Review: Frigider minibar Star-Light MBM-65FGR, pret, pareri

      In locuintele mai mici, imaginatia joaca un rol important in a gasi solutiile cele mai la indemana cand vine vorba de a mobila casa cu electrocasnice. Daca spatiul dedicat nu iti permite sa alegi un frigider de dimensiuni mai mari, cei de la Star-Light vin de data aceasta cu solutia perfecta, frigiderul minibar Star-Light MBM-65FGR. Un astfel de tip de frigider poate fi folosit si in unitatile de cazare cum ar fi camere de hotel, cabane, unde pentru mai mult confort oferit oaspetilor nostri, alegerea unui frigider poate reprezenta un aspect important in dotarea camerei mai ales pe timp de vara. Cu Star-Light MBM-65FGR nu vei avea nicio problema referitor la montaj, deplasare dintr-o locatie in alta, acesta avand un corp de constructie destul de compact care se poate vedea si in imaginea care urmeaza. Mai exact, acesta masoara in dimensiuni 63 cm inaltime, 44,5 cm latime si 51 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 16 Kg. Este complet de culoare gri metalizat, ceea ce imi si place, adaugand in mare masura o nota de eleganta camerei unde acesta va fi instalat. La interior dispune de un spatiu de stocare de pana la 65 de litri, iar usa care face accesul spre interior are un sistem reversibil, cu deschidere fie spre stanga sau dreapta.

Frigider minibar Star-Light MBM-65FGR, 65 l, Clasa F, H 63 cm, Gri

     La interior putem observa mai multe rafturi de depozitare unde vor putea sta alimentele fara probleme. Iar in caz ca avem nevoie de mai mult spatiu aceste rafturi le putem ajusta pe inaltime sau chiar scoate, pentru a introduce si alte alimente de dimensiuni mai mari. Usa beneficiaza de 2 suporti, unul pentru sticle si altul pentru oua si alte alimente mai mici. Sistemul de racire este unul automat, astfel ca gheata care se poate acumula la interior va trece printr-un proces de dezghetare automatizat, nefiind nevoie sa opresti functionarea aparatului pentru o decongelare totala. Cele doua rafturi sunt despartite prin gratare metalice, care pot fi scoase la exterior in ideea in care doresti mai mult spatiu. Deasemenea inaltimea dintre rafturi poate fi ajustata prin mutarea de pe un nivel pe altul al acestor rafturi metalice. In partea inferioara exista si un mic compartiment denumit „Chiller Box” ce ofera conditii optime pentru pastrare a alimentelor la o temperatura constanta intre 0° si 3° C. Specialistii spun ca daca pastrezi un regim termic constant, astfel poti prelungi de pana la 3 ori perioada de pastrare a alimentelor precum carne, produse lactate sau peste. Alimentele pot fi consumate mai mult timp astfel fara a pierde din garantia si proprietatile produsului.

Frigider minibar Star-Light MBM-65FGR, 65 l, Clasa F, H 63 cm, Gri

   Cu o capacitate de 65 de litri, frigiderul minibar Star-Light MBM-65FGR este exect ceea ce ne trebuie in cazul spatiilor de dimensiuni mai mici. Reglarea temperaturii la interior se face cu ajutorul unui potentiometru de tip termostat. In timp acest frigider trebuie decongelat pentru a mentine aceleasi performante de racire stabilite de treapta de racire aleasa. Astfel ne asiguram ca consumul de energie ramane identic, efortul depus pentru racire nefiind unul mare. 

     Frigiderul minibar Star-Light MBM-65FGR este incadrat in clasa climatica ST-N, ceea ce inseamna ca va da un randament foarte bun la racire indiferent de perioada anului, fie vara sau iarna. Nu consuma nici foarte mult, fiind incadrat in clasa energetica F, avand un consum in medie de 103 Kwh anual si de 0,3 kWh pe zi.

Frigider minibar Star-Light MBM-65FGR, 65 l, Clasa F, H 63 cm, Gri

    Am observat ca este destul de silentios in timpul functionarii, astfel ca nu il vei auzi aproape deloc pe timp de noapte incat sa iti deranjeze linistea locuintei proprii. Testat, nivelul zgomotului a atins un nivel al zgomotului in medie de 41 dB. Star-Light este suficient de silentioas pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al caminului tau. Acesta masoara in dimensiuni 63 cm inaltime, 44,5 cm latime si 51 cm adancime, avand o greutate de doar 16 Kg.

Sfat achizitie:

     Aceast frigider primeste majoritar recenzii pozitive, cei care l-au cumparat fiind in mare multumiti de calitatile sale. Mai multe pareri poti vedea aici

    Zilele acestea beneficiaza si de un discount suplimentar, pret limitat ca perioada de timp: Vezi oferta actualizata

Frigider minibar Star-Light MBM-65FGR, 65 l, Clasa F, H 63 cm, Gri

Lasă un comentariu