Set Bucatarie Kring Grafit, pret, specificatii design (review)

  Daca simti ca e timpul pentru o schimbare iar bucataria este cea inclusa in  planul tau, mobilierul de bucatarie poate fi unul din piesele de rezistenta care poate face aceasta schimbare cu adevarat radicala. Kring Grafit setul de bucatarie pe care il prezint astazi este un model cu adevarat impresionant daca privim aspectul detaliilor de design dar si calitatea finisajelor. Este un set de bucatarie care cu siguranta va face diferenta, dotat cu numeroase spatii de despozitat sau zone special delimitate pentru aparatele fizice incorporabile. Este indicat sa incerci cat mai mult sa castigi din spatiu cu ajutorul spatiilor de depozitare. Acestea sunt foarte practice si de ajutor pentru orice tip de bucatarie, fie ca este o bucatarie mica sau o bucatarie mare.

Set Bucatarie Kring Grafit, 260x195.5x60 cm, culoare grafit

   Bucataria moderna si robusta Kring Grafit este realizata folosind o combinatie din stejar si fronturile din grafit creeaza o combinatie eleganta pentru interiorele moderne sau mansarde. Totul este completat de un blat de lucru de culoarea stejarului auriu (inclusa). Ansamblul este modular si are dimensiunea de 260 x 60 x 195 cm si cuprinde pana la 7 dulapuri practice: 

  • 2 corpuri suspendate: 80 cm x 30 cm x 71,5 cm;
  • 1 corp suspendat hota: 60 cm x 30 cm x 35 cm;
  • 1 corp suspendat: 40 cm x 30 cm x 71,5 cm;
  • 1 corp inferior: 80 cm x 46 cm x 82 cm + blat: 60 cm x 3,2 cm;
  • 1 corp inferior: 40 cm x 46 cm x 82 cm + blat: 60 cm x 3,2 cm;
  • 1 corp inferior masca chiuveta: 80 cm x 46 cm x 82 cm.

     Este important ca mobilierul să îți ofere locuri pentru depozitare, mai ales dacă nu ai la dispoziție mai mult spațiu în bucătărie. Așadar, daca alegi acest mobilier vei observa ca piesele de mobilier sunt compartimentate eficient, pentru a te bucura de spații generoase destinate depozitării. În felul acesta, poți păstra într-un mod cât mai ordonat piesele de veselă, tacâmurile și toate celelalte accesorii pentru gătit de care ai nevoie în bucătărie. Setul bucatarie Kring Grafit este unul detasabil, format din numeroase piese (7 module) ce pot fi aranjate dupa preferinte in functie de configuratia spatiului de gatit de acasa. Dimensiunile exacte pentru fiecare piesa in parte sunt descrise conform schitei de design, urmatoare:

Set Bucatarie Kring Grafit, 260x195.5x60 cm, culoare grafit

    Combinatia cromatica contrastanta, culoare grafit mat – faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor. Corpurile sunt structurate din material PVC cu folie aplicata termic ce defineste imaginea deosebita a mobilierului, oferind o rezistenta crescuta la zgarieturi pentru o folosinta indelungata. Fronturile sunt concepute cu un design de ultima generatie ce confera un acces facil in spatiile de depozitare ale bucatariei, cu rezistenta crescuta la zgarieturi si o folosinta indelungata. 

     Spatierea este una foarte buna, iar daca privesti multitudinea de rafturi si zone de depozitare, vei gasi cu siguranta un loc potrivit pentru oricare instrument de gatit din bucataria ta. Usile din zona de jos a blatului de bucatarie sunt echipate cu manere metalice prinse in suruburi astfel incat sa reziste presiunii unei utilizari de lunga durata. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. Zonele de depozitare din imediata apropiere a aragazului  iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat bucataria ta sa fie o incapere in care ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. 

    Mobilierul ideal pentru o bucatarie mica este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier de bucatarie, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul bucatariei tale, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Set Bucatarie Kring Grafit, 260x195.5x60 cm, culoare grafit

Lasă un comentariu