Aspirator cu sac Bosch BGLS4X200, Review & pareri

    Bosch BGLS4X200 este un aspirator performant de mare putere, ce include pe langa un sac colector mai multe bariere de filtrare HEPA si tehnologie Bag & Bagless pentru o capacitate a sacului de aspirare de pana la 4 litri. Asa ca oricat de mici dimensiuni ar fi murdaria, praf, pulberi sau murdarie intensa, poti avea un aliat perfect pe acest aspirtor de la Bosh. Acest brand si-a creat in jurul sau un renume de-a lungul timpului, produsele sale impresionand prin calitate tehnologii dedicate brandului si nu in ultimul rand fiabilitate. Asa ca daca iti doresti si tu performanta si nu in ultimul rand un produs pe care sa il utilizezi mai mult timp de acum incolo, recomand Bosch BGLS4X200. Corpul robust face posibila orientarea sa cu usurinta in spatii nu foarte generoase, printre mese, scaune sau birouri. Culoarea albastra, ce acopera mare parte din corpul construit atrage imediat atentia asupra sa. Finisajele sunt bine realizate, la fel si numarul de accesorii care fac posibila punerea in functiune imediata. Cursiv si usor de operat, acesta indeplineste rapid obiectivele setare de curatare oferind un proces eficient de functionare.

Aspirator cu sac Bosch BGLS4X200, 600 W, 4 l, Filtru EPA H10, Perie tapiterie, Albastru

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 4,5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 10 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din inox, cu blocaj din 2 piese, face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Bosch BGLS4X200.

     Acest aparat este conceput cu un accesoriu integrat, astfel incat nu este nevoie sa transporti piese suplimentare atunci cand faci curatenie in casa. Peria moale pentru locuri inguste si pentru tapiterie, ne permite sa aspiram cum trebuie diverse suprafete. Aceasta perie este integrata in mod facil in manerul aparatului, fiind intotdeauna gata de utilizare. In plus dispozitivul de protectie moale Ergo Shock a aparatului protejeaza mobila si impiedica deteriorarea ei daca te lovesti accidental. De asemenea impiedica blocarea pe margini sau pereti, astfel incat sa te poti deplasa mai rapid cu aspiratorul cand facem curatenie in casa.

     Aparatul este dotat si cu filtrul lavabil HEPA 10 ce retine pana si cele mai mici particule de praf. in plus putem curata acest filtru si sa-l refolosim, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cumparam filtre asa de des. Filtrul igienic PureAir pentru un aer evacuat mai curat. Se incadreaza in clasa A de emisie a prafului. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul Easy Empty ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici urma de praf. Pur si simplu scoatem sacul si îl golim afara la tomberon. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Sistemul PowerProtect ofera performante de curatare de lunga durata, chiar si atunci cand sacul se umple. Sacul de praf PowerProtect (cu autoetansare) asigura o performanta ridicata chiar si atunci cand se umple.

Aspirator cu sac Bosch BGLS4X200, 600 W, 4 l, Filtru EPA H10, Perie tapiterie, Albastru

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Bosh se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A, eficienta energetica. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model se incadreaza in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Silent Performer a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructiv aspiratorului, are un motorul cu nivel de zgomot optimizat si cu noua perie multifunctionala ce asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara a compromita performanta aparatului. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 70 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Bosh are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Duză standard, duza spatii inguste, duza tapiterie, perie mica perie standard si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Bosh, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.

    Aspiratorul Bosh cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Bosh este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26,4 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 29.3 x 23.8 x 44.1 si o greutate de 4,5 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Bosch BGLS4X200, 600 W, 4 l, Filtru EPA H10, Perie tapiterie, Albastru

 

Lasă un comentariu