Pat tineret Bergen, pret,, specificatii design (review)

       Bergen este un pat tineret excelent pentru camera copilului, mai ales daca nu dispunem de spatiul extraordinar de mare, acolo unde sa putem pastra mai mult spatiu util dar sa beneficiem si de confortul unui pat confortabil. Cei care l-au folosit si au decis sa il achizitioneze, l-au votat in top favorite fiind o optiune excelenta chiar si pentru tine. Pe langa suportul de pat, patul Bergen ofera numeroase spatii pentru depozitare. In formatul compact ai putea zice ca este o canapea, dar cand il extinzi, suprafata de dormit se mareste cosiderabil. In acestea rafturi vor putea sta foarte bine pernele si alte elemente specifice care le poti utiliza atunci cand patul este facut, sau in format strans, nefiind nevoie sa le tii la exterior pentru a strica statutul estetic al camerei. La baza sa se afla 2 sertare pentru depozitare care sunt actionate prin glisate. 

Pat tineret Bergen, 80x200 cm, 2 sertare, culoare Alb

    Culoarea alba mata, ofera senzatia de mai mult spatiu fiind un generator perfect pentru o camera ce se vrea a fi si luminoasa. Patul vine dotat si cu o tablie inalta care se continua in cele 3 laturi ale sale deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Salteaua care va fi cumparata pentru acesta va trebui sa se potriveasca in standardul de dimensiune 80 x 200 cm Patul masoara in dimensiuni 205.5 x 83 x 87- 165 cm, acesta fiind extensibil. 

   Camera copilului este un univers in care el trebuie sa se simta in siguranta, un loc in care sa isi consolideze evolutia si astfel trebuie tratat cu seriozitate tipul de mobilier pe care trebuie sa il alegem. Patul trebuie sa fie unul confortabil si sa aiba in masura cateva elemente de siguranta. Patul nu este livrat cu saltea, deci pentru acest beneficiu va trebui sa o cumparati separat. 

Pat tineret Bergen, 80x200 cm, 2 sertare, culoare Alb

    Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul copilului acum arata extraordinar cu noul pat, aspectul general fiind unul modern si functional, oferind confort si mai mult spatiu. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare. Prin urmare, consider ca daca ai bifat toate cele disuctate mai sus, te-ai consultat cu cel care va locui in camera, ai calculat dimensiunile si modul de distribuire al lucrurilor, consider ca patul tineret Bergen poate fi considerat o investitie care se merita. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Pat tineret Bergen, 80x200 cm, 2 sertare, culoare Alb

Lasă un comentariu