Televizor Wellington WL32HD6500A, pret, specificatii tehnice

    Nou lansat pe piata, televizorul LED Smart Wellington WL32HD6500A reprezinta o alegere excelenta daca vrei sa aduci o imbunatatire consistenta casei tale, acesta oferind numeroase optiuni de entertaiment atat la nivel de navigare in zona de Smart tv cat si calitate imagine. Wellington WL32HD6500A face parte din noua serie 2021 gandita sa ofere utilizatorului un centru de entertaiment vast folosind una din platformele cele mai populare la ora actuala, Android. Noile funcționalități ale gamei sunt: acces la Internet și la aplicațiile preferate de video streaming, jocuri, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile și gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală. Utilizatorii pot lansa comenzi vocale pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente. Lucru ce aduce un grad nou de confort în zona de home. Astfel, cu o simplă comandă vocală, Smart TV-ul poate oferi informații privind starea vremii, actualiza lista de cumpărături sau adăuga un eveniment în calendar. Nu lipsesc din pachetul standard de aplicatii, Netflix, HBO GO si Netflix.

Televizor Wellington WL32HD6500A, 80 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa F

     Sistemul de operare baza pe Android ofera utilizatorului libertatea de a instala numeroase aplicatii Tv de streaming online, retele sociale sau chiar jocuri online. Android iti ofera accesul la o bibleoteca vasta de aplicatii pe care le poti instala daca ai un cont valid in Google App Store. Interfata disponibila televizorului Wellington ofera o experienta de navigare fluenta, nu apar interferente vizibile experienta fiind una cat se poate de interactiva. Poti seta un numar de 5 aplicatii pe care le poti accesa rapid din bare de scurtaturi. Deasemenea, televizorul Wellington beneficiaza si de avantajul integrarii sistemului de asistare Google Voice ce iti permite sa interactionezi rapid de la distanta.

 

    Ca dimensiuni acesta se potriveste ideal unei camere de suprafata mari sau medii, cei 80 cm la rezolutie HD fiind mai mult decat suficienti. Televizorul arata chiar foarte bine fiind bine proportinat ca dimensiuni, constructia sa include materiale calitative iar marginile ce acopera suprafata plata vazuta din fata obtureaza doar o mica parte din ecranul central fiind o placere practic sa urmaresti imaginile care se succed pe al sau ecran. Se preteaza perfect ca utilizare pentru o camera de dimensiuni mai mici sau de ce nu la bucatarie.

    Designul sau in mod general este unul placut, fiind compact dar nu in formatul cel mai slim, dar nu este clar un dezavantaj asta. Cele doua picioruse asezate in pozitiile de limita ecran ii ofera stabilitate oriunde, pe orice suprafata. Ramele ce inconjoara ecranul preiau o mica parte din acesta, lansand la libera vedere cea mai mare parte din suprafata sa frontala 95%, partea mai groasa fiind observata in zona de jos, la imbinarea cu suportul de sustinere. Poti alege sa pozitionezi acest televizor undeva la inaltime, folosind un suport de tip VESA.

1. CALITATE IMAGINE, Wellington WL32HD6500A

  Calitatea imaginii ar trebui sa fie punctul de reper care sa ne intereseze cel mai mult, Wellington WL32HD6500A fiind decis sa ia toate punctele si la acest capitol. Ecranul cu diagonala de 80 cm suporta o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli), fiind suficient pentru a avea parte de o experienta buna in privinta transmisiunilor prin cablu standard. Ceva limitari apar doar la continutul video platit, acolo unde sunt disponibile si stardarde superioare de imagine, UHD, 4K,  ce nu pot fi reproduse pe ecranul acestuia. Bineinteles pastrand proportiile pretului de achizitie pe care il are, as spune ca acesta isi face datoria corect fata de utilizator, avand o exprimare foarte clara in raport cu imaginile transmise. Televizorul recunoaste si standardele noi HDR, fiind compatibil cu noile tehnologii HDR 10 si HLG. Sistemul propriu de eliminare zgomot de fond, „Digital Noise Reduction” elimita eficient efectele negative ale transmisiei prin cablu, livrand astfel o imagine calitativa, asa cum ne dorim. Contrastul dinamic si tehnologia de reducere a zgomotului digital ofera o vizionare mult mai placuta cu imagini clare si culori bine definite. Contrastul se modifica dinamic, odata ce imaginile se succed, prelucrarea fiind una in timp real, cu ajutorul tehnologiei „Dynamic Contrast”. 

  Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, – timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 80 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 200 cd/mp, contrast nativ 5000:1 si aspect imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine De Interface impiedica pierderile de informatie in cazul imaginilor ce se succed rapid, in timp ce Picture enhancements asigura o cromatica optima imaginilor transmise pe fond intunecos sau luminos, modificand intensitatea luminilor si aducand o corectie a contrasului, culorii si luminozitatii. Tehnologia HDR 10+ este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in HD, fie ca vorbim de continut obisnuit. 

    Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 12 W. Noul televizor Wellington WL32HD6500A poate funcționa totodată ca un hub inteligent pentru acasă, facilitând accesul utilizatorilor la alte produse electronice și eletrocasnice inteligente, precum sistemele de aer condiționat, purificatoarele de aer, iluminatul inteligent, boxele smart și multe alte dipozitive care se pot conecta la televizor. Conectarea se face simplu si rapid, procesul fiind memorat ulterior pentru o conectare aproape instanta. Calitatea audio este una foarte buna, cei 6 W fiind suficienti pentru o incinta de dimensiuni mai mici. Utilizatorul poate alege unul din formatele audio disponibile pentru a simula mai atractiv conditiile unui film sau a unei transmisiuni live sportive.

2. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 2 intrari HDMI, 1 port USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si poti opta pentru decodorul pe slot CI+. 

     Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi. Atunci cand conectat la internet, cu ajutorul telecomenzii poti folosi si functia de comanda vocala de la distanta. Printre functiile speciale de care beneficiaza acest model putem enumera EPG si Time Shifting. Consumul energetic nu este unul foarte mare, mai ales ca beneficiaza de o clasare ca eficienta F (32 kWh) ce poate urca pana la 45 kWh in modul HDR/ 1000 ore .

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump, iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret actualizat

Televizor Wellington WL32HD6500A, 80 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa F

Lasă un comentariu