Pat Boxspring Cotta Beast, pret, specificatii design (review)

  Boxspring Cotta Beast este un pat tapitat complet din stofa de culoare „Antracit” ce include si salteaua cu arcuri, fiind o solutie completa pentru a amenaja un spatiu de dormit complet. Patul beneficiaza de posibilitatea de a putea personaliza nuanta de culoare, existand mai multe modele in culori diferite de maro, gri antracit negru si gri deschis. Acesta promoveaza frumosul avand un format practic in care te vei simti mereu comod. Dupa o zi de munca anevoioasa, ideea ca acasa te asteapta un pat mare si confortabil asa cum este Boxspring Cotta Beast, pare una idilica ce devine realitate odata cu achizitia acestuia. Tablia inalta asociata acestuia, are menirea de a oferi un confort sporit atunci cand alegi sa citesti seara una din cartile tale preferate, la lumina lampii de veghe. Tablia ce beneficiaza de aceleasi materiale calitative ca si restul patului, are mai multe puncte impuscate, avand rol decorativ, dar si cel de rezistenta, stofa fiind astfel mult mai bine asezata pe suprafata sa. Tablia este moale, fiind invelita cu un strat generos cu burete la interior.

Pat Boxspring Cotta Beast, 160x200 cm, tapitat complet, include Saltea Arcuri, culoare Antracit

    Patul tapitat Boxspring Cotta Beast este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de gri impusa de materialul textil de la exterior contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Materialul tapitat din textila amplifica senzatia de calitate, cusaturile si imbinarile de pe fiecare piesa fiind foarte bine executate pentru o utilizare de lunga durata. Acest pat dublu are dimensiunile de Lungime: 209 cm, Latime: 171 cm, Inaltime capatai: 99 cm, fiind suficient de mare pentru o folosire in cuplu. Cadrul patului este pozitionat la o inaltime de 31,5 cm, fata de podea. Constructia patului implica materiale de calitate, acesta fiind proiectat si realizat chiar la noi in tara, fiind un produs autohton. 

    Boxspring Cotta Beast este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Suportul de sustinere a saltelei este inclus in pret si este realizat din traverse lemn sustinute de o traversa longitudinala. Travesele se fixeaza de structura patului la o distanta de 3 cm intre ele, aspect important in ce priveste aerisirea corecta a saltelei, si implicit impiedicarea formarii de mucegaiuri sau acarieni. Salteaua are o structura cu miez de arcuri Bonell.

 

Pat Boxspring Cotta Beast, 160x200 cm, tapitat complet, include Saltea Arcuri, culoare Antracit

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este format din conglomerate din lemn cu cant din ABS. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate. Livrarea acestuia se face rapida prin curier, componentele patului fiind incluse in 3 colete distincte de greutate de aproximativ 96 Kg. Patul arata extraordinar, asa cum este prezentat si in poze, zona de dormitor beneficiind acum de un nou vibe, modern, sofisticat dar cel mai important functional.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul tapitat Boxspring Cotta Beast la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

 

Pat Boxspring Cotta Beast, 160x200 cm, tapitat complet, include Saltea Arcuri, culoare Antracit

Lasă un comentariu