Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, pret, pareri

      RYDE 350 Ranger este o trotineta electrica performanta care ofera un plus de putere pentru a experimenta senzatia de adrenalina si distractia la cote ridicate, diferit fata de ce ofera alte modele traditionale. Nu e nimic care sa nu ii faca fata, motorul puternic oferind o propulsie net superioada pentru a transporta persoane mai grele, pe suprafete cu un unghi de inclinatie mai mare. O astfel de trotineta o utilizezi fara probleme in mediul urban, pe distanta medii sau lungi fiind excelenta chiar si pentru serviciul de livrari mancare la domiciliul clienti. Deasemenea este o optiune ideala pentru plimbari prin parc, de la punctul A la punctul B, fara probleme, avand o autonomie ridicata si o viteza mai mare fata de alte modele clasice. De aceea pot spune ca RYDE 350 Ranger este alegerea perfecta pentru a avea parte de distractie si un pic de adrenalina pentru a ridica nivelul de dopamina pentru a te simti liber, in plina viteza. 

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

     Sistemul de pliere Click & Fold permite plierea trotinetei in 2-3 miscari fara prea mare efort. Astfel poti depozita in timp mult mai usor trotineta, sau chiar o poti incadra in spatiul destinat al porbagajului masinii pentru a ajunge la destinatia dorita de distractie. Inaltimea si design-ul platformei ne indica faptul ca acest vehicol este o trotineta buna de a fi folosita de persoanele de ambele sexe, indicat de la varsta de 18 ani. Trotineta este livrată aproape asamblata. Dupa ce o scoateti din colet, trebuie doar sa montati ghidonul, care are dispozitiv de reglare in inaltime. RYDE 350 Ranger cu dubla suspensie la platforma functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Motorul este de tip HUB Brushless pentru a garanta eficienta maxima si un ciclu de viata mai lung. Aceasta trontineta electrica este certficata ISO9001. Trotineta este realizata din materiale foarte rezistente, are o greutate totala de numai 15 kg si poate suporta o sarcina maxima de 120 kg. Atunci cand nu mai utilizezi trotineta poate fi mult mai compacta prin pliere.

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

    Acest model are in dotare un sasiu cu o platforma, cu sistem dual integrat de amortizare socuri, ce permite ca acest vehicul sa circule si pe trasee cu grad dificil de dificultate cum ar fi potecile montane sau teren accidentat. Sistemul dual integrat de amortizare socuri din dotare este complectat si de 2 roti pneumatice cu camera, ce sunt dotate si cu aripi de protectie noroi fata/spate. 

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

     Astfel cu acest sistem integrat de amortizare o plimbare printr-un teren accidentat este foarte comoda. Cele 2 roti cu camera off-road marca CST, sunt dotate cu rulmenti ABEC-5 pentru a amortiza socurile transmise ghidonului de denivelari ale terenului, au un diametru fiecare de 11 x 2,5” (27,94 x 7 cm). In plus modelul benzii de rulare al anvelopei ne arata ca trotineta poate sa se deplaseze si pe drumuri grele nepavate. Umflarea rotilor se poate realizata printr-un ventil standard cu ajutorul unei pompe de mana sau al unui autocompresor. In plus rotile sunt dotate cu aparatori de praf si noroi. 

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

     Pentru siguranta si protectia noastra trotineta are in dotare lumina de pozitie si la roata din spate. Aceasta semnalizare pe spate se aprinde noaptea cand farul este aprins, iar cand frana este apasata stopul cu lumina rosie semnalizeza intermitent cu o intensitate mai mare pentru a atrage atentia. Datorita sistemului de iluminare principal cu spot tip LED de la nivelul inferior al ghidonului, puteti sa participati si la traficul urban pe timpul noptii, ce te va ghida in siguranta spre destinatia dorita. Sistemul de iluminat din fata poate fi oprit cu excepția luminii de frana spate, care trebuie sa ramana in functie din motive de siguranta. Sistemul dublu de franare la mana cu actionare din ghidon de pe partea dreapta/stanga, actioneaza sabotul de franare pe disc hidraulica cu care este echipata roata din fata/spate. In ultimul timp franele pe disc hidraulice au inceput sa devina din ce in ce mai utilizate in zilele noastre. Trotineta se opreste aproape instant pe loc, oferind astfel mai multa siguranta in trafic. In plus, ne place si faptul ca pe lateral exista o banda LED care te face vizibil mult mai usor in intersectii, acolo unde pot aparea vehicule din partea laterala. Deasemenea cred ca pentru un plus de siguranta, este recomandat sa se poate si o vesta reflectorizanta, mai ales pe timp de noapte.

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

       Platforma trotinetei care are o distanta fata de sol de 16 cm, pentru suprafata plana sau accidentata, este dotat cu o suprafata antiderapanta in totalitate, ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Platforma din aliaj de aluminiu este proiectat astfel incat sa asigure o stabilitate maxima in timpul mersului si la viraje stranse. Datorita latimii sale de peste 30 cm, platforma va permite sa puneti picioarele asa cum doriti, intr-o varietate de pozitii. Platforma este foarte bine proiectata cu o pozitie suficient de scazuta incat sa nu trebuiasca sa sariti de pe platforma. Langa sasiu exista si un picior de sprijin cu arc pe care trotineta poate fi lasata intr-o pozitie de parcare verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si arata de la prima vedere destul de rezistent.

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

     În partea dreapta pe ghidon se afla computerul de bord, sistemul de pornire si de acceleratie al vehicolului. Ecranul de la computerul de bord se aprinde cand este activata bateria. Controlul computerului se face cu ajutorul a trei butoane laterale. Display-ul color cu afisaj multifunctional arata nivelul de incarcare al bateriei, viteza de croaziera, distanta parcursa de la pornire (cu functia trip), distanta totala parcursa de trotineta, si alte informatii utile. Cu acest vehicol putem sa circulam la modul Super ECO, ECO sau pentru un plus de putere la modul Turbo. La modul de functionare ECO va permite sa economisiti energia bateriei si sa conduceti pe trasee mai lungi cu o singura incarcare a bateriei. Trotineta pentru a-si reduce puterea minima la aproximativ 350 W (ceea ce este potrivit pentru: incepatori, copii, pentru inchiriere, sau pentru utilizatori in varsta etc.), trebuie doar să activati asa-numitul mod Super ECO. Aceste moduri de deplasare pot fi activate de pe unitatea de control. Cu butonul din mijloc se porneste vehicolul, iar cu cele doua butoane de sus si jos se regleaza viteza maxima de deplasare. La urcare in rampa, trotineta poate fi folosita astfel: 0 – 25 de grade – putere maxima si 25 – 60 de grade – 50% – 60% din puterea maxima. Dupa ce ai oprit trotineta, aceasta poate fi blocata/ deblocata electronic folosind o cheie specifica.

      In acest sens trotineta are in dotare 3 nivele care limiteaza viteza de deplasare: Primul nivel de limitare de viteza este de 10 Km/h, al doi-lea nivel de limitare de viteza este de 18 Km/h iar ultimul nivel de limitare de viteza este de 35 Km/h. Primul nivel de limitare de viteza este bine sa fie folosite la inceput pentru a te familiariza cu trotineta in mers. Daca este activata functia de pilot automat, functia se activeaza daca pastram o viteza constanta timp de 10 secunde, in acest sens trotineta mentina o viteza constanta fara sa mai apasam pe acceleratie. Functia de pilotul automat se dezactiveaza in momentul in care apasam frana sau acceleratia. Plecarea de pe loc a bicicletei se face prin apasarea butonului On, cu care acceleram trotineta, iar afisajul electronic al autonomiei te anunta cat timp mai ai la dispozitie. De asemenea, in computer mai putem seta si gradul de luminozitate al ecranului. Soneria are si un semnal electronic si monofonic, unde semnalul suna destul de tare, in schimb sunetul nu este deloc asemanator cu apelul obisnuit de “ding-dang”. Daca vreti sa porniti sistemul de iluminare tineti apasat butonul de langa sonerie mai mult de 3 secunde si farul din fata si lumina de pozitie din spate se vor aprinde.   

        Parcursul de mers al trotinetei este sustinul de un motor puternic de 36 V. Dar pentru a conta in miscare avem nevoie de energie, care este furnizata de bateria inclusa in acest pachet de capacitate 15,6 Ah. Incarcatorul propriu al trotinetei promite ca bateria va fi gata incarcata in aproximativ 2 ore, acesta avand capacitatea de 42V. Bateriile acestui model de 60V sunt reincarcabile pe o durata de 2-3 ore, pentru o functionare fara probleme. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre -10°C/+50°C, cu autonomie maxima intre +0°C/+40°C. Bateria are circuite electronice de protectie cu egalizarea incarcarii celulelor acumulatorului cu protectie la: supratensiune, supracurent, scurt-circuit, protecție împotriva supraîncarcarii, de protecție a temperaturii, protectie de descărcare baterie, protectie de inversare a prizei. Statia de incarcare se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V. Inainte de pornire, iti recomand in primul rand sa verific nivelul de incarcare baterie, sa ai echipamentul de siguranta in rucsac, iar anvelopele sunt in buna conditie, deoarece vei rula cu pana la 35 Km/h. 

Concluzie:

     Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun, mai ales ca raportul calitare pret este excelent.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani plus transport rapid daca o comanzi de aici

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 Ranger, Seria 8" 350W/36V/15.6Ah, viteza maxima 35kmh, autonomie 37-45km

Lasă un comentariu