Camera Tineret Kring Alfa, pret, specificatii design (review)

  Kring Alfa este un mobilier ideal pentru a decora o camera tineret, pentru ca si elevii si adolescentii au nevoie de spatii pentru depozitare multiple, pentru a pastra lucrurile proprii. Acest obiect de tip mobilier cuprinde o multime de spatii pentru depozitare de diferite dimensiuni, mai mici sau mai mari, unde poti pastra cartile de lectura, caiete pentru scoala sau chiar haine. Mobilierul Tineret Kring Alfa promoveaza un design retro, cu elemente de design ce se asemana cu lemnul proaspat prelucrat. Culoarea de „stejar antichizat” este o nuanta placuta, ce se poate asorta cu usurinta cu alte obiecte de mobilier din camera copilului. Kring Alfa ofera solutii de depozitare pentru toate nevoile, de la rafturi mari incapatoare, sertare si parte de sifonier, cu un mobilier de tip birou central.

Camera Tineret Kring Alfa, 280x205 cm, culoare stejar antichizat

    In partea din stanga este pozitionat un sifonier inalt, numai bun pentru a pastra la loc sigur acele obiecte vestimentare mai voluminoase, sau camasi si alte accesorii pe umeras. Corpul de sifonier include doua usi cu deschidere stanga-dreapta, si o sina la interior unde pot fi agatare rand pe rand umerasele. Tot aici in partea de jos regasim alte doua rafturi utile, unde putem pastra haine de casa, ciorapi si alte lucruri pe care le dorim sa le avem la indemana, dar ferit de la vedere. La mijloc se afla biroul unde poate deservi ca loc pentru lucru si teme, pentru cel mic. Aici poti utiliza masa de birou si pentru un laptop, monitor extern sau televizor. Blatul de birou este unul suficient de grs pentru a sustine greutati de pana la 25 de Kg. Adiacent, ai la dispozitie un sertar pentru birou si un dulap cu mai multe rafturi suprapuse unde cel mic poate pastra manuale, caiete si culegeri de citit. Mobilierul este in asa fel gandit sa rezolve problema spatiilor de depozitare necesare pentru camera copilului, existant multiple optiuni pentru depozitare, de o parte si de alta a unui birou central. Mai la dreapta biroului, intalnim alte spatii care pot fi folosite pentru a depozita tot felul de lucruri, de la hiane, caiete, carti etc. Deasupra biroului exista si un corp suspendabil ce se prinde de perete in dibluri. Exista si un mini sifonier sertare si rafturi suprapuse. Dimensiunile fiecarei piese din acest mobilier pot fi studiate conform cu fisa tehnica urmatoare:

Camera Tineret Kring Alfa, 280x205 cm, culoare stejar antichizat

Setul contine:

– dulap: 205,5 cm x 80 cm x 57 cm;

– dulap: 205,5 cm x 80 cm x 40 cm;

– birou: 77,5 cm x 120 cm x 65 cm;

-corp suspendat: 31 cm x 120 cm x 51 cm.

     Sistemul de inclidere al fiecarei usi include balamale duble, ce ofera rezistenta sporita la manevrare in timp. Finisajul de culoare maro, cu nota de contrast ce se aseamana cu cea de stejar, are un aspect mat, placut la vedere. Pentru intretinere si curatare, recomandam folosirea unei carpe usor umezite in solutii degresante si de curatare specializate, pentru a indeparta urmele de amprente si murdarie nedorite. Caracterul tineresc al mobilierului este subliniat de culorile si de imprimeurile moderne, dar si de manerele mari. Mobilierul are un design compact si gandit pentru toate lucrurile necesare unui elev. Aspectul culorii trebuie dezbatut inainte cu cel care va locui in aceasta camera, deoarece nu de multe ori gusturile noastre nu se potrivesc cu cele ale tinerilor. Bineinteles ca o decizie importanta o au parintii, dar chiar si asa o parere in plus este necesara in fond. Prin urmare, este obligatoriu să discuți cu tânărul sau tânăra în cauză, pentru a putea afla care sunt dorințele sale și care sunt elementele pe care și-ar dori să le aibă în preajmă în fiecare zi.

    Tinerii tin in parmanenta pasul cu moda in materie de haine, design si multe altele. De aceea si dormitorul trebuie sa fie unul deosebit, daca se poate cu un aspect unicat dar in acelasi timp sa pastreze si caracteristica functionala. Locurile de depozitarea sunt extrem de importante pentru un tânăr, deoarece există o mulțime de obiecte care necesită o amplasare organizată – cărți, caiete, dosare etc. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este spatiul disponibil ramas. Daca ai la dispozitie un perimetru mai putin generos, nu este cazul sa il aglomerezi si mai mult. Kring Alfa respecta si acest obiectiv, avand dimensiuni destul de compacte. Dacă aria este mai restrânsă, o organizare eficientă este obligatorie, pentru a putea găsi cele mai bune soluții și modele de design, în așa fel încât să nu fie necesară renunțarea la alte obiecte sau lucruri.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare. Prin urmare, consider ca daca ai bifat toate cele disuctate mai sus, te-ai consultat cu cel care va locui in camera, ai calculat dimensiunile si modul de distribuire al lucrurilor, consider ca mobilierul Kring Alfa poate fi considerat o investitie care se merita. Nu uita sa adaugi pe lista si alte accesorii, cum ar fi corpuri de iluminat sau un scaun de birou pe care sa il utilizeze tanarul pentru biroul deja incorporat de mobilierul Kring Alfa.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Camera Tineret Kring Alfa, 280x205 cm, culoare stejar antichizat

 

Lasă un comentariu