REVIEW: Trotineta electrica RCB,5,5″, pentru copii ,Pliabila

    Trotineta electrica RCB,5,5″, pentru copii ,pliabila este alegerea perfecta daca dorim sa le insuflam celor mici ideea de distractie afara, departe de televizor sau laptop, printr-un stil de viata sanator. Totul tine de noi parintii, sa ii ajutam pe cei mici sa rescopere pasiunea pentru timp liber si miscare. Trotineta electrica RCB,5,5″, pentru copii pliabila de culoare negru este ideala pentru cei mici cu agilitate in miscari, care doresc sa isi mentina mobilitatea si sa se distreze intr-un mod inovatic in parc sau folosind pistele de acces dedicate. Avand un astfel de dispozitiv pliabil, cel mic se va deplasa rapid, in siguranta, pe distante de 12-16 Km in mod autonom; Trotineta nu necesita loc de parcare; Motorul electric nu produce gaze poluante, cu efect de sera. Consumul energetic este mai mic ca valoare fata de un bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun. Este potrivita pentru copii si adolescenti de diferite varste in limita de greutate 80 Kg.

Trotineta electrica RCB,5,5",pentru copii,Pliabila,Reglabil,20 km/h,Negru

    Acest model cu dimensiunile de: (H, L, l) mm 140 x 930 x 240 cm are o greutate de numai 7,5 Kg si nu ocupa mult loc. Poate fi depozitata cu usurinta in casa atunci cand nu este utilizata datorita caracteristicii sale de a fi pliata. Usor de pliat, in 2-3 miscari, trotineta ia o forma mult mai compacta ce permite astfel depozitarea facila. 

      Datorita dimensiunilor pliabile acest model poate fi transportat si depozitat in spatii inguste. Ea are loc in doua etape, mai intai ghidonul, apoi la nivelul balamalei principale. RCB, 5,5″, pentru copii pliabila functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din duraluminiu, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Persoana care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime minima de 110 cm si maxima de 180 cm, fiind recomandata in special tinerilor. Cele 2 roti cu un diametru de 5.5” ofera o aderenta buna pe suprafete plate nivelate. Ambele roti au o structura plina, ce ofera aderenta excelenta indiferent de suprafata.

Trotineta electrica RCB,5,5",pentru copii,Pliabila,Reglabil,20 km/h,Negru

     Trotineta are in dotare si o sonerie plasat in partea frontala a ghidonului. Soneria are si un semnal electronic si monofonic, unde semnalul suna destul de tare, in schimb sunetul nu este deloc asemanator cu apelul obisnuit de “ding-dang”. Sistemul de franare este bazat pe doua modalitati de franare. Actionarea franelor se face electronic cu ajutorul unui sistem magnetic. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest sistem de franare este foarte rezistent si franeaza roata aproape instantaneu la oricare din viteza cu care se deplaseaza trotineta. In plus acest vehicul are si un sistem de franare manual si se executa pur si simplu, atunci cand este nevoie, prin apasarea cu talpa pantofului a aparatori roti din spate, ce are in dotare in acest scop un sprijinitor antiderapant. Zona de frictiune fiind mare, acest sistem mecanic reuseste sa opreasca acest vehicul aproape instantaneu in functie de forta de apasare exercitata de conducatorul vehicolului.

Trotineta electrica RCB,5,5",pentru copii,Pliabila,Reglabil,20 km/h,Negru

      Pe ghidon, intre cele doua declansatoare de franare si accelerare este plasat un mic contor digital care afiseaza viteza instantanee, indicator Blueto0th, cat si nivelul de incarcare al bateriei atunci cand se activeaza o serie de culori distincte:verde, galben si rosu pentru a intelege mai bine starea bateriei. Trotineta electrica pentru copii adopta o metoda de pornire glisanta asistata pentru a evita ranirea cauzata de erori de functionare. Autocolante reflectante, manere antiderapante si frane duble asigura siguranta utilizatorului.

     Platforma trotinetei care are o distanta fata de sol de 15 cm, este dotat cu o suprafata antiderapanta ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Platforma din duraluminiu este proiectat astfel incat sa asigure o stabilitate maxima in timpul mersului si la viraje stranse. Platforma de dimensiuni incapatoare poate sa cuprinda 2 picioare ale unui adolescent. Platforma are un centru de greutate scazut, ceea ce usureaza controlul vehicolului. Langa sasiu exista si un picior de sprijin cu arc pe care trotineta poate fi lasata intr-o pozitie de parcare verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si arata de la prima vedere destul de rezistent. Acest model are un sistem de transmisie spate de la motor direct la roata din spate.

     Motorul de tip brusless de la acest model cu o putere de 150 W cu tensiunea de lucru de 22,4Vc.c./2A este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu Lithium,cu puterea de 128,4 Wh. Bateria de la acest model cu Lithium are o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, de capacitate 5 Ah. Bateriile Lithium sunt concepute pentru protectia mediului si cu o performanta ridicata, sunt si foarte usoare, oferindu-ne un timp de folosire mai indelungat. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 6 ore, pentru o functionare fara probleme. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre -10°C/+40°C, cu autonomie maxima intre +20°C/+30°C. Bateria cu greutatea de 2,7 Kg, este prevazut cu un sistem incorporat de protectie impotriva supra-descarcarii ce va intrerupe alimentarea atunci cand trotineta se afla in starea blocat sau oprit iar bateria nu are suficienta putere. Trotineta aflat in starea de protectie impotriva supra-descarcarii poate fi repornita numai prin alimentare cu energie electrica. Daca trotineta ramane in aceasta stare de supra-descarcare mai mult de o jumatate de ora dupa ce a fost conectata la sursa de alimentare, trebuie sa contactati un centru autorizat de service. Statia de incarcare se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V. Statia de incarcare alimenteaza bateriile cu ajutorul unui jak ce se conecteaza in partea din fata a platformei. Tot in aceasta zona se afla si un buton on/off de activare vehicul. 

      Viteza trotinetei este de 20 Km/h iar distanta maxima parcursa este de 16 Km, cu o inclinare a terenului de maxim 10°. Viteza maxima de croaziera este masurata la temperatura de 25°C cu o sarcina de 50 kg si pe drum fara denivelari. Factori precum modul de manevrare al trotinetei, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de drum, sarcina, etc. pot afecta distanta parcursa. Trebuie remarcat faptul ca RCB,5,5″ isi pastreaza caracteristicile de tractiune destul de bine, chiar daca nivelul de incarcare al bateriei scade sub 50%. In timp ce conduceam acest vehicul m-am oprit periodic si am verificat temperatura la motorului rotii din spate si am constatat ca temperatura a atins un maxim de 40°C, iar controlerul electronic al bateriei este abia incalzit. Viteza este controlata din actionarea de pe ghidon cu funcție de control al vitezei de croaziera cu un singur buton. Pachetul ce insoteste aceasta oferta contine: 1 incarcator, 1 manual de instructiuni, set chei de montat/demontat. Trotineta electrica RCB,5,5″ se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe suportul sasiului si va plimbati pentru o viata mai frumoasa.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneazo chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

4 comentarii la „REVIEW: Trotineta electrica RCB,5,5″, pentru copii ,Pliabila<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-e1767457c051a' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu