Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, performante tehnice

    Concept VP4210 este un aspirator vertical cordless 3 in 1 pe care il recomand tuturor celor care isi doresc o solutia fiablia si eficienta cu ajutorul caruia pot obtine mai usor curatenie acasa. Pentru spatii libere, zone mai putin accesibile sau chiar in masina din fata casei, poti folosi acest aspirator vertical cu succes deoarece este un model autonom, care functioneaza prin incarcarea bateriei interne. Versatil, aspiratorul vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210 are o forma ergonomica si un design modern negru – rosu. Odata ce ai curatat podeaua de praf, poti trece la etapa a doua, cea de stergere a podelei cu apa, deoarece acest aparat ofera si functia de spalare cu mop. Sub actiunea aburului practic realizezi si o igienizare, acum fiind cu adevarat curat din toate punctele de vedere. Astfel, podelele vor fi perfect curate si dezinfectate.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore

   In functie de scenariul pe care il vizezi, oricare ar obiectivul pe care il doresti a-l indeplini, cu noul aspirator cordless 3 in 1 Concept VP4210 reusesti sa captezi toata murdaria indiferent de suprafete. In plus pentru podele, poti activa si de spalare. In rezervorul cu apa, poti adauga suplimentar si o cantitate mica de detergent pentru a actiona ca substanta dezinfectanta care sa fie folosita atunci cand cureti podele sau alte suprafete dure. Formatul al aparatului ii da acestuia optiunea de a fi versatil, iar daca este nevoie il poti transforma chiar intr-un aparat de aspirare de mana. Toata curatarea va fi facuta fara ridicari de praf inutile, fapt ce va fi apreciat in special de familiile cu copii mici sau cu persoane ce sufera de alergii. In plus cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si gama variata de accesorii sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Concept.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore

      Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. Acest model cu certificate de autorizare CE si Eurasianne ofera cele mai bune rezultate de curatare pe suprafetele dure si covoare. Tehnologia Power Cyclone de la Concept ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului prin efect Coada accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Peria multi suprafata cu optiune de spalare si aspirare integrata ofera cea mai buna performanta de curatare pe toate tipurile de pardoseala, precum parchet, covoare si chiar gresie. Acest tip de perie rotativa integrata are urmatoarele caracteristici: optiunea de spalare si aspirare poate reprezenta un avantaj in cazul de fata, deoarece ofera o eficienta imbatabila in lupta contra murdariei. In plus in cazul in care lumina este mai slaba in spatiile de pe sub obiectele de mobilier, aceasta perie beneficiaza si de functie de iluminare LED, pentru o vizibilitate mai buna.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore      Datorita sistemului de monitorizare a performantelor acestui model controlat prin senzori, aceasta tehnologie asigura un nivel remarcabil al performantelor de curatare, dar si mentine intretinerea la un nivel minim. Nu exista costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de inalta tehnologie, lavabile dureaza la fel de mult ca si aparatul si nu este nevoie sa cumperi saci de praf de schimb. Acest model este proiectat sa ajunga oriunde, pentru a putea curata usor sub canapea, sub pat sau masa fara efort. Motorul puternic de la Concept ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore

    Concept VP4210 este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,30 litri pentru praf si de 0,15 litri capacitate container apa. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model cu o putere de 90 W este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 21,6 V, cu Lithium. Bateriile de la acest model cu Lithium au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 40 de minute. Timpul de utilizare al aspiratorului este exprimat prin cele 3 leduri care indica nivelul de energie al bateriilor. Este necesar intre 4-6 ore pentru reincarcarea completa a aspiratorului la capacitate maxima.

     Bateriile Lithium concepute pentru protecţia mediului şi cu o performanţă ridicată, sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 3 ore (acumulator incarcat 80%) si 6 ore (acumulator incarcat 100%), pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Acum cablul de alimentare nu mai constitue o bariera si putem curata usor in diferite camere ale locuintei fara efort special. Acest model are o depozitare uşoară – nu necesită suport sau sistem de andocare pentru încărcare.

      Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un comutator de sarcina motor cu 3 trepte de putere (min/mediu/turbo). Treapta 1: pentru sarcini de curățare ușoară și durată maximă de funcționare. Treapta 2: pentru sarcini de curățare normală și durată medie de funcționare. Treapta Turbo: pentru sarcini de curățare dificilă și durată mai scurtă de funcționare. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 2.2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Aspiratorul are o poziţie de depozitare verticala comodă, cu şi fără tijă. Astfel, putem depozita aspiratorul oriunde dorim.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore   Datorita sistemului Easy Clean, din dotarea acestui model, aparatul are o demontare și o curățarea ușoară a duzei cu perie rotativă. Datorită articulației extrem de flexibile a duzei din dotarea acestui model, aparatul are o flexibilitate maximă, aspirare fără limite în jurul și dedesubtul mobilei. Aparatul este dotat si cu filtrul rezistent din burete lavabil, filtrul putând fi spălat uşor sub robinet sau în maşina de spălat pentru o performanţă pe termen lung. Filtrul lavabil cu 3 straturi ce poate să capteze mai mult de 90 % din particulele ultra fine, precum microorganismele cu dimensiunea de până la 0,3 microni (multe bacterii, polenuri şi alergeni au aproximativ această dimensiune), pentru a produce aer mai curat. Acest model are semnalizare prin LED in cazul in care este necesara curatarea filtrului. In cazul in care filtrul lavabil se infunda cu praf aspiratorul portabil se opreste automat pentru protectia aparatului. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 83 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Capul de aspirare cu perie rotativa All Floor High Power. Cu peria din dotarea aspiratorului Concept, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210, 90/200 W, baterie Li-Ion, 2000 mAh, 21.6 V, capacitate container praf 300 ml, capacitate container apa 150 ml, timp de functionare 40 minute, timp de reincarcare 3.5 ore

Lasă un comentariu