Review: Aspirator fara sac Black&Decker BXVML700E

     Din noua generatie, Black & Decker vrea sa ne spuna ca noul Black&Decker BXVML700E reprezinta cea mai buna alegere daca vrei sa faci un real upgrade de imagine si performante. Noul model beneficiaza de un facelift, fiind schimbat si pe partea de design dar si performante, avand obiectivul sa te ajute sa obtii mult mai rapid rezultate in procesul de curatare a casei tale. Aproape ideal, Black & Decker ofera un mix perfect de performante, prin intermediul puterii de aspirare experimentat ce face ca pana si cele mai dificile elemente de murdarie, cum e praful sa fie captat din prima si apoi pastrat in siguranta la interior. Daca iti pasa de mediul in care locuiesti si doresti sa ai parte de o curatare eficienta a acestuia, acest aspirator trebuie sa se inscrie pe lista ta de cumparaturi. Impreuna cu acesta primesti la pachet o lista de accesorii care iti vor fi utile in demersul curateniei. Aspiratorul BXVML700E de la Black & Decker are o putere mare de aspiratie, reusind astfel sa absoarba chiar si cele mai dificile murdarii in mod eficient si rapid, inidferet de suprafata.

Aspirator fara sac Black&Decker BXVML700E, 700W, capacitate 2l, Gri/Albastru

    Toata murdaria colectata prin aspirare este inmagazinata in compartimentul din plastic transparent de la interior. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. Datorita tehnologiei sistemului avansat Turbocyclone (fara sac) de la Black & Decker, cu 2 niveluri de filtrare si de separare a prafului din aerul aspirat, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit.

     Motorul puternic de 700 W cu consum scazut de energie (pana la 50%) este similar cu un aspirator Black & Decker cu o putere de 2100W, ofera puterea de aspirare de care avem nevoie, pentru a curata si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Design-ul compact si greutate redusa, lucruri ce ii ofera o stabilitate sporita si de asemenea poate fi transportat cu usurinta dintr-o locatie in alta. Pentru a spori nivelul de confort, aparatul primeste in dotare doua roti cu strat din cauciuc, ce fac posibila deplasarea usoara dintr-o camera in alta si msicarea acestuia pe suprafete cum ar fi parchet, fara a-l zgaria.

     Puterea de absortie praf al aparatului este de 200 W. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul usor de curatat: in doar 4 pasi, ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici o urma de praf. Pur si simplu scoatem containerul tip Clean Express si îl golim afara la tomberon. Black&Decker este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Aspirator fara sac Black&Decker BXVML700E, 700W, capacitate 2l, Gri/Albastru

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere electronic motor de la 400 – 700 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate neta de 6,4 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a atasa numeroase accesorii prezente in pachetul comandat. Acesta vine echipat cu o perie ultraeficienta care preia orice urma de murdarie, gratie celor doua setari de putere. Acest tub telescopic are o alonja de pana la 470 mm prin extindere ce ii ofera o raza de acoperire mai mare.

     Aparatul este dotat si cu filtrul de inalta eficienta cu 2 niveluri de filtrare ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Un filtru de spuma ultra-performanta este plasat in fata motorului. Si un alt filtru HEPA 12, foarte eficient in retinerea acarienilor, este pozitionat inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Acest filtru de spuma este usor de accesat si curatat pentru performanta de lunga durata. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, 99.98% din praful aspirat este filtrat, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei.

Aspirator fara sac Black&Decker BXVML700E, 700W, capacitate 2l, Gri/Albastru

      Aspiratorul are maner ergonomic de transport si in plus suport pentru depozitarea tuburilor metalice. Clasa emisiilor de praf ale modelului Rowenta se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 79 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie universala parquet Softcare, duza spatii inguste, perie pardoseli si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Black & Decker, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Rowenta cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Rowenta  este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x H) cm) 39,5 x 32,3 x 35,5 si o greutate de 6,4 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Black&Decker BXVML700E, 700W, capacitate 2l, Gri/Albastru