Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+, pret, specificatii tehnice

   Primavara este momentul cel mai oportun pentru a incepe lucrarile agricole specifice acestei perioade, de sapat, plantat si insamantat pe terenurile arabile pe care le detii. Acest procedeu pe care il cunoastem de atata timp s-a transformat intr-unul mecanizat, deoarece exista mai multe unelte electrice care ne ajuta sa fim mai eficient. Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000+ este unul din aparatele tehnice pe care orice fermier trebuie sa le detina daca isi doreste sa eficeintizeze acest proces in care sa implice munca fizica mai putina. Practic lucrul in camp nu mai atat de anevoios deoarece cu aceasta motosapa motorizata poti relucra terenul mult mai rapid si pe suprafete mai mari. Steinhaus PRO-MC1000+ are in componenta un motor de mare putere cu alimentare pe benzina, mai multe roti ajutatoare pe pneu si metalice pentru deplasare, manere pentru dirijare directie si schimbator de viteza respectiv frana pentru a conduce aparatul pe directia dorita. Pentru o folosire de lunga durata, aparatul necesita o intretinere continua, la fel ca la o masina personala, unde schimbul de ulei dar si necesarul de combustibil zilnic sunt atribute foarte importante.

Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+, 7 CP, 208 CC, 3 viteze, 90 cm latime maxima lucru, 36 cm adancime maxima lucru, 3.6 l benzina, cu roti cauciuc, plug si rarita

    Din intreaga serie de motocultare pe care ni le pun la dispozitie aceasta marca, Steinhaus PRO-MC1000+ este modelul cel mai puternic pe care il putem achizitiona. Mai puternic inseamna ca ne va ajuta sa executam lucrari pe suprafete mai mari, pamantul prelucrat fiind captat in latime pe o suprafata mai mare, astfel ca devenim mai eficienti. cesta poate fi utilizat pentru a lucra toate tipurile de sol datorita robustetii materialului din care este confectionat, putand fi manevrat cu usurinta. Utilajul este dotat cu un motor puternic de 7 CP la 3600 RPM si o capacitate cilindrica de 208 cc. Acesta dispune de un motor in 4 timpi cu alimentare pe benzina.

    Steinhaus PRO-MC1000+ este prevazut cu roti pentru deplasare in 3 puncte cheie pentru a-i asugura echilibrul la rulaj, ghidon pentru manevrare curs de mers prevazut cu manete actionare viteze si franare. Forma compacta iti permite sa lucrezi cu acesta toate tipurile de sil, fiind astfel operabil usor chiar si pe parcelele de dimensiuni mai mici. Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000+ este potrivit pentru cultivarea solului nisipos si argilos, sol normal, pentru legume si uscat, pante cu inclinare mai mici de 10%, teren nedecorticat cu adancimea stratului de namol mai mica de 25 cm. Ca nivel de eficienta, acest aparat este recomanda pentru a fi utilizat pentru suprafete care sa aiba in arie peste 10.000 de mp.

   Cu un motor puternic de 5,2 CP / 7 care variaza in timpul sarcinii la valorile de 4,5 / 6 CP, vei putea executa lucrari agricole de toamna sau primavara cu un efort minim. In functie de putere si de calitatea solului, mai moale sau mai tare, turatia motorului va avea o valoare maxima de 3600 rpm in mediu propice si de 3000 rpm in sarcina. Alimentarea motorului se face cu combustibil benzina, rezervorul dispunand de o capacitate de maxim 3,6 litri. Pentru suprafete mai mari iti recomand sa ai intotdeauna o canistra plian cu benzina, pentru a fi mereu in garda atunci cand e nevoie de alimentare. Consumul de benzina este unul mic, dar poate varia in functie de duritatea solului si de sarcina pe care o pune in valoare aparatul peste solul prelucrat. Pornirea aparatului de pe loc se face cu ajutorul unui demarator manual cu aprindere electronica. La inceput este indus manual o unda de soclu urmand ca apoi sa fie pornit electric. Motorul este prevazut si cu protectie cu senzor, atunci cand nivelul de ulei scade sub limita admisa, executand oprirea controlata a aparatului pana la reglarea corespunzatoarea prin adaugare suplimentara de ulei.

Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+, 7 CP, 208 CC, 3 viteze, 90 cm latime maxima lucru, 36 cm adancime maxima lucru, 3.6 l benzina, cu roti cauciuc, plug si rarita

     Pentru a pune in miscare aparatul de tip motocultor trebuie mai intai sa pui in functione motorul, sa actionezi ambreajul (ambreiaj cu 5 discuri de frictiune) si apoi sa actionezi cutia de viteze. Vitezele sunt actionate cu usurinta progresiv, de la treapta 1 si 2 inainte si o treapta 1 pentru mersul inapoi. Magia care face ca acest aparat sa sape este dat de modul de rotatie al frezei care invarte 24 de cutite, cu o viteza de rotatie de 130 rpm. Fiecare extensie de cutite cuprinde 4 noduri de taiere care intra una cate una in pamant pentru a-l strapunge. Adancimea si modul de sapare poate fi personalizat si ajustat conform cu urmatoarele date tehnice: latime maxima de lucru 90 cm, latime minima de lucru 65 cm, cu o adancime variabila in intervalul de 10 – 36 cm. 

     Functionarea acestui aparat in conditii normale trebuie sa se desfasoare prin asigurarea conditiilor tehnice de resurse si consumabile asa cum e specificat si in cartea tehnica. Nerespectarea indicatiilor prin utilizarea unui alt tip de combustibil sau ulei poate duce la scaderea performantelor de lucru pana la defectarea finala a aparatului. Motorul are nevoie sa i se asigure in tip de ulei special care sa ii ofere protectie la functionare. Tipul ulei recomanda sa se foloseasca pentru acest motocultor este SAE 30 / SAE 10W30. Exista si un senzor de protectie care se declanseaza atunci cand acest nivel al uleiului nu mai este satisfacut, pentru a asigura ca aparatul functioneaza in conditiile reglementate de catre producator. Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000+ este un utilaj care are nevoie de o mentenanță temeinică. Asta înseamnă că va trebui să investești în continuare timp și resurse pentru a te putea bucura de capacitățile ei maxime. Schimbul de ulei dar si benzina sunt resurse necesare pentru buna functionare a sa.

     Acest motocultor dispune si de posibilitatea de a ii fi asamblate diferite ustensile care sa ii faciliteze modul de lucru sau sa imbunatateasca functiile lui. Profitand de puterea sa, il poti echipa cu: rarita, cultivator, remorca, plug, freze pentru maruntirea pamantului, lama de zapada si multe alte accesorii. Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000+ permite toate tipurile de accesorizari pentru lucrarile in agricultura, fiind compatibil cu accesoriile O-MAC. Este unealta serioasa care va face cu succes fata provocarilor din teren, iar rezultatele muncii sale vor fi imediate vizibile prin suprafata arabila lasata in urma sa. In cazul de fata primesti in lista de accesorii incluse, o rarita si un plug, ca sa poti incepe treaba la camp de indata.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un motocultor performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti gasi la reducere avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+, 7 CP, 208 CC, 3 viteze, 90 cm latime maxima lucru, 36 cm adancime maxima lucru, 3.6 l benzina, cu roti cauciuc, plug si rarita

Un comentariu la „Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+, pret, specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-46e1b9ab8c5ba' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Am cumparat un motocultor steinhaus, am lucrat cu el cateva ore, nu toate odata, bine-nteles, iar acum nu mai functioneaza, de fapt de asta toamna. La telefonul afisat nu raspunde nimeni. La ce service pot merge pentru a-l repara? Sunt din Craiova. Ar fi bun si un numar de telefon.
    Va multumesc!

    Răspunde

Lasă un comentariu