Bicicleta eliptica KONDITION WE-1002, pret, specificatii tehnice

    Beneficiile sportului asupra organismului sunt de necontestat. Pentru obtinerea rezultatelor dorite si pentru atingerea obiectivelor stabilite este recomandata o crestere treptata in dificultate a exercitiilor. Acum majoritatea aparatelor de fitness poseda aceasta proprietate, unele fiind mai performante (grade de libertate mai variate) si altele mai putin. O bicicleta fitness eliptica ofera un exercitiu complet, ce antreneaza simultan parti ale corpului expuse procesului de ingrasare. Atunci cand programul tau nu se pliaza dupa cel al salilor de fitness sau nu reusesti sa mentii o rutina fixa conform cu orele de exercitiu din salile de fitness, solutia cea mai buna e sportul e acasa. Unul dintre cele mai apreciate aparate de fitness este bicicleta eliptica KONDITION WE-1002, aceasta fiind ideala pentru eliminarea kilogramelor in plus. Este mai potrivita atat pentru exercitiile ce vizeaza scaderea in greutate cat si cele de tonifiere, ce au ca scop principal dezvoltarea musculaturii.

Bicicleta eliptica KONDITION WE-1002, volanta 6 kg

    KONDITION WE-1002 este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru/argintiu cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 119 x 59 x 159 are o greutate de numai 38,5 Kg si nu ocupa mult spatiu in locuinta ta. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 24 cm. KONDITION WE-1002 include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei.

Bicicleta eliptica KONDITION WE-1002, volanta 6 kg

    Indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Senzorii de puls va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical.

      Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. KONDITION WE-1002 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 6 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Verifica pret actualizat

 

Bicicleta eliptica KONDITION WE-1002, volanta 6 kg

Lasă un comentariu