Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, pret, pareri

  Masina de spalat rufe reprezinta o investitie ce nu poate fi amanata mult timp iar o decizie in vederea achizitiei uneia trebuie luata cat mai rapid. Daca te intereseaza Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, cu siguranta ai nevoie de mai mult spatiu in cazul in care faci parte dintr-o familie extinsa cu mai multi membrii. Modelul de fata este capabil sa stocheze o cantitate de rufe de pana la 9 Kg, sa spele rapid si sa treaca prin toate procesele necesare de curatare o cantitate de rufe variata. O incarci usor, o descarci la fel de usor, hubloul frontal fiind suficient de mare astfel incat sa manevrezi cu usurinta rufele de la interior spre exterior si in sens invers. Partea avantajoasa care o aduce in discutie Indesit INNEX BWE91485XWSEUN se refera la capacitate mare de incarcare rufe de pana la 9 Kg, avand o viteza de rotatie maxim de 1400 rpm. Odata ce ai bagat toate rufele la interior pentru a fi spalate, te asiguri ca ai suficient detergent in rezervorul din partea stanga apoi alegi programul dorit, iar in scurt timp rufele sunt gata spalate.

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Push&Go, Motor Inverter, Alb

 

     De la stanga spre dreapta, zona panoului de comanda include rezervorul de incarcare cu detergent luchid si granule, peste care este gravat fiecare program in parte, de la 1 la 16, cu pictograme speciale, grupate pe categorii, 30 de grade, traditionale si speciale. Iti este mai usor sa inveti optiunile de spalare avandu-le pe toate in fata, afisate grafic. Selectia fiecarui program este posibila cu ajutorul unui selector central. Acul de ceas se pozitioneaza in dreptul optiunii de spalare dorita apoi se da drumul la spalare prin apasarea butonului Start. Ultimul element de importanta din partea din dreapta a panoului de comanda este afisorul LCD. De aici vei primi informatii referitoare la timpii de asteptare pana la finalizarea programului, temperatura si vei putea activa extraoptiuni pentru programele aferente in lucru. Temperatura masurata in grade celsius poate fi observata si selectata cu ajutorul tastelor situate in dreptul cadranului LCD.  

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Push&Go, Motor Inverter, Alb

   Aparatul avand o silueta destul de discreta la exterior este caracterizat de urmatoarele valori: 63 cm adancime, 59,5 latime, si 85 cm inaltime, cu o greutate de 71 Kg. Este o masina de spalat care incearca sa pastreze o constructie cat mai compacta si solida, pentru a oferi o eficienta sporita a spatiului unde va fi folosita. Desi vorbim de o capacitate interna de spalare rufe de pana la 9 Kg, consider ca Indesit INNEX BWE91485XWSEUN se achita multumitor din acest punct de vedere, fiind usor de instalat si folosit pe spatii mai putin generoase.

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Push&Go, Motor Inverter, Alb

       Ca spatiu destinat pentru spalat rufe, putem considera aceasta masina de spalat rufe ca fiind ideala pentru familiile formate din 4-5 membri, pentru ca are capacitate de incarcare 9 kg. Este suficient de silentioasa pentru a nu te deranja in timpul ciclurilor de spalare nocturne. Masina de spalat este pusa la lucru cu usurinta, fiind usor de apelat ca functii, asemenea unui joc de copii datorita panoului de comanda intuitiv.

      Indesit este dotata cu un motor de tip Standard ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 52 dB la spalare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 Kg iar cele 1400 de rpm. asigura o spalare eficienta. Indesit are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1200 rot/min. Indesit are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Interiorul compartimentului pentru detergent a fost studiat pentru a evita pierderile si pentru a permite dozarea exacta atat a detergentilor lichizi, cat si a celor sub forma de pulbere. Scara gradata permite, astfel, reglarea cantitatii corecte si evitarea supradozarii. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Sistemul electronic de control al balansului realizeaza un echilibru perfect al incarcaturii la interior. Rufele sunt astfel trecute prin toate stadiile de spalare, de clatire, stoarcere, centrifugare pentru a fi curatate in mod eficient pe toata suprafata lor.

     Motorul cu tehnologie Inverter este unul dintre cele mai bune din clasa sa, oferind un regim silentios de operare si mai multe beneficii in privinta fiabilitatii, si al consumului energetic. Fata de un motor clasic, acesta renunta la clasica curea de distributie, circuitul de control bazandu-se pe un invertor de tensiune, alimentat la curent continuu. Acest motor fara perii ofera satisfactii mai mari si din punct de vedere energetic, fiind eficient si mai fiabil in timp. Mașina de spălat rufe Inverter vine cu câteva calități de necontestat, cea mai importantă fiind fiabilitatea. Mașinile de spălat au evoluat destul de mult, iar motorul inverter direct drive este una dintre cele mai noi soluții găsite pentru o uzură cât mai mică a pieselor componente în comparație cu cele convenționale care încă nu folosesc astfel de tehnologii.

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 40 de litri. Hubloul are o deschidere generoasa de 30 cm si un unghi de deschidere al usi de 155° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Datorita sistemului automat de reglare Water Balance + a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Economia de apa inseamna, desigur, si economisirea energiei necesare pentru incalzirea acesteia. Acest model este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Indesit dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Sistemul special Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Cu opţiunea Delay Timer 3 – 12 ore se poate programa pornirea maşinii în intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, maşina de spalat va porni singura, la ora programata convenabila noua. Cu opţiunea Eco Time, nu mai trebuie sa aşteptam sa se adune rufe pentru o incarcare completa, aceasta opţiune poate fi folosita ori de cate ori dorim să spalam rapid o incarcatura mai mica. Putem spala astfel o incarcatura de pâna la 3 kg, formată din rufe uşor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt şi folosind până la 40% mai puţina apa şi energie. In plus cu opţiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice şi Jeans, permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa şi unei eficienţe mai bune a acţiunii mecanice a coşului pentru rufe. 

      Grila formata din cele 16 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Programele in numar de 16 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: rapid, lana, bumbac, sintetice, usor de calcat, colorate, delicate, matase/perdele, sport, prespalare, consum redus de energie si lenjerie. Programele speciale ale masini Indesit sunt: Cu programele speciale ingrijirea articolelor de imbracaminte este acum mai uşoara decât oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicată. Blugii nostri sunt spalaţi şi uscaţi la perfecţie, iar culorile vii nu au de suferit. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. La acest program pentru rezultate bune de spalare se recomanda utilizarea de detergent lichid. Program extra-clatire se adauga un ciclu de clatire în plus faţa de cel de dupa ciclul principal de spalare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Cu functia Eco Time, nu mai trebuie sa aşteptati sa se adune rufe pentru o incarcatura completa, aceast functie poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalaţi rapid o incarcatura mai mica de rufe. Puteti spala astfel o incarcatura de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, 60°C, 90°C). Programele de spalare (20° Zone) ofera performante bune de spalare la temperaturi scazute, permitand o folosire redusa a energiei electrice, ceea ce inseamna un beneficiu pentru mediul înconjurător si o economie de resurse. Sintetice cu temperatura de spalare de 40 si 50°C. Ciclul sintetice este un program dedicat hainelor ce respecta aceasta specificatie pe eticheta de productie, la fel si programul Wool care este unul dedicat produselor de vestimentatie din lana. Te grabest, atunci masina de spalat Indesit iti ofera cel mai rapid mod prin care rufele tale pot fi reimprospatate, in doar 15 minute cu programul Refresh. Programul Refresh elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie doar de o simpla improspatare cu o durata de spalare de 20 de minute la o temperatura de 20 °C si o cantitate maxima de rufe de 1,5 Kg.

       Prespalarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Indesit este o masina de spalat ieftina si buna, cu functii de ultima generatie. 

     Tehnologia hydro thermal creste proprietatile izolante ale cuvei, pastrand constanta temperatura de spalare pentru o perioada mai indelungata de timp. Astfel, este evitata dispersia caldurii, iar temperatura programului este controlata mai bine, contribuind la pastrarea intensitatii culorilor. Tehnologia Hydro thermal face posibila adaugarea unui program de spalare rufe colorate, care nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracăminte colorate. 

Masina de spalat rufe frontala INDESIT BWE 91485X WS EU N, 9 kg, 1400rpm, Clasa B, alb

     Eficienta energetica oferita de acest produs este foarte bun, avand clasa B, cu un consum de 57 kWh si de 50 litri de apa la o spalare completa. Acest consum a fost calculat la 220 de cicluri de spalare anual la programul bumbac 60°C  la capacitate maxima. Recomandam aceasta masina de spalat ca fiind o varianta accesibila ce pune la dispozitie utilizatorului multiple optiuni de spalat, la pret accesibil.

 Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Push&Go, Motor Inverter, Alb

Lasă un comentariu