Scaun gaming Kring Storm, pret, specificatii design (review)

   Ergonomic, confortabil, cautand sa minimizeze daunele asupra coloanei sau a incheieturilor, scaunul de gaming Kring Storm este o alegere interesanta daca iti doresti in scaun confortabil de gaming. In aceasta arie de selectie am decis ca Kring Storm este alesul, un scaun care le are pe toate, este rotativ, are suport lombar, tetiera si beneficiaza de caracteristica inaltime ajustabila. Daca stai cu orele in fata unui PC de gaming, alegerea unui scaun dedicat de gaming trebuie sa fie o prioritate pentru sanatatea ta. Deformările de coloană, durerile de spate, de genunchi sau de încheieturi, tasarea organelor interne, dificultăți de respirație, afecțiuni serioase ale nervilor: iată numai câteva dintre problemele de sănătate cu care pot ajunge să se confrunte cei care petrec mult timp mult timp in fata unui ecran. 

Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru

  Designul scaunului de gaming este inspirat din cursele auto, fiind construit pentru a oferi confortul dat de scaunul unei masini sport oferind senzatia de libertare, comoditate pentru a petrece ore in sir in fata calculatorului. Materialele atent alese, consta in piele ecologica, lasa corpul sa respire, suprafetele fiind construite astfel incat sa lase loc de trecere a aerului, atat la sezut cat si zona de spate. Toate elementele ce intra in componenta sa au ca scop principal asigurarea unui confort necesar optim pe toata durata sederii. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, conferind siguranta necesara unei utilizari indelungate. Scaunul este dotat un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Suportul lombar reglabil este o caracteristica foarte importanta, ea oferindu-va o pozitie corecta a spatelui. Este necesar ca spatarul sa urmeze curbura naturala a coloanei vertebrale si sa ofere suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Inaltimea sa este ajustabila manual, in intervalul 125 – 135 cm. 

Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru

     Tetiera detasabila are rolul de a sustine intreaga coloana vertebrala a utilizatorului in mod corect. Suportul reglabil pentru mijloc si inaltimea reglabila a cotierelor te asigura ca poti gasi pozitia potrivita pentru a-ti rezema coatele, fara sa tasezi coloana si fara sa pui presiune asupra umerilor. Designul a fost gandit pentru a oferi confort dar si sustinerea optima a intregului corp. Spatarul este realizat din piele ecologica, astfel ca permite circulatia aerului; bratele solide si rezistente, ajustabilitatea inaltimii, structura metalica si usurinta in miscare datorita rotilor multiple, totul a fost gandit pentru a va usura si facilita o pozitie comoda si cat mai sanatoasa.

 

Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru
    Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele ecologica de buna calitate. Acest design a fost special gandit sa ofere utilizatorului o pozitie confortabila indiferent de activitatea pe care o realizeaza. De exemplu atunci cand urmaresti un film/ serial online vei aprecia un spatar pozitionat in unghi mai mare, dat pe spate, pentru a obtine o distanta mai mare fata de monitor. Atunci cand te joci ai nevoie de rapiditate, dexteritate si concentrare in actiuni, deci iti doresti sa fi cat mai apropiat de tastatura si mouse. Designul a fost gandit pentru a oferi confort dar si sustinerea optima a intregului corp. Exista mai multe puncte de reglare ce permit utilizatorului sa fixeze o pozitie cat mai confortabila, personalizata dupa statura sa.

Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru

     Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortizare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 22.5 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Greutatea maxima suportata este de 150 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Storm este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun gaming Kring Storm, rotativ, suport lombar, tetiera, inaltime ajustabila, spuma cu memorie, PU, Negru