Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, pret, performante

    Hansa ZWM426ESH.1 este o masina de spalat vase excelenta pe care o poti integra cu usurinta in spatiul bucatariei tale datorita dimensiunilor sale compacte. Masina de spalat Hansa ZWM426ESH.1 reprezinta varianta imbunatatita a modelului lansat anterior anul trecut, lucru vizibil atat la exterior prin prisma designului afisat dar si a grilei de programe de spalat vase, imbunatatita. Mai multe programe, un panoul de comanda care acum primeste si display LCD, sunt imbunatatiri ce pot fi imediat observate atunci cand intrii in contact cu noua masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1. Structura compacta, materialele de constructie ce implica mai mult inox, sunt garantii ca acest produs este unul calitativ. Te bucuri de vase curate spatale asa cum trebuie de un profesionist, iar timpul ramas liber il poti aloca de acum familiei tale. 

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Start delay, HalfLoad, H 45 cm, Argintiu

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, design

    Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane intr-un format intuitiv. Unele butoane de comanda ce trebuiesc prtejate pentru a nu fi actionate din greseala sunt pozitionate chiar pe muchia usii care face accesul la interior. Incarcarea masinii de spalat vase se face frontal, existand la interior mai multe rafturi de incarcare de dimensiuni diferite, pentru vesela, oale tigai sau pahare. Cu o capacitate de 10 seturi de vase, aceasta masina de spalat vase spala cantitatu de vase impresionante chiar daca designul sau este mai degraba unul compact. Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 84.5 x 44.8 x 60 cm se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Masina de spalat beneficiaza de un indicator electronic de monitorizare nivel al solutiei de clatire care se activeaza in momentul in care nivelul scade sub limita admisa. 

      Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Panoul de comanda este usor accesibil din orice directie, iar butoanele care nu sunt numeroase actioneaza functii exacte, astfel incat sa nu te pierzi in detalii. Ai posibilitatea sa temporizezi timpul de inceput alegand functia de intarziere ciclu de spalare care poate porni aparatul de spalat la un interval de timp de 3/ 6 sau 9 ore. Deasemenea o optiune interesanta este cea de spalare la jumatate din incarcatura. Masina de spalat are o capacitate de spalare de 10 seturi, dar cu optiunea Half Load, ai nevoie doar de 5 itemi pentru a incepe sa speli vesela. Fiecare braţ de pulverizare va funcţiona în mod alternativ, astfel incat totul sa fie curat cu un consum de energie minim si alte resurse de detergent.

     Datorită motorului cu presiune variabilă Flexipower şi datorită Sensor System, senzorul de turbiditate inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1 permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. Designul vertical permite un management mai bun al spatiului de locuit, forma verticala fiind avantajata in cazul locuintelor mai putin spatioase. Interiorul este organizat ca spatiu in 3 cosuri voluminoase care vor prelua toata vesela murdara. Fiecare sertar se gliseaza usor, acest sistem fiind unul pe sistem de role ce functioneaza rapid si silentios.

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, organizare spatiu

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Start delay, HalfLoad, H 45 cm, Argintiu

      In functie de specificul si dimensiunea veselei, exista mai multe spatii pentru depozitare care pot primi pahare, farfurii, oale sau chiar ustensile de bucatarie, furculite, linguri, cutite, etc. In functie de nevoi, te poti organiza cu usurinta in functie de necesitati. 

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Start delay, HalfLoad, H 45 cm, Argintiu

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, programe

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Economic la 50°C, Intensiv 70°C, Rapid si Normal. Vei gasi astfel si un program automat, un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 60°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat. Pentru vasele usor murdare, acestea trebuiesc plasate in zona sertarului de sus incat jetul de apa sa treaca peste acestea evaziv. Vasele mai murdare se recomanda a fi plasate in zona inferioara. Programul Normal este cel mai utilizat mod de spalare vase, fiind modul standard de curatare. Folosind acest program vei spala vesela la o temperatura de 55°C, pentru un timp de 120 de minute. Pentru acest program, consumul de resurse inregistrat este de 15 litri iar cel energetic de 197 kwh. Cu programul rapid de 30 de minute vei reusi sa speli vesela in aproximativ jumatate de ora intrucat acesta sare peste etapa de usucare. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Programul Intensiv, care ruleaza la temperatura maxima si cu o cantitate mai mare de detergent, asigura eliminarea completa chiar si a depunerilor de grasime arsa. Programul de spalat Delicat se adreseaza in special veselei sensibile la temperatura sau vibratii fiind o optiune ideala de spalat vase mai sensibile pe care nu dorim sa le spargem.

       Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1 detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone. Programele si optiunile de spalare pot fi setate cu ajutorul butoanelor mecanice, ce pot fi actionate din zona superioara. Indicatorul electronic de nivel al solutiei de clatire te va  avertizeaza in privinta nivelului scazut al solutiei de clatire. Astfel esti mereu in contact cu nevoile masinii de spalat vase, incat odata pusa in functiune sa duca pana la bun sfarsit programul selectat de curatare. 

       Sistemul Overflow garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa cu care este alimentata masina de spalat vase. Daca se depaseste cantitatea necesara, intrerupe functionarea masinii si evacueaza apa in exces. In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Water Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, eficienta energetica

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică E, având un consum extrem de redus de curent electric.

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Start delay, HalfLoad, H 45 cm, Argintiu

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 0.76 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 0,755 kWh iar cel de apa este de 2520 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 47 dB. Cei de la Hansa au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Start delay, HalfLoad, H 45 cm, Argintiu

Lasă un comentariu