Dormitor Asaro Aria, pret, specificatii design (review)

     Daca dormitorul tau nu mai pare atat de confortabil ca la inceput, e timpul pentru o schimbare iar una din solutiile pe care le poti aplica este achizitia unui nou mobilier care sa ofere din nou confortul de care ai nevoie. Asaro Aria este un set de dormitor complet ce propune utiliatorilor patul care este piesa de rezistenta din acest set, dulapul cu doua usi si alte doua noptiere ce pot juca un rol estetic si functional alaturi de pat. Asa cum stim ca majoritatea dormitoarelor din blocurile nou si chiar si cele vechi se situeaza ca suprafata intre 12 si 14 mp, un astfel de set mai compact, s-ar incadra perfect intr-un astfel de spatiu. Cand ai nevoie de telecomanda, ochelarii sau chiar o carte buna, o poti pastra aproape de tine datorita noptierelor din jurul patului. Chiar si partenerul tau este multumit, acest set avand incluse doua astfel de noptiere. Materialul utilizat in constructie este PAL, de grosime 15 mm, in nunata de culoare „Stejar Artizan”.  Spatiul trebuie calculat centimetru cu centmetru si astfel trebuie dozat cat mai inteligent pentru a fi impartit de obiecte de real interes cum ar fi o comoda, un sifonier, si cel mai important, patul, care daa, trebuie sa fie unul cat se poate de generos. 

Dormitor Asaro Aria , Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Stejar Artizan/ Alb

    Patul este cea mai important atunci cand te gandesti la modul cum vei gandi spatiul de dormit, sa fie unul confortabil si suficient de mare. Ne plac paturile mari dar uneori in functie de spatiu trebuie sa facem anumite compromisuri. Cu o suprafata de 160 x 200 cm, patul putem spune ca e suficient de mare pentru o viata in cuplu fara probleme. Fiecare va avea coltul lui de pat unde sa se retraga la final de noapte, dar nu foarte departe de partenet. Dimensiunea este una standard, asa ca iti va fi usor sa gasesti o saltea adecvata marimii sale. Mai multe detalii de dimensiuni ale patului, inclusiv celelalte piese care intra in acest set pot fi studiate conform fisei tehnice urmatoare: 

Dormitor Asaro Aria , Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Stejar Artizan/ Alb

     Dulapul aduce spatiului un plus de utilitate si de frumos, deoarece hainele tale vor putea fi asezate ordonat la interior fara sa se vada in exterior si sa strice estetica camerei. Nu este un dulap foarte mare, dar este util in economia camerei. Functional acesta include un sistem format din doua usor cu deschidere stanga – dreapta, unde regasim un suport numai bun pentru asezat hainele in pozitie dreapta, fara a se sifona. Gecile de iarna, pijamalele sau chiar tricourile tale vor sta numai bine la interior. Exista loc suficient chiar si pentru lenjeria de pat sau perne, in caz ca doresti sa faci patul. 

Dormitor Asaro Aria , Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Stejar Artizan/ Alb

      Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

 

Dormitor Asaro Aria , Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Stejar Artizan/ Alb

 

Lasă un comentariu