Pat Irim Glaze, un pachet potrivit pentru dormitorul tau (review)

  Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este Irim Glaze. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Irim Glaze. Astfel Irim va ofera cel mai accesibil pat de dormitor, adecvat pentru un mediu modern. Patul este realizat intr-un mod inovativ, reprezentand un ansamblu compact, alaturi de care gasim si alte doua comode, cate una pentru fiecare zona laterala a patului. Gandit pentru a fi functional si in acelasi timp in tendinte, patul Irim Glaze da o nota de eleganta aparte camerei in care este instalat. Nuanta de culoarea alba deschide camera, oferind o luminozitate mai buna si in acelasi timp senzatia de spatiu.

Pat Irim Glaze, 208x164x95 cm, Saltea potrivita 160x200 cm, 2 Noptiere 45x45,5x40,5 cm, Alb Stilizat       Irim Glaze este un pat ideal pentru a fi folosit in regim single sau impreuna cu partenerul avand dimensiunile de 208 x 164 x 95 cm. Patul matrimonial construit in stil American are inaltimea bazei de 40 cm, fara a lua in considerare si grosimea saltelei care adauga cativa centimetri la aceasta inaltime. Acest pat nu are in dotare si un mecanism de ridicare la perete a saltelei. Exista si un suport de perete destul de inalt cu rol de protectie la capul patului, care ii ofera o nota de eleganta aparte. Analizand dimensiunile patului acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane, fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor, cu dimensiuni medii. Trebuie precizat ca patul se livreaza demontat in 8 pachete impreuna cu feroneria si instructiunile de asamblare.Pat Irim Glaze, 208x164x95 cm, Saltea potrivita 160x200 cm, 2 Noptiere 45x45,5x40,5 cm, Alb Stilizat    Irim Glaze este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare alb stilizat, se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne. Patul ofera un spatiu de dormit optim pentru un dormitor, locul unde te poti relaxa binemeritat dupa o zi de munca plina. In plus cele doua comode laterale ofera spatii execelnte pentru depozitare, in imediata apropiere a acestuia, avand 2 rafturi disponibile. 

     Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna lamelara peste care este pusa salteaua. Divizorul din spatiul lamelar, unde este pusa salteaua, ce contribuie semnificativ la manevrabilitatea patului, intareste semnificativ si constructia generala a patului. In acest sens, aceasta tehnologie este si un factor major in durabilitatea patului in timp. Materialul de constructie este PAL-ul cu grosimea de 16 mm, ce este melaminat cu cant din ABS, de dimensiunea de 0,45 cm. Desi in imaginile de prezentare acest pat apare ca si cum ar avea si saltea inclusa, aceasta este utilizata doar cu titlu de prezentare si nu este inclusa in pachetul comandat. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din aceasta categorie si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil si la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Irim Roma la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Irim Glaze, 208x164x95 cm, Saltea potrivita 160x200 cm, 2 Noptiere 45x45,5x40,5 cm, Alb Stilizat

Lasă un comentariu