Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, review

  Ca sa iti reintrii in forma, ai nevoie de mult exercitiu alaturi de un aparat fitness performant, asa cum este si banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200. Uneori nu este cea mai buna vreme de iesit in parc, sau pe pista de alergare din jurul stadionului, asa ca pentru a nu in urma cu pregatirea fizica, ai nevoie de un instrument pe care sa il folosesti de acasa. In plus criza medicala prin care trecem in ultimul timp nu este una tocmai benefica mersului la o sala de fitness, asa ca nu ne ramane decat aceasta alternativa, mai scumpa cei drept pentru prima data, dar care se va amortiza in timp. Acest aparat este usor de folosit de oricare persoana cu un nivel de pregatire fizic incepator pana la avansat. Atunci cand stii ca ai mai depasit un prag, banda te sustine in acest proces al cresterii fizice, oferindu-ti alternativa unui exercitiu de anduranta, care sa reflecte abilitatile fizice actuale. De aceea pot spune ca acest aparat de alergare poate fi folosit oricand, de oriunde si de la orice ora. Poti pur si simplu urmari un serial sau film la televizor sau asculta piesele preferate la radio, in timp ce urmezi antrenamentul programat.

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta

De ce sa aleg banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200? 

 

   In primul rand pentru ca este un aparat compact, pe care il poti integra cu usurinta chiar si la bloc, intr-un apartament mai putin spatios. Aici apare si problema de cele mai multe ori a spatiului, asa ca este important sa ne uitam si la dimensiunile acesteia, daca este pliabila si daca astfel ne permitem sa o pastram la interior in timpul in care nu o folosim. Este echipata cu panou de comanda, iar constructia implica numai materiale de calitate. Pentru transportarea dintr-o incapare in alta, aceasta banda de alergat vine dotata cu un set de 4 roti din silicon pozitionate la fiecare din capete. Nu exista limitare de categorie in folosirea acestui aparat fitness, fiind potrivita pentru utilizatori de la incepatori, intermediari si cei de nivel avansat. Plierea se face pe sistem hidraulic, fiind un proces independent, pentru economie de spațiu de depozitare. Se pliaza si ocupa mai putin de 0.3 m², fiind usor de depozitat.

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, caracteristici

 

   Este un model mid-level, ce pune la dispozitie utilizatorului programe adaptate progresiv nivelului de pregatire propriu, de la incepator la avansat. Adaptabilitatea si setarea unui target de performanta sunt obiectivele pe care le vizeaza aceasta, deoarece iti ofera posibilitatea sa ajustezi din mers exercitiile pe baza pregatirii pe care o ai, incepator sau mai experimentat. Banda de alergat dispune de programe individuale ce pot fi urmarite pentru a obtine rezultatele dorite in materie de sport si miscare. Suprafata de alergare de dimensiune 120 x 43 cm, este suficient de mare pentru a asigura un antrenament confortabil. Pentru a incepe antrenamentu propriu zis, trebuie doar sa conectezi banda de alergare la priza, sa o alimentezi si sa pornesti la drum.

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, performante

 

     Banda de alergare model GO4FIT, model FIT200 beneficiaza de un sistem de inclinare manual, ce poate fi reglat inainte de inceperea exercitiului, pentru un grad de dificultate cuprins intre 0 – 10 %. La fel si viteza este un factor reglabil. Primele nivele sunt cele care se preteaza cel mai bine pentru a experimenta mersul usor si mersul in semi-alergare, urmand ca spre limitele superioare sa fie cele caracteristice alergatului in viteza. Motorul este unul de 2 CP ce iti da posibilitatea sa alegi o viteza variabila cuprinsa intre 1 Km/h si maxim 14,8 Km/h. In timp pentru a mari efortul poti seta o viteza superioara care sa colaboreze cu un unghi de inclinare mai mare. Banda suporta o greutate maxima utilizator de pana la 100 Kg.

     Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa multiple functii: Puls, Timp, Viteza, Distanta si Calorii. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. Programele pe care le poate urma utilizatorul standard sunt numerotate de la P1 la P12 si pot fi selectate cu ajutorul butoanelor centrale. Comenzile de pe panoul de comanda permit modificarea vitezei in mers cu optiunea Speed +/-, Start/Stop – te vor ajuta sa obtii un control bun asupra benzii, sa o opresti atunci cand doresti sa inchei exercitul sau sa maresti/micsorezi ritmul de alergat la o viteza mai mare sau mai mica. Manerele sunt prevazute cu senzori de masurare a ritmului cardiac, valorile masurate fiind afisate pe consola centrala in timp real. Functia de bluetooth permite o conectare usoara a dispozitivelor mobile pe care le poti folosi pentru a da play la muzica preferata prin intermediul sistemului audio central. Conectarea la sistemul audio este posibila si prin AUX sau port USB. Este placut astfel sa faci sport intr-o ambianta perfecta cu muzica antrenanta, asa cum se cuvine pentru ora de sport planificata.

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta

 

       Ca masura de siguranta, banda de alergare are prevazuta o cheie de siguranta care intrerupe imediat functionarea benzii de alergare in cazul in care te-ai accidentat si doresti astfel sa cobori rapid de pe ea in siguranta. Folosind conexiunea bluetooth, poti folosi si alte dispozitive externe, cum ar fi o tableta sau un ceas fitness pentru masurare a parametrilor fizici in timpul exercitiului. In plus banda devine astfel compatibila cu aplicatia FITHOME, ce prezinta o serie de exercitii pe care le poti urma si tu, recomandate de specialisti din domeniul sportiv.

    Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune 120 x 43 cm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare. Pentru un plus de confort recomand utilizarea unei incaltaminti speciale pentru sport indoor, cu talba moale si aderenta buna. Zona de alergare beneficiaza de un sistem de amortizare socuri in 6 puncte ce preia in mod eficient impulul de soc generat de energia cinetica din timpul antrenamentului de alergare. Nu ramane decat sa iti stabilesti programul de exercitiu deoarece odata ce ai acest aparat de fitness acasa, nu mai sunt motive sa spui ca nu ai cum lucra la silueta ta.

Avantaje, banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200:

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200 este o optiune de a face sport mereu la indemana fata de alergatul clasic de afara, acolo unde intampinam probleme de natura vreme urata sau frig. O poti folosi oricand, independent de un program fix, cum se intampla in cazul salilor de fitness si sport. Confera siguranta si intimitate, fiind creata special pentru miscare la interior. Ai o evidenta in timp real al efortului depus, fiind un mijloc de informare care sa te motiveze sa continui in acelasi ritm impus ca de prima data. Iar in final, toate aspectele legate de antrenament pot fi controlate, viteza, unghi de inclinatie, perioada de antrenament.

 

Pret si recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Fiind printre ultimile modele de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Verifica pret actualizat

 

Banda de alergare electrica, GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta

Lasă un comentariu