Birou Irim Kappa, pret, specificatii design (review)

   Biroul joaca un rol important in spatiul de lucru de acasa, fie ca vorbim de scoala sau lucru in regim remote, e important sa avem un astfel de obiect de mobilier. Exista birouri mai simple, dar si alte modele mai complexe ce pun la dispozitie utilizatorilor rafturi se sertare suprapuse unde pot fi depozitate lucruri importante care sa fie la indemana in orice moment. Irim Kappa este un birou interesant prin prisma spatiilor pentru depozitare pe care le ofera, in partea dreapta, pentru a avea acces rapid la tot ce e nevoie, Exista 3 nivele diferite, cu regim deschis si inchis, pentru a se conforma unor nevoi cat mai diversificate. Biroul Irim Kappa in nuanta design „Castan Virginia” este o optiune placuta ca si cromatica care se prea potriveste foarte bine in oricare scenariu de design de interior. Culorile deschise ale acestuia favorizeaza in cazul in care planul de amenajare interioara este acela de a obtine un spatiu aerisit, in care sa domine lumina naturala.

Birou Irim Kappa, 120x60x75 cm, Castan Virginia

    Biroul Irim Kappa reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucrezi in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Ofera un spatiu adecvat si pentru depozitarea lucrurilor in dulapul pentru depozitare adiacent in stanga, unde se afla 3 setrare usor de accesat. Acesta masoara in dimensiuni L x l x H: 120 x 60 x 75 cm, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta, greutatea sa fiind de 36 Kg. Dimensiunile exacte ale acestui birou pot fi studiate conform cu fisa tehnica:

  • Birou: 120 x 60 x 75 cm;
  • Dulap incorporat: 50 x 60 x 75 cm, 1 usa cu inchidere „Soft Close”

    Blatul superior de constructie PAL melaminat  are o grosime de 16 mm, suficient de buna pentru a sustine sarcini de pana la 25 Kg. Blatul este unul foarte gros si tratat cu un lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. cele doua suporturi laterale de sustinere blat, sunt prevazute cu picioruse din plastic pentru a nu zgaria parchetul. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, noul birou Irim Kappa arata extraordinar, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Comanda a venit relativ repede, partea cea mai grea fiind legata de montaj, unde a fost nevoie de o sedinta de familie pentru a imbina piesele de mobilier asa cum era specificat si in cartea cu instructiunile de montaj. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca doresti sa ai o masa de lucru numai a ta, pe care sa te bazezi in serile lungi de lucru, pana mai tarziu, alegerea fiind una accesibila si ca pret: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Birou Irim Kappa, 120x60x75 cm, Castan Virginia

Lasă un comentariu