Side by Side Midea MDRF632FGF28, pret, specificatii tehnice (review)

    Side by Side Midea MDRF632FGF28 este o combina frigorifica de tip „side by side” apreciata de acei cumparatori care isi doresc un spatiu optim pentru pastrarea in siguranta a alimentelor, indiferent de anotimp. Un alt lucru aprecial la aceasta combina este tehnologiile folosite, de actualitate, ce ajuta la pastrarea in conditii de temperatura optime a alimentelor de tot felul, carne, lapte sau vegetale. Sa ai un spatiu mare nu este intotdeauna suficient, deoarece urmarim in general si o ordonare corecta si repartitie a acestuia in zone de depozitare pentru alimente de dimensiuni mai mari sau mai mici. Side by Side Midea MDRF632FGF28 primeste bifa si la acest aspect, fiind disponibile locatii dintre cele mai diverse, ca marimi, unde poti pastra alimente usor accesibile din orice directie atunci cand ii deschizi una din cele doua usi ale sale. Designul este unu care aduce o nota caracteristica premium casei tale, desi ca pret, putem spune ca acest frigider nu este dintre cele mai scumpe in aceasta gama. 

Side by Side Midea MDRF632FGF28, 474 l, Total No Frost, Compresor Inverter, Afisaj digital, Clasa F, H 177.5 cm, Antracit

     Combina frigorifica Side by Side Midea MDRF632FGF28 isi pune amprenta estetica in oricare interior, aducand o imbunatatire consistenta din punct de vedere esetic. Acest design atragator include finisaje de calitate la exterior, 4 usi care se deschid in mod independent pentru a facilita astfel un transfer minim termic cu exteriorul, avand o suprafatadin inox, de culoare gri metalizat. Peretii la interior nu sunt foarte grosi, dar sunt izolati termic corespunzator, pentru a facilita mai mult spatiu si o izolatie termica eficeinta pentru a avea un consum minim energetic. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 3 zone de temperatura ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de Super-racire, Functia de super-congelare; Functia de Vacanta, Pictograma cu indicator de temperatura pentru fructe/legume/carne/bauturi; Modul Sabat; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Frigiderul ofera un interval cuprins intre -2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Aceasta combina frigorifica de mari dimensiuni XXL, de uz casnic are doua usi în stil francez, in zona de refrigerare, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun.

Side by Side Midea MDRF632FGF28, 474 l, Total No Frost, Compresor Inverter, Afisaj digital, Clasa F, H 177.5 cm, Antracit

     Principalul avantaj al acestui model cu usile montate in stil francez este volumul mare al zonei de refrigerare. Astfel acest modele este mai mare pe latime, fata de o combina obisnuita, avand dimensiunea de 83,3 de centimetri. Compartimentul de refrigerare cu propriile 2 usi de acces stanga dreapta si compartimentul de congelare, are la fel doua usi de acces stanga dreapta. Compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare situat sub zona de refrigerare, sunt unul langa altul, complet separate. Aparatul are avantajul usilor de acces înguste, din zona de refrigerare, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult cand sunt deschise. Iar zona de refrigerare fara perete despartitor creaza un spatiu util in plus. Prin deschiderea celor doua usi in stil frantuzesc ale acestei combine frigorifice, o sa va bucurati de  panorama tuturor produselor alimentare proaspete din interior. Aceasta combina extra larga vă va permite o vedere larga si va face mai usoara planificarea aprovizionari cu alimente proaspete.

      Side by Side Midea MDRF632FGF28 foloseste o tehnologie de dezghetare automata atat a frigider cat si pentru congelatorului, fiind construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Midea este obtinut prin sistemul cu Full No Frost/Duo Cooling, care combina doua sisteme de aer diferite, rece si umed in zona de refrigerare si rece si lipsit de umiditate in zona de congelare ce impiedica acumularea ghetii in aceasta zona. In plus Midea are in dotare si tehnologia de racire Multi Air Flow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Acest model cu tehnologia de racire Total No Frost automat atat a frigiderului cat si a congelatorului, este una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata. Acest sistem instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul de refrigerare mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Midea cu un singur compresor si 2 circuite de racire separate este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 305 l precum și 2 compartimente speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul din zona de refrigerare la deschiderea acesteia.

      Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 2 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 36 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea zona inferioara a frigiderului se afla in stanga, compartimentul Vario Box ce este un veritabil mini frigider, de unde avem posibilitatea de a regla electronic temperatura in functie de natura alimentelor depozitate in sertar (de la -1°C la 0°C pentru carne si peste, de la 2°C la +0°C pentru fructe si legume si de la +5°C la +6°C pentru bauturi).

    Iar in partea dreapta se afla compartimentul etans Fruit Vegetable Box de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.

    Usile frigiderului cu maner orizontal integrat cu sistem de deschidere spre stanga/dreapta sunt echipata cu 6 suporturi fixe specializate pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie. Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

      Aparatul frigorific are iluminare ECO LED premium, cu iluminare uniformă a întregului spatiu de refrigerare, din plafon de 4 W si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit.

Side by Side Midea MDRF648FGF22, 492l, Clasa F, Total No frost, H 177.5cm, Sticla Neagra

     Pentru a regla temperatura Midea MDRF632FGF28 are la interiorul aparatului 3 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima neta de 474 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 305 litri si congelator cu un spatiu total de 169 litri. Corpul de congelare este pozitionat in inferioara a combinei avand 6 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Pentru un plus de confort Midea MDRF632FGF28 este echipat si cu un aparat de fabricat gheata pozitionat in compartimentul de sus din stanga zonei de congelare, pe care il puteți plasa cu usurinta la racordul de apa plata.

Side by Side Midea MDRF632FGF22, 474l, Clasa F, Compresor Inverter, Display, Total No Frost, H 177.5 cm, Sticla Neagra     Puterea de congelare a aparatului este de 13 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si cele doua usi a zonei de congelare sunt la fel dotata cu maner orizontal integrat si cu sistem de deschidere spre stanga, dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta si cu un sistem antibacterian cu emitere de ioni naturali de argint, care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Midea avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Midea MDRF632FGF28 detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal de la minim 12 pana la maxim 72 ore si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Midea are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Midea avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat frigiderul va seta temperatura la mai putin de 17°C pentru a minimiza consumul de energie. Cand functia de vacanta este activata, compartimentul congelatorului va ramane activ. Aparatul frigorific este prevazut si cu modul de functionare Sabat ce vine in sprijinul obiceiurilor religioase ale consumatorilor. La accesarea acestei functiei se dezactiveaza: Iluminatul interior atunci cand usa aparatului este deschisa; Toate semnalele acustice si optice; Afisajul de pe panoul de comanda; Functia de Super-Racire. Performanta de refrigerare ale aparatului nu este obstructionata in niciun fel de modul Sabat, deoarece compresorul continua sa functioneze normal. Functia mod Sabat se dezactiveaza automat dupa aprox. 85 de ore. In plus tehnologia unica Platinium Fresh eliberează ioni naturali, creand si un mediu steril si sanatos in zona de refrigerare.

     Eficienta energetica a combinei Midea MDRF632FGF28 este foarte buna, avand clasa A+, conform vechi etichetari energetice. Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 368 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina este de 41 dB(A), conform noi etichete energetice.Side by Side Midea MDRF632FGF28, 474 l, Total No Frost, Compresor Inverter, Afisaj digital, Clasa F, H 177.5 cm, Antracit

     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

     Acest consum energetic i se datoreaza clasei de izolare termica si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Midea presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 177,5 x 83,3 x 65,3 si o greutate neta de 91 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side by Side Midea MDRF632FGF28, 474 l, Total No Frost, Compresor Inverter, Afisaj digital, Clasa F, H 177.5 cm, Antracit