Review: Statie de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103

    Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat simpatica ce poseda un design compact care iti va fi usor de manevrat. Ne place si culoarea acesteia, un negru/albastru care o va face cu siguranta sa iasa in evidenta. Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este statia de calcat care cu siguranta ii va sta bine oricarei gospodine ce doreste sa aiba rufele in ordine, calcate la dunga, implicand un minim de efort. Pretul este unul apropiat cu cel al unui fier dar avantajele pe care le primesti odata cu acest aparat minunat sunt nemasurate. Desigur, pana la prima incercare este mai greu sa iti faci o parere clara despre aceasta, fiind nevoie sa treaca testul primulul calcat, dar asta nu bariera de netrecut, mai ales daca te decizi sa o achizitionezi. Secretul reusitei acestei statii consta in puterea de generare a unui abur consistent continuu care face ca oricare tesatura sa elimine cu usurinta urmele inestetice ale cutelor. Secretul hainelor perfect calcate sta in sistemul propriu Intellitemp care ajusteaza in mod inteligent temperatura pentru a calca mereu in siguranta si la eficienta maxima. De ajutor este si generatorul de abur care ajuta la relaxarea tesaturilor, facand astfel orice operatiune de calcare rufe o activitate la care oricine se poate pricepe.

Statie de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103, 2400W, 6 bar, 1.7l functie Intellitemp, Talpa Ceramica, 100g/min, 300g debit de abur continuu, Alb/Albastru

      Statia de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 avand o putere de 3000 W, ofera sesiuni de calcat eficiente, o singura trecere a fierului de calcat peste suprafete fiind de ajuns pentru a inderepta cutele. Iar acolo unde acest procedeu este mai dificil, cu siguranta odata aplicat jutul de abur consistent, va indrepta chiar si cele mai dificile cute. Avand la dispozitie o pompa ce produce la interior o presiune de pana la 6 bari, aceasta va oferi un flux de abur continuu care este si secretul pana la urma a acestui succes. Mai mult, poti folosi jetul aditional de 600 de grame de aburi pentru a netezi chiar si cele mai incapatanate cute.

     Din punct de vedere tehnic, Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103, este un model puternic ce utilizeaza prin presiunea interna exercitata de boilerul intern un abur prelucrat la 6 bar. Rezervorul de apa detasabil are o capacitate de 1.7 litri, este detasabil pentru a fi alimentat cu usurinta de la reteaua de apa locala. In plus, jetul de abur este foarte puternic, astfel incat se poate calca cu rezultate remarcabile atat orizontal cat si vertical. Asta m-a ajutat foarte mult la calcatul camasilor elegante, facute din matase naturala. Am evitat astfel un drum si niste costuri la curatatorie reusind sa fac “in house” o operatie dificila. Am calcat coverturi, tricouri, materiale bumbac, repet: fara sa reglez temperatura. Pentru mine asta este pur si simplu magic. Doar eu stiu cate “nefacute” am facut in trecut din cauza fierului care nu se racea repede sau corespunzator lasand o urma de toata frumusetea pe haine pe care planuiesem sa le port a doua zi. Colectorul anticalcar exclusiv asigura rezultate de incredere si de lunga durata, in timp ce aburul puternic se combina perfect cu setarea optima a aburului si temperaturii pentru a garanta rezultate perfecte. 

      Butoanele de comanda sunt pozitionate intuitiv astfel incat utilizatorul sa aiba acces facil la optiunile de reglare a fluxului de abur, temperatura sau functia de curatare si decalcifiere. Colectorul anticalcar indeparteaza calcarul din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind durata de viata a aparatului. Sistemul exclusiv cu dubla protectie ofera sesiuni de calcat fara stres, sistemul antipicurare protejeaza tesaturile impotriva petelor si sistemul anticalcar asigura performanta de lunga durata. Aburul puternic evacuat la exterior actioneaza si ca dezinfectant al rufelor, caldura degajata reusind sa elimine pana la 99.99% din bacterii: datorita combinatiei dintre temperatura si presiunea aburului. Pentru mai multa siguranta, datorita functiei de oprire automata, statia de calcat se opreste daca nu mai este folosita. Mai mult, fierul de calcat se ataseaza in siguranta de baza acestuia pentru a fi transportat usor.

                   
     Un alt element important in tot acest angrenaj o reprezinta talpa cu orificii pentru generare abur ce ofera un ghidaj perfect pe orice tip de material, pentru un calcat eficient si sigur. Aburul este furnizat continuu astfel ca nu trebuie sa astepti in niciun moment pana cand acesta este preparat. Forma specifica cu varf de precizie face posibila actiunea chiar si in acele zone mai greu accesibile. Aceasta ofera de 3 ori mai mult abur fata de un fier de calcat obisnuit, oferind o combinatie perfecta ce imbina abur, mereu la o temperatura potrivita pentru a proteja tesatura. Debitul maxim de abur variaza intre 100 g/min la 300 g/min, atunci cand utilizezi functia Jet de abur. Permite calcarea rufelor atat pe orizontala cat si pe verticala.

 

       Talpa proprie asigura o alunecare usoara si fara efort pe toate materialele si distributie optima a aburului, iar stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime de-a lungul timpului. Sub actiunea temperaturii ridicate, statia de calcat Morphy Richards realizeaza si o igienizare eficienta a tesaturii omorand pana la 99 % din germenii si bacteriile existente pe suprafata. Sistemul de blocare, designul compact si spatiul de depozitare dedicat cablului de alimentare transforma statia Morphy Richards in partenerul ideal pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente. 

                       
     Cablul de lungime 1.6 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea Morphy Richards. Aburul puternic si recipientul de apa detasabil ofera sesiuni de calcat fara oprire, statia fiind gata de utilizare in doar 2 minute. Toate acestea intr-un design compact pentru o depozitare usoara. Statia dispune de functie oprire automata, o optiune de siguranta care va actiona imediat inchiderea sa atunci cand pentru mai mult timp fierul de calcat va stationa in aceeasi pozitie. Functia de oprire automata asigura dezactivarea fierului de calcat dupa 8 minute de inactivitate, scutindu-te de o grija in plus. Este de apreciat si sistemul propriu de management al cablurilor care permite sa ai orice spatiu ordonat, iar acesta sa stea perfect drept si neincurcat, atunci cand nu mai utilizezi statia.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Statie de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103, 2400W, 6 bar, 1.7l functie Intellitemp, Talpa Ceramica, 100g/min, 300g debit de abur continuu, Alb/Albastru

Lasă un comentariu