Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G, pret, specificatii tehnice (review)

    Lazile frigorifice sunt aparate frigorifice comune spatiilor de vanzare produse alimentare perisabile, iar acum ca ne asteptam sa vina si caldura, daca ai si tu o astfel de afacere, este mandatoriu sa ai in dotare un astfel de aparat. Dar nu ar trebui sa ne limitam doar la spatiile comerciale, deoarece formatul compact al acestora le fac viabile si in cazul unui spatiu de locuit. Culoarea crem o scoate in evidenta, mai ales daca o privesti de la distanta, MIDEA MDRC152SLF34G seamana cu un dispozitiv vintage care va iesi in evidenta in mod placut. Este usor de mutat, dimensiunile compacte dat si forma verticala fiind in avantajul ei. Nu mai vorbim de pret, care face acest raport cu calitate sa fie unul superior, din punctul nostru de vedere.

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLG34W, 99l, Functie frigider, LED, Clasa F, Bej

    Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G cu un design retro de culoare bej, are si un sistem de inchidere cu siguranta, fiind prevazut in acest scop si cu un maner integrat, pentru o manevrarea mai usoara a usi de acces in interior. Balamalele flexibile cu arcuri de fixare, facute din otel tratat, ce au o prindere solida in 2 puncte, pastreaza capacul deschis si retine tensiunea mecanica la inchidere, oferind o deshidere larga pentru interior de pana la 100 de grade. Alimentele pot fi depozitate la acest model fara sistem de iluminare, intr-un cos din sarma cromat ce evita lipirea alimentelor de peretii interiori ai lazi frigorifice. Acest cos din sarma este detasabil, prin indepartarea lui marindu-se spatiul de congelare si usurand in plus dezghetarea manuala a lazi frigorifice. Procedura de dezghetare a acestui model a fost mult usurata prin realizarea din punct de vedere constructiv a unui sistem de drenare la dezghetare cu evacuare a condensului rezultat afara. Compresorul din dotarea acestui model are inclus o unitate de condensare integrata cu un evaporator de congelator ascuns in carcasa.

      MIDEA MDRC152SLF34G detine tehnologia de congelare statica Frost Less. Constructiv la acest sistem de racire traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al lazi frigorifice si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul Frost Less veti economisi si energie. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usa montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Midea cu un singur compresor si un singur circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie cu diverse preferințe culinare. Midea are un sistem de racire static conceput pentru a mentine temperatura optima in lada frigorifica, indiferent cat de des se deschide usa capac.

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G, 99l, Functie frigider, LED, Clasa F, Bej

        Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net pe aparat de 99 l. De pe panoul de comanda mecanic avem posibilitatea de a setam cu ajutorul unui buton rotativ nivelul de temperatura din interiorul lazi frigorifice in doua moduri de functionare: de refrigerare sau de congelare. Cand setati aparatul la modul de refrigerare lada functioneaza ca un frigider unde temperatura interioara poate fi setata intre +0°C si +6°C. Iar cand setati aparatul la modul de congelare lada functioneaza ca un congelator, iar temperatura interioara poate fi setata intre -14°C si -22°C. Panoul este dotat si cu un LED de semnalizare de unde avem posibilitatea de a vizualiza activarea lazi frigorifice. Aceasta lada este dotata si cu functia de Super Frost. Atunci cand utilizati lada la modul de refrigerare si nu de congelare, este nevoie sa va asigurati ca functia de congelare rapida nu este activata, pentru a evita spargerea recipientelor din sticla depozitate cu lichide. Pentru o depozitarea pe termen lung a alimentelor congelate se recomanda o temperatura de cel putin -18°C. Capacitatea de congelare a aparatului este de 4,5 Kg de carne sau alte produse alimentare in 24 de ore, datorita functiei speciale Super Frost, reglabil in functie de timp. Functia automata Super Frost realizeaza congelarea simpla si economiseste timp si energie. Aceasta functie reduce rapid temperatura la -22°C si astfel aerul rece pastreaza vitaminele din alimente. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 ore in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aceasta functie este de obicei folosita pentru a ingheta cantitati mai mari de alimente. 

      In cazul unei pene de curent datorita izolatiei termice foarte bune, autonomia de refrigerare dureaza pana la 24 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand o clasa de climatizare, N-SN-ST-T, fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Eficienta energetica oferita de lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 211 kWh/an si cu un consum zilnic de 0,466 kWh/zi, conform etichetei energetice.

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G, 99l, Functie frigider, LED, Clasa F, Bej Acest consum energetic i se datoreaza izolatiei termice bune si a compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un compresor bun cu sistem de amortizoare, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 84,5 x 54 x 50 si o greutate de 24 Kg. Lada frigorifica este dotata si cu roti rezistente, fiind astfel foarte usor de manevrat si transportat. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Consider ca este o alegere potrivita ca uz casnic sau in cadrul unei unitati de servire, capacitatea mare dar si consumul mic, fiind avantaje de luat in seama.

Recomandare:

      Primesti garantie de 2 ani daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G, 99l, Functie frigider, LED, Clasa F, Bej

Lasă un comentariu