Dormitor Irim Maja, pret, specificatii design (review)

   Din dorinta de a face cat mai frumos acasa, ca totul sa para confortabil si modern, ne-am gandit ca alegerea unui dormitor cum este si Irim Maja, este o alegere excelenta. Acest set pentru dormitor include toate piesele esentiale pentru acesta, de la un pat central generos, care sunt asamblate cu raspundere asumata folosind materiale calitative. Ansamblul mobilier de dormitor Irim Maja este realizat in culori atractive din material PAL in culorile stejar auriu/alb. Pornind de la pat, adaugand celelalte obiecte de mobilier povestea in sine prinde contur. La fel si culorile atent echilibrate te fac sa te simti bine in preajma lui incat sa crezi ca acasa e cel mai bine. Echilibrul culorilor si armonia pieselor de mobilier sunt elemente importante atunci cand te gandesti la amenajarea dormitorului. Noua ne place, reprezinta punctul de atractie al dormitorului oferind de fiecare data confortul dorit.

Dormitor Irim Maja, MDF, Pat 160x200 cm, Dulap cu oglinzi, 2 Noptiere, Comoda, culoare Stejar Auriu/Alb

          Patul, piesa principala din acest set de la Irim Maja, beneficiaza pe langa o tablie generoasa si de aplice LED care vor limina pe timp de noapte atunci cand doresti sa obtii in camera de dormit o luminozitate ambientala placuta. Dimensiunile patului de  205,8 cm – lungime, 244,2 cm – latime, 89 cm – inaltime tablie, permit utilizarea unei saltele de marime standard 160 x 200 cm. Piciorusele in inalta pe acesta la o distanta de podea de 35 cm, astfel pana si robotul de aspirare reuseste sa parcurga spatiul de dedesubt cu usurinta. Patul beneficiaza de un suport sustinere somiera, care la fel ca si salteaua, somiera nu este inclusa in pachetul de comanda, fiind achizitionata separat. In jurul patului, cele doua noptiere sunt utile in cazul in care doresti sa ai lucrurile importante aproape de acesta fara a fi nevoie sa te deplasezi prin casa. Totul ferit de privirile celorlalti, in mod organizat. Sunt 2 noptiere, astfel ca pe fiecare o poti aseza de o parte si de alta a patului. Sistemul de inchidere al sertarelor beneficiaza de caracteristica „soft close” astfel incat intreg procesul sa fie unul silentios si usor de indeplinit de orice utilizator, chiar si din pozitia asezat in pat.

Dormitor Irim Maja, MDF, Pat 160x200 cm, Dulap cu oglinzi, 2 Noptiere, Comoda, culoare Stejar Auriu/Alb

       Dulapul cu 4 usi este locul perfect unde pastra elemente de vestimentatie pe umerase specifice sau in diversele compartimente care se regasesc la interior. E atat de spatios incat poti sa il consideri ca fiind un dressing. Acest dulap in 4 usi are urmatoarele dimensiuni: 203,2 cm lungime, 60 cm – adancime, 216 cm – inaltime. Dispune de compartimentare identica stanga/dreapta pentru EL si EA si oglinzi pe usile din mijloc. Compartimentarea dulapului este astfel: primele doua usi includ o bara pentru haine si doua sertare in partea de jos cu 4 polite in timp ce celelalte doua usi incud o usa cu bara pentru haine si doua sertare in partea de jos, iar cealata usa ascunde la interior 4 polite suprapuse. Si sa nu uitam detaliul oglinzii la exterior care te va ajuta sa iti faci o parere in ansablu asupra hainelor pe care le imbraci, sau le probezi de la interiorul sifonierului. Dulapul cu oglinda si 4 usi glisante se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Practic prin existenta a 4 usi, te poti gandi sa imparti acest sifonier la jumatate cu prietena/prietenul ta, cate doua spatii care sunt despartite la mijloc pentru fiecare.

   Momentul in care acest set vine livrat acasa, vei observa ca fiecare piesa este distribuita in diverse pachete, mai ca sa il asamblezi pana la capat, poate fi asemanat cu un joc de puzzle. Produsul se livreaza in 16 colete, in greutate totala de aproximativ 330 kg. Partea buna e ca primesti impreuna cu acesta si detaliile tehnice de asamblare, asa ca folosind principiile de inginerie si intuitie, dupa aproximatix 2-3 ore, poti spune ca il vei avea instalat in proportie de 100 %. A fost livrat rapid, sosind la 2 zile distanta dupa ce am plasat comanda. Propabil ar fi ajuns mult mai devreme daca alegeam sa il comand la o ora mult mai matinala. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Irim Maja, MDF, Pat 160x200 cm, Dulap cu oglinzi, 2 Noptiere, Comoda, culoare Stejar Auriu/Alb

Un comentariu la „Dormitor Irim Maja, pret, specificatii design (review)<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-3e6841346ccec' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu