Scaun birou Kring Apollo, mesh, ideal pentru confort, review

     Kring Apollo, mesh este un scaun de birou ideal pentru relaxare, fiind conceput dintr-un set de materiale rezistente din material mesh pentru confort si productivitate indiferent de sezon. Mesh-ul este un material destul de intalnit in constructia acestor scaune de birou deoarece este rezistent, confortabil si ofera un nivel optim de respirabilitate la birou. Cand stai mult timp in fata unui birou, este bine sa te asiguri ca ai un scaun de birou confortabil care ofera o stutinere mediana a intregului corp, spate, sezut si brate. Nivelul optiunilor de ajustare in inaltime, rotire si stabilire unghi de inclinatie sunt alte aspecte importante de care trebuie sa tii cont in alegerea scaunului de birou perfect. Despre Kring Apollo nu am putea spune ca este cel mai perfect model dar este ideal daca il analizam sub aspectul constrcutie materiale, ceea ce ne face sa il punem in top-ul listei de cumparaturi. 

Scaun birou Kring Apollo, mesh, mecanism butterfly, Negru

      Chiar daca elementele de constructie, aparatorile si rotile pentru deplasare sunt toate din plastic, specificul constructiei scaunului Kring Apollo, mesh este unul rezistent, ce iti da o oarecare senzatie de siguranta si incredere cand te asezi pe el. Imi place ca nu se balanseaza aiurea sau scartaie, experienta de stat pe acesta este una ferma si placuta. Spatarul ergonomic al scaunului Kring Apollo are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Tetiera este confortabila si dar fixa iar bratele fixe asigura confortul dorit.

     Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Acest tip de scaun este adesea intalnit in corporatii unde sunt asigurate birouri complete pentru angajati. Acesta este apreciat de utilizatori si prin prisma materialului de tip mesh, ce poate fi curatat cu usurinta, si ofera proprietatea de a fi respirabil in sezonul cald. Chiar daca este subtire, stratul din material mesh, acesta reflecta o rezistenta sporita.  Scaunul are un format compact, fapt ce ii da posibilitatea sa fie integrat si in spatii mai putin generoase. Exista mai multe puncte de reglaj, pentru inaltime, inclinatie, fiecare reglaj odata efectuat fiimd memorat cu ajutorul unui sistem de blocaj propriu prin elemente de siguranta specifice. La podea, se regaseste un sistem de tip stea, ce include mai multe roti pentru deplasare.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 13.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 150 Kg. Scaunul masoara in dimensiuni 116 – 134 cm inaltime variabila, 50 x 50 cm adancime si latime. 

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Apollo este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Wilson, mesh, suport lombar si sezut reglabil, mecanism syncron, Negru

Lasă un comentariu