Review: Freza unghii profesionala PowerGenius PRO – LUXORISE Germania 30.000 RPM

   O freza profesionala este necesara in cazul in care pasiunea ta acum este acum folosita si cu scopul de a avea un venit constant luna de luna, din intalnirile cu clientele care solicita o manichiura noua. La fel de bine poate fi utilizata doar in scop personal daca iti doresti un aparat performant pe care sa il utilizezi doar pentru tine acasa in realizarea manichiurii ideale. Pregatirea unghiei in vederea aplicarii ojei sau a gelului trece mai intai prin procesul de pilire sau frezare, cel mai des intalnit aparat fiind freza mecanica. Fiind un aparat atat de utilizat de artistii unghiilor, astazi am decis sa va vorbesc despre freza de profesionala PowerGenius PRO – LUXORISE Germania 30.000 RPM. Este un aparat din gama profesionala ce emite pretentia de a avea o putere de 30.000 RPM, un aparat compact care incape cu usurinta pe masuta de manichiura personala sau a saloanelor de infrumusetare propriu-zise. 

      Unitatea centrala foarte puternica este creata din materiale de calitate. Sistemul de comanda este unul relativ simplu, ce include un buton de pornit/oprit, alt buton care actioneaza sensul de functionare, inainte si inapoi si un selector principal pentru viteza de rotatie. Indiferent de viteza aleasa, RPM, raportul zgomotului emis este unul minim, sunetul functionarii sale nefiind unul deranjant, astfel incat tu sa lucrezi in cele mai bune conditii. Viteza maxima de totatie care poate fi selectata este de 30.000 RPM, dar exista si alte trepte inferioare la valori mult mai mici. Dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare.

   Accesoriile utile vin si ele la pachet impreuna cu aparatul, si aici pot sa mentionez, 1 mandrina, 6 varfuri de polizare, 6 capate de slefuit, 1 suport masa mandrina, pedala si manualul de utilizare ce include sfaturi practice de utilizare a aparatului. 

     Unitatea centrala dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. Freza a fost comandata online, cu livrare prin curier, dar ianinte de a lua orice decizie in privinta achizitiei am studiat atent si parerile celorlalti consumatori de aici

 

    Pila are o viteza de pana la 30.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort. Viteza este variabila, intre 0 si 30.000 rotatii pe minut, valori demne de un dispozitiv cu utilizare profesionala. Ventilatoarele incorporate protejeaza unghia de supraincalzire, dar nu sunt zgomotoase. Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie trebuie setata mai intai viteza de rotatie si apoi directia, Reverse / Forward. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort.

   Freza unghii profesionala unghii profesionala PowerGenius PRO – LUXORISE Germania 30.000 RPM este o alegere potrivita, un produs compact, eficient si indemanatic, care te ajuta sa scapi de neplacerile unei manichiuni neingrijite. Ca sa iti faci o idee cat de usor este de folosit, mentionez faptul ca ocupa un spatiu relativ mic, este compacta avand o greutate de doar 640 grame.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 30.000 RPM
  • Putere: 24 W
  • Tensiune alimentare: 220-240 V 50Hz
  • Culoare: Argintiu & Alb

    Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de capete freze, padala si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii

 

Lasă un comentariu