Bicicleta fitness KONDITION WB-810, pret, specificatii tehnice

     KONDITION WB-810 este o bicicleta fitness magnetica foarte buna ce ofera un antrenament sigur si eficient in confortul propriei locuinte. Utilizata constant, aceasta aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscului de boli metabolice si accidente vasculare, precum si oferirea unui plus de energie. Totodata, poate fi utilizata fie pentru a scapa de kilogramele nedorite, fie pentru tonifierea corpului. KONDITION WB-810 este un aparat de fitness care imbina avantajele jogging-ului, mersului si alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Bicicleta fitness magnetica KONDITION WB-810 este perfecta pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara.

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg

     Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 73 x 53 x 115,5 are o greutate de numai 15 Kg, ocupand un spatiu relativ mic. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala si orizontala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. KONDITION WB-810 include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Acest model cu ghidon reglabil pentru o pozitionare cat mai corecta, este construit din materiale de buna calitate si rezistent la greutati corporale de pana la 90 Kg.

    Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, viteza, distanta, calorii, puls pe minut. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V. Este usor de operat cu ajutorul unui buton multifunctional central. Aparatul memoreaza date din antrenamentele anterioare in limita a 10 inregistrari. Daca se doreste, aceste inregistrari pot fi sterse pentru a face loc la alte inregistrari de acest fel. Senzorii de masurare puls sunt instalati sub mansoane, datele colectate fiind apoi transmise catre computerul de bord principal. Mansoanele au rol specific de aderenta, fiind o solutie estetica cat si de eficienta exercitiu.

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg

  KONDITION WB-810 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Ghidonul este si el ajustabil incat sa ofere o postura cat mai corecta corpului in timpul exercitiilor urmate. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de necesitatile de moment. Saua prezinta doua nivele de ajustare pozitie, la inaltime si distanta fata de ghidon. Astfel bicicleta ofera un confort ideal indiferent de postura utilizatorului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant si curea ajustabila ce fixeaza eficient piciorul in timpul antrenamentului. Distanta dintre pedale este de 18 cm.

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg

    Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 3 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. centrul de greutate al aparatului dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

   Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. O alta recomandare de care trebuie sa ti cont inainte de inceperea oricarei sesiuni de antrenament este aceea de a executa un set de exercitii de incalzire, care sa iti pregateasca musculatura de partea de anduranta care va urma.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

   Inclusa in campania de promotii „Be in Shape” poti achizitiona bicicleta fitness KONDITION WB-810, avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

 

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg

Un comentariu la „Bicicleta fitness KONDITION WB-810, pret, specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-e3be6f84c336b' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu