Hota decorativa Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass, review

    Cei de la Pyramis au realizat o hota speciala care sa tina cont atat de partea de design dar si performante, un model de care putem spune ca beneficiaza de atentia mai multor clienti care deja au achizitionat-o si se declara pe deplin multumiti. In cautarea unui model care sa satisfaca nevoia de performanta pentru un living cu bucatarie open-space, am studiat atent piata pentru a face cea mai buna alegere in vederea echiparii bucatariei cu un element care ne lipsea, o hota performanta si aspectoasa. Un astfel de aparat aduce binestare in casa, fiind un element necesar pentru a beneficia de un climat ideal, curat, fara mirosuri care pot deramja. Deasemenea folosirea acestui aparat de evacuare aer este una ecologica, Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass fiind o hota destul de ecologica din punct de vedere al consumului energetic.

Hota decorativa Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass, 596mc/h, 1 motor, 90cm, Sticla neagra curbata si metal vopsit, Kit evacuare inclus

      Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass fiind un model incorporabil va putea fi instalat si la interiorul unui corp de mobilier, respectand dimensiunile prescrise de producator. Trebuie sa tinem cont sa oferim un spatiu adecvat montajului, pentru a pune pe pozitie aceasta hota in functiune. Hota decorativa Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass construita din material sticla termorezistenta de culoare negru, va fi cu siguranta imediat remarcata in spatiul de bucatarie propriu. Aceasta hot decorativa se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile de 120 cm inaltime, 90 cm latime, 36,7 adancime, avand o greutate de 10 Kg. Trebuie mentionat si detaliu ca in acest pachet comandat primesti si kit-ul de evacuare inclus.

Hota decorativa Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass, 596mc/h, 1 motor, 90cm, Sticla neagra curbata si metal vopsit, Kit evacuare inclus     Hota are un design modern, de culoare negru, iar materialul din care este construit implica sticla cu un gran ridicat de rezistenta termica. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda implica actionarea treptelor de putere, sistem de iluminare si comutator ON/OFF cu ajutorul comenzilor actionate prin atingere. Aceasta interfata cu actionare facila ofera acces direct la functionarea hotei in bune conditii. 

    Constructiv hota are un aspect robust, ce dispune de iluminare LED avand o eficienta pentru functia de iluminare cu incadrare in clasa B. Mai multe filtre de grasime ofera o eficienta de retinere cu incadrare in clasa D. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. In plus acest model dispune si de posibilitatea de aprindere a lămpilor chiar dacă hota nu este activată.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150/120 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara, este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior mai ales in anotimpul rece, aerul viciat din bucatarie este filtrat in plus si de un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass se remarca prin consumul energetic mic de 64 kWh/anfacand parte din clasa de consum B. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 190 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (536068dB,putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 341 mc/h si maxim 596 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 20-25 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2ani iar transportul este efectuat rapid pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea poti achizitiona hota la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota decorativa Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass, 596mc/h, 1 motor, 90cm, Sticla neagra curbata si metal vopsit, Kit evacuare inclus

 

Lasă un comentariu