Laptop Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W, review

    Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W este un laptop excelent, pregatit sa accepte cele mai dure provocari pe care le poate oferi un mediu de lucruu in conditii mai grele, cum ar fi de exemplu, muncile agricole sau santiere in constructie. Pentru ca si aici avem nevoie de laptop-uri, pentru a planifica activitatea sau a comanda diverse dispozitive, Acer rezolva problema existentei unul laptop de tip rugged, oferind un dispozitiv care sa se preteze excelent pentru astfel de conditii de lucru. Acest laptop durabil beneficiaza de aparatori la toate cele 4 colturi si a fost testat sa indeplineasca certificarile militare standard (MIL-STD 810H) pentru a rezista la aproape orice lucruri aruncate in el. Designul rezistent la apa al porturilor I/O, difuzoarelor si butoanelor va permit sa luati acest laptop cu dvs. oriunde, fara a va face griji despre vreme. In plus fata de ventilatorul rezistent la apa si designul de scurgere unic, certificarea IP53 garanteaza ca acest laptop este rezistent la praf si la apa. Cu toate acestea, asta nu inseamna o diminuare a performantelor, laptopul Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W avand sub capota o selectie performanta de componente hardware, capabile sa sustina orice activitate. Laptop Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W cu procesor Intel® Core™ i3-1115G4, 14",Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Blue

      Chiar daca sunt folosite cu precadere materiale mai rezistente la socuri asta nu inseamna ca acest laptop va fi mai putin portabil, acesta fiind in continuare un device pe care il vei purta cu usurinta dupa tine ori de care ori situatia o cere. Acesta masoara in dimensiuni 351 x 245 x 21.95 mm, avand o greutate de aproximativ 1,85 Kg. Ecranul FHD are o luminozitate crescuta, contrast detaliat si culori uimitor de precise, cu margini mai inguste pentru un aspect mai elegant si o zi de munca mai productiva.

    Designul acestuia este foarte placut, finisajele cu aspect slefuit de la interior se completeaza perfect cu modelul prezent pe capacul laptop-ului ce imita o tesatura textila iesita in relief. Carcasa este de asemenea format slim si destul de rezistenta, aceasta fiind construita preponderent din plastic, si in niciun caz nu lasa sezatia aceea neplacuta de produs ieftin sau kitchos. Mecanismul capacului este ferm și menține ecranul în orice poziție fără probleme, beneficiind în plus de o deschidere de 180 de grade. Balamalele sunt însă totodată și cam rigide, necesitând ambele mâini pentru deschidere, iar buza frontală este cam ascuțită și cam agresivă cu încheieturile. Cele patru piciorușe cauciucate asigură o aderență suficient de bună pentru o stabilitate confortabilă. Tastatura ofera utilizatorului o demarcare optima in ceea ce priveste spatierea intre taste, apasarea fiecarei taste fiind lina, cu o cursa scurta pentru o actiune directa si rapida. Touchped-ul este responsive si permite functie multitouch. Pe timp de noapte vei putea activa si functia de iluminare pentru a putea lucra astfel mult mai usor.

Laptop Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W cu procesor Intel® Core™ i3-1115G4, 14",Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Blue

      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 14 inchi si suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Caracteristica de imagne Anti-Glare elimina posibilele reflexii de imagine care pot diminua considerabil unghiul de vizibilitate. Testat atat in medii de lucru cu lumina puternica sau mai scazuta, Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W a reprodus concis fiecare detaliu de imagine. Este un laptop surprinzator pe partea de luminozitate oferind un raport foarte bun din acest punct de vedere, cu o luminozitate ce masoara 450 niti. Sticla antimicrobiana Corning Gorilla Glass va mentine ecranul dispozitivului curat chiar si atunci cand sunteti in miscare, iar restul dispozitivului dispune de un tratament cu argint ionic pentru protectia antimicrobiana a carcasei, a suportului tactil, a butoanelor si a multor altor zone de contact.

     Pentru a asigura un nivel optim de lucru, laptopul Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W vine dotat cu un procesor cu 2 nuclee din generatia a 11-a, un Intel Core i3 1115G4, tactat la frecventa nominala de 3 Ghz ce poate urca pana la 4.1 Ghz in modul Turbo Boost. Procesorul este unul destul de rapid si se remarca prin faptul ca are un consum mic de energie electrica si o amprenta termica aproape nesesizabila, la utilizare normala nu se incalzeste excesiv. Acesta face parte din seria Intel Skylake si beneficiaza de tehnologia Intel Hyperthreading ce ofera un spor semnificativ de performanta. Memoria RAM disponibila utilizatorului sunt cei 8 Gb DDR4, ambele sloturi de memorie disponibile fiind ocupate in acest caz. Datele memorate se duc pe SSD-ul de 256 Gb ce aduce un boost consistent din punct de vedere al vitezei de lucru. In actuala configuratie, sistemul de operare nu vine direct preinstalat, astfel ca va fi nevoie sa il instlezi in regim propriu si sa alegi fie un Windows 11 sau Linux.

       Placa video integrata este perfecta pentru a fi utilizata in cazul aplicatiilor care consuma putine resurse video si anume vizionat de clipuri vide, editare de poze, filme si jocuri simple. Nu putem avea pretentii mari in ceea ce priveste rularea de jocuri video solicitante, dar pot fi cazuri ca unele versiuni mai vechi ale unor jocuri sa ruleze fara probleme chiar si asa cu ajutorul placii grafice integrate. O placa video integrata va insemna un consum mai mic de energie, care la fel ca in cazul procesorului efectul va fi vizibil datorita autonomiei ridicate de care beneficiaza in cazul unei folosiri pe baterie. Laptopul beneficiaza de difuzor si microfon integrat pentru a te face auzit in cazul conferintelor video tinute pe skype sau facebook cu prietenii. Chiar daca este un model integrat, aceasta integreaza tehnologia DirectX 12 intalnita in cazul jocurilor video, de ultima generatie. Sunetul va compensa imaginile transmise prin prezenta a doua boxe integrate de 2.5 W x 2 de tip stereo ce emit un sunet clar in limitele de putere admise.

     Foarte important este si partea de conectivitate, deoarece vrem sa stim ce posibilitati avem sa folosim laptopul impreuna cu alte dispozitive. Astfel Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W beneficiaza de 3 intrari USB 3.2, 1 intrare USB 3.2 – type C, o iesire HDMI, cititor carduri si camera web HD cu microfon incorporat. Exista si posibilitatea de transfer date prin bluetooth, sau conectarea la internet prin Wi-Fi. Pentru o conexiune rapida si sigura acesta are in dotare o placa de retea ce duce viteze de pana la 1 Gbs. Tehnologia wireless incorporata suporta standardul 802.11 ac in timp ce versiuea bluetooth pe care o suporta este de generatie 5.0.

    In concluzie Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W este un laptop cu pret corect, construit din materiale de calitate si cu o configuratie hardware echilibrata formata din componente de ultima generatie ce beneficiaza de ultimele tehnologii aparute. Greutate sa de doar 1.85 Kg dar si autonomia crescuta pe baterie de pana la 13 ore il recomanda ca fiind un bun companion in calatoriile pe care le vei intreprinde. Acer oferă și sisteme de autentificare biometrică, acestea nefiind însă vizibile din prima deoarece senzorul de amprente este încorporat în butonul Power iar camera IR este ascunsă bine lângă camera Web și microfoanele aferente.

Recomandare:

           Laptopul Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta: Verifica pret redus

 

Laptop Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W cu procesor Intel® Core™ i3-1115G4, 14",Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Blue

Lasă un comentariu