Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, pret, pareri

       Atunci cand spatiul de acasa nu este suficient pentru a dispune de o bicicleta fitness de capacitate mai mare, ai la dispozitie solutia pliabila, iar aici vin cu recomandarea modelului TUNTURI StarFit X100. In forma pliata, bicicleta TUNTURI StarFit X100, poate fi pastrata mult mai usor, undeva ascuns in coltul camerei sau chiar sub pat, fara a ocupa mai mult din spatiu util al casei, si asa deficitar. O pliezi, apoi o depliezi foarte usor ori de cate ori simti nevoia ca au nevoie de un plus de miscare, potrivit in special in serile cand vremea urata de afara nu permite nici macar o scurta plimbare prin jurul casei. Cand locuiesti intr-o locuinta cu spatiu nu foarte generos, alegerea unei astfel de bicicleta pliabile este o modalitate inteligenta prin care iti poti optimiza posibilitatea de a face sport de acasa. Poti continua rutina de la sala de antrenamente si acasa, fara a sacrifica foarte mult din spatiul util al casei tale, sau chiar deloc daca alegi sa pastrezi aceasta bicicteta fitness undeva sub pat sau intr-un colt al camerei.

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

    Constructia aparatului de fitness pliabila TUNTURI StarFit X100 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este excelenta pentru atat pentru incepatori cat si in cazul persoanelor cu un nivel de pregatire fizica mai avansata. Cadrul metalic ce uneste toate componentele detasabile ale aparatului este unul rezistent, preluand intreaga greutate a corpului in limita de 100 Kg. Bicicleta cantareste 11,5 Kg si masoara in dimensiuni 42 -118 x 39 – 46 x 21 -116 cm (L x l x H). Nu ar fi o problema foarte mare dimensunile acesteia in privinta spatiului util din casa ta deoarece aparatul poate fi pliat cu usurinta dupa fiecare antrenament pentru a ocupa astfel un spatiu mult mai redus. Ce este grozav la aceasta este ca odata pliata, salveaza spatiu util din casa ta, astfel incat tu sa te bucuri de mai multa libertate fara a fi nevoie sa renunti la mp importanti utili.

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

      TUNTURI StarFit X100 este un model ce permite sa executi o serie de exercitii creative prin miscari regulate care sa iti puna in miscare intregul corp. Nu conteaza care este stadiul de pregatire, fie ca esti incepator in domeniu sau mai avansat, te vei putea bucura de antrenamente complete chiar la tine acasa, fiind mult mai practic decat sa ajungi zi de zi intr-o sala de fitness. In comoditatea casei tale vei putea practica sportul preferat ascultand muzica preferata ambientala sau urmarind emisiunile de interes la televizor. Aparatul de fitness TUNTURI StarFit X100 este accesibil si ca pret. Dupa utilizare, aparatul se strage, ocupand astfel mai putin spatiu in locuinta ta. Este o activitate completă ce permite: Arderea caloriilor, Tonifierea mușchilor din partea inferioară a corpului. Pentru menținerea în formă, se recomandă practicarea activității în mod consecvent și moderat (transpiraţie medie , capacitatea de a purta o conversaţie) 22 min/zi. Pentru a pierde în greutate prin reducerea grăsimilor, se recomandă practicarea activității în mod consecvent și moderat, mai mult timp: 44 min/zi.

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

      In zona centrala a ghidonului bicicleta TUNTURI StarFit X100 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii. Pe langa cresterea ritmului cardiac, bicicleta ajuta si la fundamentarea energiei necesare zilnice in intreg corp, iar o jumatate de ora de exercitiu ne va face sa ne simtim mult mai bine. Antrenamentele vizeaza lucrul cu fiecare muschi din partea inferioara a corpului, inclusiv modelarea abdomenului si partea inferioara a spatelui. Se recomanda ca atunci cand exersezi miscarea sa pastrezi o pozitie dreapta a coloanei vertebrate si sa privesti drept inainte, cu scurte reprize de vizionare a panoului de comanda. 

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

     Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 100 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. 

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

      Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. Greutatea voalanta de 4 Kg, asigura un rulaj fluent, la pedalare, ce poate fin ingreunat intentionat atunci cand selectezi un grad de dificultate mai mare. Bicicleta beneficiaza de un reglaj mecanic, ce permite prin intermediun unui potentiometru aflat la baza ei, selectia unei trepte de rezistenta in intervalul de la 1 la 8. Poate reprezenta un instrument perfect pentru miscare pentru orice nivel de pregatire, de la incepatori pana la avansati.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta pliabila TUNTURI StarFit X100, volanta 4 kg, greutate maxima utilizator 110 kg

Lasă un comentariu