Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, review

    In sezonul rece este intradevar o problema uscarea rufelor, iar cea mai buna solutie in acest caz este cea automatizata folosind un uscator de rufe profesionist cu pompa de caldura. Daewoo DDR-VH9A este un aparat de uscat haine de nadejde, ce te ajuta sa obtii rezultate imediate, cu un consum minim de resurse. Oricare ar fi task-ul de uscare care tine de tipul de tesatura, temperatura si timp, Daewoo DDR-VH9A indeplineste cu succes atributiile de uscator casnic. Nevoia de a avea un uscator cu pompa de caldura tine si de consumul energetic. Alte solutii care nu folosesc principiul pompei de caldura sunt mult mai putin eficiente din punct de vedere al consumului, incarcand nejustificativ factura la curent luna de luna. De aceea ne intereseaza sa fim eficienti dar si economi, alegerea acestuia fiind mai mult decat o decizie inteleapta. Hainele si rufele gata uscate pot fi purtate imediat dupa spalare, sau asezate frumos la loc in raftul din sifonier fara a fi nevoie sa astepti timp de cateva ore pana sunt uscate natural.

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, Anti-Crease, Alb

    Uscatorul de rufe Daewoo DDR-VH9A de capacitate 9 Kg are abilitatea de a afisa si un design placut la exterior, constructia sa beneficiind de o serie de materiale calitative, vopisite in culoarea clasica alb. Panoul de comanda pozitionat superior este usor inclinat pentru a da posibilitatea utilizatorilor pentru comanda rapida a programelor, si sa observi timpul ramas pana la finalizarea programului in curs. Aici gasesti mai multe butoane secventiale care apeleaza functii ca: Delay Start – functie ce permite in start intarziat, prin programare la o ora dorita de tine, uscatorul functionand fara probleme si atunci cand esti plecat de acasa, time drying – timp alocat procesului de uscare, Drying Level – Nivel de uscare – poti seta gradul de umezire pe care vrei sa il aloci rufelor, mai uscate sau usor umezite pentru o calcare mai usoara, Delicate – pentru uscare rufe delicate Anti-Crease – procedeu de uscare ce permite uscarea rufelor intr-o forma ce previne aparitia cutelor, Start/Pause – optiunea de pornire si pauza a procedeului de uscare rufe. Display-ul LED vine ca o confirmare a datelor setate de tine, si iti va furniza date despre activitatile in lucru. Selectia programelor se va face cu ajutorul unui selector central prin plasarea acului de comanda in dreptiul programului mentionat.

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, Anti-Crease, Alb

    Uscatorul de rufe Daewoo DDR-VH9A are o capacitate de uscare rufe de pana la 9 Kg, dar nu este nevoie sa obtii de fiecare data cantitatea maxima de incarcare, fiind disponibile optiuni de uscare si la jumatate din capacitatea sa. Daewoo DDR-VH9A este un uscator pe care vei putea sa il integrezi cu usurinta in locuinta ta, avand dismensiuni destul de compacte: 60,9 cm adancime, 59,6 cm latime, 84,5 cm inaltime, cu o greutate de 46,4 cm. Acesta deserveste usrcarea hainelor prin incarcarea lor frontala, utilizand un hublou cu deschidere standard spre dreapta. Geamul hubloului este unul transparent, ce iti lasa posibilitatea sa observi intreg procesul in orice moment doresti. Functia de comanda „Child Lock” blocheaza in mod automat deschiderea usii de acces si anuleaza instant functiile de comanda ale panoului central. Este o optiune utila mai ales in cazul familiilor cu copii, unde acestia pot actiona din greseala sau pura curioritate optiunile uscatorului, prevenind astfel acidentele neprevazute.

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, Anti-Crease, Alb

    Acest tip de uscator cu pompa de caldura este practic un upgrade la versiunile prin condensatie, care devin in ultimul timp tot mai populare si la noi in tara datorita numeroaselor avantaje care le ofera. Tehnologia de uscare cu ajutorul unei pompe de caldura ajuta la economisirea energiei electrice, iar astfel reducerea costurilor de operare pentru orice gospodarie, lucru pe care il dorim cu totii. In timp ce modelele conventionale eliberau aerul cald care era folosit la uscarea rufelor, uscatorul cu pompa de caldura refoloseste acest aer pentru uscarea hainelor in continuare. Urmatoarele runde aerul este incalzit mult mai usor, cu un efort redus din punct de vedere consum energetic. La fel ca si alte uscatoare de acest tip, Daewoo DDR-VH9A prelucreaza aerul cald printr-o serie de canale bine stabilite la interior care il trece printr-o serie de filtre, unde aerul este racit partial si umiditatea eliminata. Apa rezultata din acest proces este depusa intr-un rezervor de apa, la interior. In continuare aerul cald lipsit de umiditate este recirculat inapoi in tambur fiind reutilizat le uscarea rufelor intr-o noua serie de proces. Acest procedeu reduce semnificativ energia necesara functionarii masinii de uscare, reducand astfel costurile de operare. In general pompele de caldura sunt mult mai eficiente si din punct de vedere al fiabilitatii. O pompa de caldura este in general mult mai putin solicitata, si astfel prezinta o garantie de utilizare de lunga durata. 

    Lista de programe este atributul cel mai important in modul de functionare al oricarui aparat de tip uscator. Daewoo DDR-VH9A este uscatorul de rufe care impresioneaza si la acest capitol, unde vedem ca primeste numeroase optiuni de functionare in functie de programele alese, 15 la numar. Printre acestea regasim: Sport – un program cu specific ideal pentru hainele din poliester, asa cum stim ca sunt si majoritatea hainelor din categoria Sport, Pilote – pentru perne si cearsafuri de mici sau mari dimensiuni, Reimprospatare – un program de uscare ce implica un drenaj rapid prin vanturare a rufelor pentru improspatare si miros placut, Reimprospatare lana – lana un material destul de problematic, primeste un program dedicat rapid de reimprospatare haine, Mixt – pentru uscare haine si tesaturi din categorii diferite, etc. Pentru hainele si acele rufe din bumbac si sintetice, optiunile sunt dintre cele mai diverse: uscare bumbac pentru asezare in dulap – practic hainele odata uscate pot fi asezate direct in dulap fara a fi nevoie de o interventie suplimentara, uscare bumbac pentru calcare – uscarea are loc mai rapid, dar inc azul acesta hainele trebuies calcate pentru indepartarea cutelor, uscare sintetice pentru asezare in dulap, uscare sintetice pentru calcare si uscare prelungita bumbac. Hainele celor mici beneficiaza de un regim propriu de uscare, personalizat dupa preferinte prin optiunea – articole pentru bebelusi. Timpul de uscare poate fi ajustat dupa preferinte, dar in acest caz programele se pot modifica diferit fata de durata standard. 

    In ceea ce priveste functiile speciale, optiunea anticrease este cea raspunzatoare de uscarea rufelor fara a provoca urme evidente de sifonare hainelor. In acest caz tin sa precizez ca acest program de uscare este unul de durata mai lunga iar umiditatea din rufe nu este complet eliminata pentru a da posibilitatea de a se usca in anumit procent si natural, ceea ce previne aparitia cutelor. Functionarea uscatorului de rufe este posibila la orice ora, prin programare intuitiva in avans. Deasemenea nu vad nicio problema in a fi utilzat si pe timp de noapte deoarece nu este absolut deloc zgomotos, functionarea sa fiind silentioasa, aproximativ 65 dB.

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, Anti-Crease, Alb

    Uscatorul de rufe Daewoo DDR-VH9A are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si un consum redus de resurse, de aproximativ 194 kWh, ceea ce inseamna un const redus la factura lunara. Avand in vedere eficienta acesteia, capacitatea mare de incarcare de 9 Kg, precum si raportul calitate-pret excelent, eu consider ca merita investitia. O poti achizitiona online cu un pret special, garantia sa fiind de 24 luni. Citind lista de recomandari si review-uri atasata acestui produs, vedem ca cei care deja au achizitionat acest uscator de rufe sunt pe deplin multumiti de performantele acestuia.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat cu uscator performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, Anti-Crease, Alb

Lasă un comentariu