Dulap baie Badenmob Bella 50, pret, specificatii design

   Si la baie avem nevoie de spatii pentru depozitare obiecte de uz cansnic, prosoape, detergenti sau alte produse de infrumusetare sau curatare personala, iar astfel alegerea unui astfel de piese de mobilier este justificata. Nu este tocmai placut sa vezi toate lucrurile personale la exterior, in vazut tuturor, o forma de organizare in cadrul unui dulap de baie fiind esentiala. Exista dulapuri mai mari sau mai mici, dar aici trebuie sa ne conformam in functie si de spatiul de care dispunem. Baia cum nu este unul dintre spatiile generoase ale casei, aici trebuie calculat fiecare centimetru pentru a face alegerea potrivita. Deasemenea trebuie sa cantarim si ce spatii ne pune la dispozitie o astfel de piesa, daca se merita sau se incadreaza ca design alaturi de celelalte piese de mobilier pe care deja le ai instalate in baia ta. Imi place ca acest dulap de baie Badenmob Bella 50 are o culoare alba, fiind o optiune ideala daca iti doresti un spatiu aerisit, luminos, care sa se potriveasca cu nuanta de culoare sau a gresiei din baie.

Dulap baie Badenmob Bella 50, PAL, alb, 500x215x680 mm

    Badenmob Bella 50 este un dulap de baie suspendat, care se livreaza desasamblat, procedeul de asamblare fiind o munca distractiva ce necesita capacitate si spirit ingineresc pentru a imbina piesa cu piesa pentru obtinerea rezultatului dorit. Materialul de fabricatie este PAL, melaminat, tratat special pentru a oferi rezistenta la umezeala. Cele doua usi care fac accesul spre interior sunt dotate cu manere din plastic, intreg ansamblul fiind fabricat chiar la noi in tara. Tipul de montaj recomandat pentru acest mobilier este cel suspendat. Recomandam ca alaturi de acesta sa luati in consideratie si alegerea unei oglinzi pe care sa o montati vertical deasupra bateriei de chiuveta.

     Rafturile de nivel pozitionate la interior fac ca spatiul sa fie usor utilizabil de orice persoana care utilizeaza aceasta baie. Stilul simplis dar practic fac din aceasta piesa de mobilier baie un must have. La interior poti pastra mai multe produse specifice de curatenie, cosmetice sau chiar gelul de dus sau samponul. Acest dulap este inalt, avand o latime mica pentru un maxim de ergonomie. Este extrem de practic pentru depozitarea articolelor care nu fac obiectul utilizarii zilnice, dar accesibile. In partea inferioara, este prevazut cu doua bare de metal ce pot juca cu succes rolul de suport pentru prosoape. 

Dulap baie Badenmob Bella 50, PAL, alb, 500x215x680 mm

    Fnisajul este un alb lucios, dar in functie de preferinte exista si varianta alegerii altei nuante dintre gri/ bej sau crem. Sistemul de inchidere al usilor include mai multe balamale, destul de trainice la prima vedere. Odata initiata comanda, aceasta este livrata in maxim 48 de ore la tine acasa. 

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea accesoriilor din baie in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Dulap baie Badenmob Bella 50, PAL, alb, 500x215x680 mm

 

Lasă un comentariu