Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, review

      Daca vrei sa fii in buna forma si anul acesta e cazul sa iti stabilesti din timp obiectivele pe care le doresti sa le bifezi, iar unul dintre ele poate fi marcat in dreptul sportului si a miscarii de acasa. Ce putem observa e ca in ultimul timp a fost mai dificil sa gasesti o plaja mai larga de echipamente fitness si sport deoarece au fost la mare cautare in randul pasionatilor de miscare, multe aparate ramanand fara stoc mai multe zile la rand. Nou intrata in stoc, banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500 este o alegere perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness performant capabil sa ofere exercitii diversificate in functie de nivelul de pregatire. PROGRESSIVE RUN2500 poate fi folosita de sportivi cu diverse nivele de pregatire, de la incepator pana la avansat, existand mai multe optiuni de personalizare fiecare antrenament in functie de forma fizica pe care o experimentezi. Banda de alergare arata foarte bine ca design, are un aspect solid, fiind capabila sa suporta o sarcina utilizator de pana la 120 Kg. Banda este prevazuta cu tot ce ai nevoie, un computer de bord performant cu optiuni care pot fi personalizate, programe de antrenament si alte elemente de logistica mentite sa iti faca antrenamentul mai placut, cum sunt aplicatiile Smart cu care poate functiona.

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, motor 2 CP, viteza 1-16 km/h, Bleutooth + App, inclinare electrica, greutate maxima utilizator 120 kg

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, beneficii:

     In general daca optezi sa o folosesti cu regularitate, poti obtine mai multe beneficii atat din punct de vedere forma fizica cat si mentala. In timp vei simti o imbunatatire a sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, vei reduce tensiunea arteriala si vei scadea in greutate. Urmarind acest set de exercitii zilnic, nu numai ca vei obtine aceste beneficii imediat, vei reusi sa le si mentii, astfel incat sa te simti bine in fiecare zi, si sa ai o stare de spirit pozitiva. Nu conteaza daca esti deja profesionist in ale sportului sau incepator, totul are un inceput, iar cu aceasta banda minunata este prilejul perfect sa te integrezi in acest nou stil de viata sanatos.

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, design:

    Nu trebuie sa iti faci probleme serioase in vederea depozitarii sale deoarece a fost gandita sa fie cat mai compacta atunci cand nu o utilizezi, si suficient de mare pentru a desfasura exercitiile corespunzator atunci cand este necesar.   Banda de alergare model PROGRESSIVE RUN2500 beneficiaza de un sistem de inclinare automat cu piston hidraulic, ce poate actionat la inceputul si sfarsitul oricarui exercitiu. Asftel restrangi suficient de mult din suprafata ocupata de banda de alergare pentru o depozitare mai usoara. Aceasta suprafata de alergare va oferi un antrenament eficient dar si sigur, deoarece planul de alergare are in componenta tamburi de absorbtie a socurilor. Forta care o exerciti asupra acestei zone de alergare nu se va lovi astfel de rigiditatea articulatiilor, oferind astfel o atentuare a socului pe parcursul exercitiului. Ai la dispozitie un spatiu sificient de mare de alergare incat sa te desfasori asa cum trebuie ce masoara 125 cm in lungime si 40 cm latime. 

   Un alt beneficiu pe care il ofera banda de alergare este viteza de rulare variabila. Primele nivele sunt cele care se preteaza cel mai bine pentru a experimenta mersul usor si mersul in semi-alergare, urmand ca spre limitele superioare sa fie cele caracteristice alergatului in viteza. Dupa terminarea exercitiului poti strante banda prin plierea sa automata.  Plierea acestui model se face in mod automat, intreg procesul fiind usor de activat la sfarsitul oricarui exercitiu. La fel si punerea in functiune si deplierea, este o operatiune simpla ce nu necesita un efort prea mare, aparatul fiind gata de utilizat in cateva secunde. Pentru transport dintr-o locatie in alta, banda de alergare este prevazuta cu roti de transport la mai multe capete.

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, motor 2 CP, viteza 1-16 km/h, Bleutooth + App, inclinare electrica, greutate maxima utilizator 120 kg

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, performante:

    Motorul de capacitate  2 CP ii imprima acesteia o viteza maxima de pana la 16 Km/h. Range-ul vitezei poate fi ales intre 1 Km/h si maxim 16 Km/h. In timp pentru a mari efortul poti seta o viteza superioara care sa colaboreze cu un unghi de inclinare mai mare. Functia de bluetooth permite o conectare usoara a dispozitivelor mobile pe care le poti folosi pentru a da play la muzica preferata prin intermediul sistemului audio central. Conectarea la sistemul audio este posibila si prin AUX sau port USB.

PROGRESSIVE RUN2500, computer bord

    Computerul de bord este dotat cu ecran LED ultramodern care va afisa multiple functii: calorii arse, distanta si viteza de rulaj. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. Programele pe care le poate urma utilizatorul standard sunt numerotate de la P1 la P12 si pot fi selectate cu ajutorul butoanelor centrale. Tastele de panoul de comanda evidentiate su forma unor sageti te vor ajuta sa obtii un control bun asupra benzii, sa o opresti atunci cand doresti sa inchei exercitul sau sa maresti/micsorezi ritmul de alergat/ inclinatia la o viteza mai mare sau mai mica. In plus exista si taste care permit alegerea unei viteze superioare, pentru urmatoarele trepte: 2, 4, 8 si 12 Km/h. Asa se intampla si cu unghiul de inclinatie ce poate fi ales ales rapid folosind tastele rapide de pe consola centrala la 3 %, 6 % si 9 %. 

      Banda de alergat electrica PROGRESSIVE RUN2500 este dotata cu un sistem de siguranta automat ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Cu ajutorul functiei economie curent alimentarea se opreste automat dupa 10 minute dupa incetarea antrenamentului. Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune 125 x 40 cm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare. Daca doresti sa utilizezi banda de alergare impreuna cu alte aplicatii fitness dedicate cum ar fi Kinomap, o poti conecta prin bluetooth la alte dispozitive cum ar fi o tableta. Aplicatiile Kinomap si FITshow sunt capabile sa livreze continut video ce simuleaza parcursul unor trasee virtuale, ca rol de motivare in exercitiul pe care il parcurgi. Cand ai in fata ta un peisaj placut, care isi schimba punctele cardinale si grafice, in urcare, coborare parca te motivezi si mai bine din dorinta de a afla ce iti ofera pe mai departe. Aceste doua aplicatii functioneaza prin conexiunea la banda de alergare la bluetooth, a unei tablete, care instaleaza aplicatia odata la scanarea codului QR prezent in partea frontal dreapta a panoului de comanda. 

       Pentru cine doreste sa experimenteze placerea exercitiului si a sportului neintrerupt din linistea casei sale, este un aparat de fitness pe care il recomand. Nu mai deplinzi de programul salilor de sport, poti parcurge programul de antrenament la ora pe care o doresti tu, acompaniat de muzica preferata din difuzuarele frontale. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Fiind ultimul model de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Verifica pret actualizat

 

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500, motor 2 CP, viteza 1-16 km/h, Bleutooth + App, inclinare electrica, greutate maxima utilizator 120 kg

 

Lasă un comentariu