Revolutia Preturilor la eMAG incepe in 14-16 iunie 2022

    In ultimul timp nu au mai fost promotii rasunatoare, dar daca ai avut rabdare pana in acest moment, incepand de maine dimineata se da startul noi campanii de reduceri intitulate sugestiv „Revolutia Preturilor eMAG”. Sunt 3 zile cu oferte prea bune ca sa le ratezi, care incep de maine dimineata 14 iunie. In general din campaniile trecute stiu ca am prins de fiecare data oferte bune la produse din diverse categorii iar de cele mai multe ori am si cumparat, preturile avand reduceri mai mari decat in mod general. Astfel de campanii se fac sezonier, o data la 3 luni, deci e ceva de asteptat pana la viitoarele reduceri, asa ca daca vezi produsul mult dorit la un pret accesibil, nu e cazul sa amani. In plus daca te gandesti prea mult, risti sa il ia altcineva, deoarece sunt sigur ca maine dimineata incepand cu ora 7 dimineata va fi destul de mare aglomeratie la ei pe site, sa prina cele mai bune preturi. Produsele a caror reduceri vor fi cele mai mari, se vor epuiza imediat. O parte din reduceri sunt deja pe site, astfel ca pentru a fi sigur ca le prinzi, adauga-le inca de pe acum in lista de favorite pentru a le accesa rapid.

Printre vedetele acestei campanii de reduceri gasim urmatoarele:

Televizor Wellington WL32HD279SW

  Televizoarele reprezinta de fiecare data cele mai vanate produse cand vine vorba de promotii, deoarece emisiunile sau filmele si serialele sunt printre favorite cand vine vorba de distractie acasa. Toti avem cate un televizor, in living, la dormitor sau chiar in bucatarie. Daca si tie iti lipseste un televizor care sa iti aduca continutul preferat mai aproape, usor de vizionat din locuinta personala, maine vei gasi televizorul Wellinghton WL32HD279SW, avand un pret special, la reducere. 

  Wellinghton WL32HD279SW pe langa functia clasica de TV, este si Smart, avand in componenta o interfata cu aplicatii, printre care regasim Netflix, YouTube, Twitch, Prime Tv si multe altele care se pot instala dupa cum doresti. Are o diagonala de 80 cm, iar rezolutia maxima suportata este de HD (1366 x 768 pixels). Acest model beneficiaza de cateva functii interesante care fac ca imaginea sa fie una calitativa, printre care HDS 10, HLG, Digital Noise Reduction – pentru reducere zgomot de fundal, etc. Iar sunetul este unul pe masura asteptarilor, fiind puternic, clar si foarte bine reliefat la capitolul performate: 12 W putere totala, avand caracteristici ca Dolby Digital Plus, Surround, etc.

Pentru lista completa de detalii tehnice te invit sa urmaresti fisa tehnica a produsului aici

Nu uita ca maine ai un pret special pentru acest Tv, la reducere: Vezi pret actualizat

Televizor Wellington WL32HD279SW, 80 cm, Smart, HD, LED, Clasa F

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 11

      Urmatorul pe lista promotiilor pe care le vei gasi incepand cu maine dimineata se afla telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 11. Lansat chiar in 2022, poti fi sigur ca vei avea pe mana unul dintre modelele care primesc cel mai nou software, actualizat la specificatiile curente. Xiaomi Redmi 11 ruleaza Android 11, care este pus in lucru de in pricesor cu 8 nuclee fizice, al procesorului Snapdragon, tactat la frecventa de 2,4 Ghz. Memoria disponibila de 4 Gb la fel si spatiu de stocare de 64 Gb, fac din acest device excelent si pentru functii media, de poze, filmari sau social media prin intermediul aplicatiilor specifice. Ecranul este mare, masurand in diagonala 6,43 inchi, un AMOLED de rezolutie 2400 x 1080 pixels.

Pentru lista completa de detalii tehnice te invit sa urmaresti fisa tehnica a produsului aici

Nu uita ca maine ai un pret special pentru acest telefon, la reducere: Vezi pret actualizat

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 11, 4GB RAM, 64GB, Graphite Gray

Lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH

   Este vara, iar asta inseamna ca mai mult ca oricand ai nevoie de aparate frigorifice care sa te ajute la pastrarea in bune conditii a alimentelor, atunci cand temperaturile ating pragul canicular. O lada frigorifica poate fi optiunea ideala in acest caz, dupa nume de cod Star-Light CFM-249FWH va fi si ea inclusa in lista produselor vedeta pe care le vei putea achizitiona la un pret special. Aceasta lada frigorifica are un volum total de 249 litri, regasindu-se la interior suficient spatiu pentru a depozita alimente dintre cele mai variate. Capacitatea de inghez a lazii ajunge la 12 Kg/24 ore, agentul termic folosit pentru racire fiind R600a. Mai putin zgomotoasa fata de alte modele, 41 dB, economica, clasa F, acest model poate fi o solutie de interes pentru vara aceasta. Ca functii beneficiaza de iluminare LED la interior, termostat ajustabil, functie super congelare si sistem antibacterian.

Pentru lista completa de detalii tehnice te invit sa urmaresti fisa tehnica a produsului aici

Nu uita ca maine ai un pret special pentru acesta lada frigorifica, la reducere: Vezi pret actualizat

Lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH, 249 l, Clasa F, Alb

Laptop ASUS X515EA

   Pe lista device-urilor care nu ar trebui sa lipseasca nicunui IT-ist, se numara laptopul. Maine avem o reducere chiar interesanta pentru un model entry-level, ideal pentru sarcini obisnuite office, scoala sai chiar la birou, cu SSD ca mediu de stocare de capacitate 256 Gb, 8 Gb memorie RAM si ecran Full HD, mai exact ASUS X515EA. Laptopul beneficiaza si de suport software inclus, atat din partea sistemului de operare preinstalat Windows 11, la fel si pachetul office complet.

Pentru lista completa de detalii tehnice te invit sa urmaresti fisa tehnica a produsului aici

Nu uita ca maine ai un pret special pentru acest laptop, la reducere: Vezi pret actualizat

Laptop ASUS X515EA cu procesor Intel Core i3-1115G4 pana la 4.1GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel UHD Graphics, Windows 11 Home S, Slate Grey

     In plus pe langa ofertele curente, sunt sigur ca maine produsele aflate acum in stoc de lichidare, ma refer la cele resigilate vor avea deasemenea preturi mult mai mici decat acum. De aceea ai timp de acum sa faci comparatii de pret, sa notezi specificatiile fiecarui produs in parte, ca maine dimineata sa mergi la sigur, repede, si fara griji. Toate produsele resigilate sunt in numar limitat pe stoc, asa ca pot disparea rapid: Vezi preturi resigilate