Televizor TCL 32ES570F, 80 cm, Smart Android, pret, pareri

    TCL 32ES570F este un televizor ideal ca dimensiune, care beneficiaza de interfata Smart cu sistem operare Android, un model disponibil pentru a fi achizitionat la un pret destul de accesibil. Ca o comparatie fata de alte televizoare smart, cei de la TCL reusesc sa integreze acest sistem de operare Android pe un ecran Full HD de 80 cm, care este mult mai ofertant la partea de custumizare si numar de aplicatii. Astea inseamna mai multe resurse disponibile, eficienta in ceea ce priveste rapiditatea actiunilor utilizator si un timp de raspuns bun la stimuli. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. Sunt disponibile aproape 3 milioane de aplicatii ce vor extinde la maxim capabilitatile sale.

  Profita de reducerea de bun venit, aplicata modelului curent, valabila ca durata limitata, pentru a achizitiona televizorul LED Smart TCL 32ES570F, la pret redus: Vezi oferta actualizata

Televizor TCL 32ES570F, 80 cm, Smart Android, Full HD, LED, Clasa F

        Android 9 ruleaza chiar neasteptat de bine pe aceasta platforma, la care participa un procesor cu 4 nuclee de tip Quad Core, pentru asigurarea continuitatii fluxului de date in mod rapid. Accesul se face aproape instantaneu, zona de trasfer de la televizorul clasic in interfata smart facandu-se cu ajutorul telecomanzii din dotare. Interfata Smart este punctul de atractie a oricarei persoane ce doreste sa fie la curent cu noutatile de tehnologie si sa fie conectat la tot ce se intampla in online, retele sociale, web browsing si video streaming. Pe langa browserul nativ, aplicatii de citire mail si comunicare, modelul de fata suporta si continut video premium folosind YouTube, Netflix sau HBO Go.

       Designul simplu si modern al noului televizor LED TCL 32ES570F il va face sa fie imediat remarcat in interiorul casei tale, un dispozitiv multimedia care Slim care poseda o rama ingusta de culoare neagra care inconjoara tot ecranul fara sa ocupe spatiu important din suprafata sa. Aspectul general este unul placut, TCL 32ES570F fiind un televizor pe care il poti incadra cu usurinta in decorul casei tale. Materialele de constructie sunt calitative, atent prelucrare, incat nu dau senzatia de low budget. TCL 32ES570F este un televizor subtire, cu rame ce preiau o mica parte din ecran, este inzestrat cu 2 picioruse la cele doua capate pentru a obtine un echilibru perfect indiferent de suprafata unde va fi pozitionat. Acesta poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Cantareste 4,4 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 44 kWh, atunci cand HDR este activ si 29 kWh atunci cand e dezactivat (clasa F).

Televizor TCL 32ES570F, 80 cm, Smart Android, Full HD, LED, Clasa F

 

    Comutarea dintre o interfata in alta se va face simplu prin accesarea unui buton de pe telecomanda procesul executandu-se foarte rapid. Bara de continut discreta iti va permite sa gasesti filmul, serialul sau videoclipul pe care il cautati rapid. Aceasta se activeaza prin simpla apasare de buton de pe telecomanda si poate fi personalizata cu iconitele care sa te duca la continutul asteptat si utiliat mai des de catre tine. TCL 32ES570F este compatibil cu tehnologia chromcast, ce permite conectare unui device prin usb ce iti transforma interfata intr-un Smart Tv. Odată conectat, Chromcast preia aproape orice tip de conținut trimis de pe alte dispozitive (PC, laptop, telefon, tabletă) și îl redă pe televizor. Poți vedea filmele și serialele preferate, fără să mai ai nevoie de alte cabluri sau stick-uri. Mai mult, poți trimite imagini, muzică sau poți face mirroring (proiectezi întreg ecranul telefonului pe televizor). O alta optiune interesanta disponibila impreuna cu acesta este cea de asistare vocala folosind serviciile Google Voice, care preiau imediat vorbele tale care sunt transpuse in rezultate pe motoarele de cautare online. Simplu si rapid, primesti informatia dorita in doar cateva secunde. Ca tot se vorbeste in ultimul timp de problemele legate de serviciile Google pe unele dispozitive mobile, tin sa precizez si faptul ca acesta dispune de aplicatiile Google Play Store si Google Assistant preinstalate, de unde poti instala numeroase alte apicatii specifice standardelor Google.

TCL 32ES570F SMART ANDROID

      Ecranul de 80 cm ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 3000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 200 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 8.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. Rata de refresh omologata la 60 Hz ii dau acestuia calitate in redarea unui continut dinamic, care include cadre care se succed intr-un ritm alert. TCL 32ES570F atinge o valoare totala de 600 PPI si include Micro Dimming pentru o manevrare mai buna a contrastului si luminozitatii, rezolutie inalta Full HD si suport HDR cu luminozitate imbunatatita. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Utilizand functia Time Shifting poti inregistra continutul programelor favorite pe suport HDD, ca apoi sa poti reda sau derula continutul inregistrat pentru a parcurge informatia mult mai rapid. Daca vrei sa revezi o secventa anterioara, te poti intoarce la aceasta si poti opta intre a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea in timp real. TCL 32ES570F iti ofera o imagine curata, fiind dotat cu un procesor video care analizeaza si elimina in timp real orice zgomot sau artefact care ar putea sa-ti influenteze calitatea vizionarii. HDR da viata imaginii utilizand o paleta de culori mai larga si lucrand cu o gama mai mare de luminozitate si contrast. TCL 32ES570F ofera o experienta HDR superioara datorita luminozitatii sale exceptionale, neobisnuita pentru aceasta categorie de preturi.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

        Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 5 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

      Televizorul TCL 32ES570F este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, 1 port USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si exista si optiunea de bluetooth 4.2. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. Telecomanda pe care o gasiti in cutie este una clasica, potrivita ca si marime, avand butoanele uzuale asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le veti invata ordinea. Meniul este destul de simplu, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba destul de rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

      Televizorul TCL masoara in dimensiuni 730 x 483 x 181 mm, avand o greutate de doar 4.4 Kg, fiind realmente foarte usor, daca privim diagonala sa de 80 cm. Reuseste sa mentina un standard excelent si in ceea ce priveste consumul energetic, fiind incadrat in standardul de eficienta F, cu un consum de numai 46 W.

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este efectuat rapid daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

      Televizor TCL 32ES570F, 80 cm, Smart Android, Full HD, LED, Clasa F

Lasă un comentariu