Review: Side by side Candy CHSBSV 5172XN, pret, specificatii tehnice

    Candy CHSBSV 5172XN este un frigider de tip side by side ideal pentru cei care isi doresc un nou aparat pentru a pastra la interior alimente de tot felul, care sa rezoneze cu preferintele culinare dintre cele mai diverse. Fiind mare asta nu inseamna ca este mai putin eficient, Candy CHSBSV 5172XN este optimizat sa consume mai putina energie fiind un aparat de dorit daca doresti sa ai facturi mici la energie, iar in acelasi timp sa te bucuri de confort. Spatiul este foarte bine impartit la interior, pentru frigider si congelator. Accesul pentru fiecare din aceste zone se face independent prin intermediul a doua usi care se deschid la stanga si la dreapta. Imi place si designul adoptat de cei de la Candy, aceasta combina fiind placuta avand o constructie din material inox, de culoare gri metalizat. Tot la exterior putem observa si panoul de comanda ce permite setarea unui reper termic vizual, prin simpla atingere a butoanelor cu actionare touch. Noua combina in stil american, Candy CHSBSV 5172XN, ofera un spatiu generos la interior, avand un volum total de 442 litri. 

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, design:

    Candy CHSBSV 5172XN este un side by side de culoare metalizata, cu un design simplu, dar elegant, format din două compartimente ce va ofera o capacitate destul de bună de depozitare a alimentelor. Accesul la interior se face destul de usor cu ajutorul celor doua usi ce includ manere incorporate. Pentru a modifica regimul termic te poti folosi de afisajul cu touch control care monitorizeaza 2 zone de temperatura ce pot fi reglate in mod independent. Afisajul LED de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium pozitionat in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, de unde pot fi selectate toate functiile aparatului inclusiv reglajul de temperatura. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire si Child Lock. Accesul la interior se face prin intermediul a doua usi laterale care deschid sectiuni separate a frigiderului avand avantajul de a conserva astfel mult mai bine aerul rece de la interior. Display-ul digital este usor de folosit, ajutandu-te sa setezi printr-o simpla atingere functiile aparatului frigorific, in functie de alimentele depozitate.

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

Organizare spatiu frigider si congelator

       Candy CHSBSV 5172XN ofera un spatiu vast la interior astfel incat sa deserveasca acelui profil de familie numeroasa, compusa din mai multi membrii, oferind spatii bine delimitate atat in zone de refrigerare cat si congelator. La o capacitate totala de 442 litri, nu poti spune ca nu ai un loc suficient, acesta valorificand foarte bine fiecare coltisor prin prezenta a multor compartimente de dimensiuni variate. Aparatul Candy CHSBSV 5172XN care are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si a congelatorului detine un singur compresor puternic este prevazut cu o electrovalva, ce permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Candy CHSBSV 5172XN avand sistemul de racire No Frost, umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor extrage caldura din zona de refrigerare/congelare si se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Candy este obtinut prin sistemul dual unde termostatul comuta aceste doua pozitii de selectie un mod automat pentru a selecta temperatura ideală de păstrare a alimentelor. Acest lucru se face cu un consum minim de energie electrică. Sistemul de ventilatie intern ofera o buna circulare a aerului pentru a scimba temperatura rapid si a mentine un regim constant in tot volumul sau. 

Candy CHSBSV 5172XN, partajarea spatiului la interior

   Acest model ce foloseste o tehnologie de racire dinamica Full No Frost prin ventilare, ce mentine un control asupra aerului si umiditatii, partajeaza intreg volumul sau de 442 litri, astfel intre frigider si congelator: zona de frigider are un volum net total este de 291 litri, organizat pe 5 nivele de rafturi iar congelatorului ii revin restul de 151 litri, cu 2 compartimente de depozitare. Odata deschisa usa de acces, comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia in zona de sus de refrigerare. Dupa cum am precizat mai sus, produsul face parte din gama No Frost, ceea ce insemna ca temperatura in interiorul frigiderului este uniforma si constanta, astfel incat sa nu mai existe pucte de acumulare a ghetii. Aceasta noua tehnologie permite un consum mult mai redus de energie care se va vedea la facturile curente luna de luna.

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Sa nu uitam de rafturile dedicate pentru fructe sau legume ce ofera un nivel optim al umiditatii si al temperaturii pentru o pastrare indelungata a acestor alimente vegetale. Noile sertare fresh zone, transparente, pentru fructe si legume sunt mai incapatoare si mai ergonomice datorita manerelor incorporate si a maximizarii capacitatii interioare.

 

      Cele 2 usi ale frigiderului cu maner integrat orizontal cu sistem de deschidere spre dreapta/stanga sunt echipata cu 4 suporturi fixe pe cele doua usi pentru o compartimentare specializata. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

    Aparatul are iluminare LED cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Candy CHSBSV 5172XN are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. 

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

    Corpul de congelare este pozitionat in partea de jos a combinei avand 2 compartimente tip sertar pe sine etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Rafturile din sticlă ale congelatorului pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 2 rafturi independente ce se gliseaza la exterior. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. 

      Candy CHSBSV 5172XN are un grad de izolare excelent avand asftel o autonomie de a rezista fara curent electric de pana la 9,5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SNfiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +32°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Candy CHSBSV 5172XN avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Candy CHSBSV 5172XN are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing se protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede.

Candy CHSBSV 5172XN, eficienta energetica:

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

      Eficienta energetica oferita de acest Side by side Candy CHSBSV 5172XN este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 359 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,19 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Interiorul nu mai este supus procesului de inghetare, astfel efortul depus de aparat pentru a mentine temperatura la parametrii normali este mai mic, la fel si consumul energetic. Punerea in functiune a aparatului asigura un confort impresionant si din punct de vedere al zgomotului, de numai 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 177 x 90 x 59 si o greutate de 81 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Mai multe imagini si specificatii tehnice gasiti si in pagina producatorului disponibila aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

Lasă un comentariu