de inalt iar acest lucru inseamna ca trebuie sa ai la dispozitie o locatie adecvata inaltimii sale, nefiind un produs caracteristic pentru uz casnic. Chiar si procedeul de aducere pe pozitie si montat odata livrat de curier nu va fi foarte usor, fiind nevoie de ajutorul a cel putin 3 persoane, pentru ca acesta cantareste 76,5 Kg brut. Ca o idee acesta poate fi transportat mai usor folosind o unealta mecanica sau automatizata de tip motostibuitor, dar si in acest caz trebuie vazuta sarcina maxima pe care acesta o poate transporta, deoarece Whirlpool este destul de greu. Una din probleme pare a fi rezolvara, aceea a usii de acces si modul cum aceasta se deschide, deoarece acest model suporta optiunea de a modifica sensul la stanga sau la dreapta, usa fiind reversibila. 

    Whirlpool este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe frigider de 350 l pentru a deservi preferintelor culinare dintre cele mai diversificate. Nu sunt prezente acumulari de gheata la interior, deoarece sistemul automat asigura curatarea de gheata in mod automatiza fara a mai fi nevoie decongelarea manuala. 

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Aceste rafturi pot fi scoase la exterior pentru a fi curatare sau pentru a face rost de mai mult spatiu pentru unele din nivele. Sistemul de iluminare LED va facilita un nivel de vizibilitate amplu la interior, pentru a putea vedea in detaliu alimentele pe care le ai disponibile indiferent de raft. Acest LED are un consum minim si se activeaza doar la deschiderea usii. Pentru a regla temperatura Whirlpool are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Alimentele sunt pastrate in siguranta la interior, in gama de temperatura de la 2°C la +8°C.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C regim de iarna până la +38°C regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. Whirlpool ADN 480S avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

   Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. Eficienta energetica oferita de frigiderul Whirlpool ADN 480S este foarte buna, avand clasa energetica D, ceea ce il plaseaza in randul aparatelor frigorifice eficiente. In ultimul timp ne dorim din ce in ce mai mult aparatura casnica eficienta pentru a nu incarca si mai mult factura la energia electrica si asa destul de mare in aceste vremuri pe care le traim. Frigiderul Whirlpool ADN 480S se doveseste a fi silentios in timpul functionarii sale experimentand un nivel al zgomotului de aproximativ 60 dB. Este o valoare medie, care ne da indiciul ca ar trebui sa prioiectam in gandirea noastra o pozitionare a acestuia ferit de spatiile de odihna. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu o usa profesional ADN 480S, 350l, Clasa D, Dezghetare automata, Usa reversibila, H 202.5 cm, Argintiu

Lasă un comentariu