Saltea Ortopedica, Best Sleep, Moon, pret, pareri

     Atunci cand o saltea nu mai corespunde din punct de vedere a calitatii sale, e timpul sa o schimbi cu alta noua. In general saltelele se schimba la un interval de timp de 7-10 ani, dar aici intervine si gradul de uzura la care a fost supusa. O saltea care ofera confort si in acelasi timp o pozitie orientativa in timpul somnului trebuie sa indeplineasca caracteristica de a fi ortopedica, sa nu fie nici foarte moale dar nici tare, undeva pe la mijloc. Salteaua pe care o prezint astazi, Best Sleep, Moon este o alegere excelenta daca vrei sa aduci un plus de confort zonei de dormit de care sa te bucri in fiecare moment de odihna. Salteaua Ortopedica, Best Sleep, Moon compusa din spuma poliuretanica de fexibila Best Cell Memory Foam, ofera fundatia de sustinere si echilibrul perfect de care ai nevoie pentru un somn mai bun. O vei indragi inca de la prima utilizare iar asta va fi imediat vizibil si in tonusul pe care il vei obtine astfel zi de zi, mai odihnit, mai relaxat.

Saltea Ortopedica, Best Sleep, Moon 160X200x30 cm, spuma poliuretanica si arcuri ambalate individual, fermitate medie

       Structura ortopedica pe care o are la baza salteaua Best Sleep, Moon elimina punctele de presiune si asigura o circulatie buna a sangelui pe timpul somnului ceea ce ii permite corpului sa se relaxeze in totalitate. Saltelele ortopedice sunt cele care actioneaza in timp pentru prevenirea problemelor legate de deformarile de coloana, fiind recomandate de instutute in cercetari implementate de-a lungul timpului. Structura inedita ofera corpului o presiune echilibrata asupra muschilor si tendoanelor, fapt care permite astfel o relaxare eficienta in timpul orelor de dormit. Circulatia sangelui nu este asftel perturbata, flow-ul continuu fiind asigurat pe tot parcursul corpului, chiar si in pozitii mai dificile de dormit. 

Saltea Ortopedica, Best Sleep, Moon 160X200x30 cm, spuma poliuretanica si arcuri ambalate individual, fermitate medie

     Salteaua Best Sleep, Moon este o salteaua ortopedica de culoare alb, care promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa sa ofere tot confortul necesar odihnei. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. Structura sa implica mai mult confort datorita spumei cu memorie care ii permite sa isi reia forma initiala dupa ce ai folosit-o mai mult timp, imediat. Deasemenea la interior, aceasta saltea are la baza un suport dedicat ce include o serie de arcuri de tip pocket ceea ce o face a fi extrem de confortabila si in cazul persoanelor cu greutate corporala mai mare. Intre arcuri exista suporti de burete, care rigidizeaza suplimentar structura pe care o are aceasta saltea ortopedica. Nu se afunda sub actiunea greutatii, pastrand o limita de adancime moderata. Ca plasare in gama, salteaua Best Sleep, Moon, este modelul cel mai bine consolidat, avand cele mai multe optiuni de confort prevazute, ceea ce o face si atractiva pentru cei care cauta un produs sustenabil si inovator. 

     Husa matlasata din poliester 100% de pe parte inferioara, superioara si  laterale, favorizeaza circulatia aerului, astfel incat salteaua nu retine umezeaza si nu te incinge in noptile fierbinti de vara. Textilul avand caracteristica Oeko-Tex este prevazuta cu un strat special matlasat cu PSF in strat dublu. Ar fi fost de dorit sa poate fi detasata, dar in cazul de fata, husa nu poate fi detasata. Aceata husa este trata si anti-alergic, detaliu important care ne ofera informatia ca salteaua a fost tratata chimic anti agentilor alergeni.

Saltea Ortopedica, Best Sleep, Moon 160X200x30 cm, spuma poliuretanica si arcuri ambalate individual, fermitate medie    Banda perimetrala de pe marginea saltelei ce urmareste tot conturul saltelei, are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda, fiind ventilata total in profunzime, salteaua ramanand tot timpul uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi ventilata si eliminata rapid si eficient datorita miscari corpului omenesc. Tesatura de acoperire din poliester, este captusita pe partea superioara si inferioara cu un strat din vata poliesterica 100%. Baza saltelei este compusa din 100% spuma poliuretanica Best Cell Foam 25 D, cu grosimea de 30 cm, avand densitatea de 25 kg/mc cu 5 zone de confort, ce confera o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta si sanatoasa a coloanei in timpul somnului.

     Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor. Salteaua poate fi utilizata pe ambele parti avand nivele de fermitati egale. Aceasta saltea a fost creata pentru a fi folosita de 2 persoane in cuplu. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei avansate a spumei suport poliuretanice impiedica propagarea miscarilor pe suprafata saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului. Se poate aseza sau sari pe ea fara ca celalalt partener sa simta acest lucru. Acest material reduce mult punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Aceasta saltea este excelenta si pentru persoanele nu au probleme cu coloana vertebrala deoarece are un nivel de fermitate mediu. Gratie inaltimii mari si a stratului gros cu arcuri impachetate dar si a unei huse groase cu fibre aceasta saltea impresioneaza prin confortul oferit.

     Este o saltea cu nivel de fermitate bun de 3 din 5 pe fata superioara si de pe fata inferioara si poate suporta o greutate maxima de 120 Kg pentru fiecare persoana. Aceasta saltea este recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Salteaua Best Sleep, Moon are dimensiunile variate ce se potrivesc pentru paturile standard, cu o greutate de 35 Kg. Periodic si aceasta saltea este recomandat sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale o recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze.

Reprezinta una dintre cele mai interesante alegeri atunci cand vine vorba despre un suport confortabil si sigur pentru odihna, raportul dintre pret si calitate fiind unul dintre cele mai importante avantaje.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

    Zilele acestea acest model de salteaua beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid pana la tine acasa daca o comanzi de aici

Saltea Ortopedica, Best Sleep, Moon 160X200x30 cm, spuma poliuretanica si arcuri ambalate individual, fermitate medie

Lasă un comentariu