Televizor Finlux 39HD3000, performante tehnice (review)

    Finlux 39HD3000 este alegerea perfecta in cazul in care iti doresti un televizor nou la un pret accesibil, dotat cu o diagonala de 98 cm, pe ecraul caruia sa proiecteze imagini la o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli). Este un model de la care nu poti aspira atunci cand vorbesti de functii avansate, potrivit pentru a fi amplasat in camere de zi sau de dormit, fara functie de Smart Tv, astfel ca este usor de utilizat de oricine, chiar si de persoane mai putin tehnice. El vine impreuna cu doua picioare ce formeaza un suport stabil, ce va permite plasarea sa pe o comoda. Imaginile redate vor avea o calitate buna, asta pentru ca display-ul suporta rezolutia HD.

Finlux 39HD3000 reprezinta un brand destul de prezent la noi in tara, lansand de-a lungul timpului mai multe modele din zona de entry level, sau chiar si cateva modele cu interfata Smart. Nu ar trebui sa ne facem probleme in legatura cu modul de utilizare al lui Finlux 39HD3000, deoarece meniul este in limba romana, fiind astfel intuitiv de folosit.

Televizor Finlux 39HD3000, 98 cm, HD, LED, Clasa E

      Finlux 39HD3000 beneficiaza de un ecran in format plat, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Cele doua picioruse pozitionate la extremitate, ii ofera acestuia o stabilitate excelenta indiferent de suprafata. Poate fi instalat si la inaltime folosind un suport Tv de perete corespunzator.

Televizor Finlux 39HD3000, 98 cm, HD, LED, Clasa E

      Timpul de raspuns este o alta variabila importanta de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un televizor, acesta dand rata de refresh in cazul imaginilor ce vor fi afisate pe ecran. Un timp de raspuns mai mic semnifica faptul ca televizorul este capabil sa aduca in fata ta mai multa informatie, iar modul in care imaginile se succed sa fie unul lin astfel incat miscarile sa fie unele cat mai naturale. Un timp de raspuns bun va fi unul cu o valoare sub 9 ms, in cazul de fata Finlux 39HD3000 beneficiaza de o valoare de 6.5 ms. Un unghi de vizibilitate este o alta conditie importanta ce trebuie respectata, in cazul lui Finlux 39HD3000 aceasta valoare ajunge undeva la 178 de grade, chiar foarte bine si acest aspect. Luminozitatea oferita de ecranul de 98 cm ajunge la 200 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Sistemul propriu de eliminare zgomot de fond, “Digital Noise Reduction” elimita eficient efectele negative ale transmisiei prin cablu, livrand astfel o imagine calitativa, asa cum ne dorim. Contrastul dinamic si tehnologia de reducere a zgomotului digital ofera o vizionare mult mai placuta cu imagini clare si culori bine definite

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo Nicam care livreaza impreuna o putere de 16 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, iesire VGA, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

Televizor Finlux 39HD3000, 98 cm, HD, LED, Clasa E

       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Consumul energetic raportat in decursul functionarii nu va influenta foarte mult factura de curent, acesta avand o putere consumata de numai 36 W (clasa energetica E). In concluzie, Finlux 39HD3000 este un televizor ce ofera toate specificatiile de care aveti nevoie, iar asta la un pret avantajos. Va recomand sa accesati unul dintre link-urile atasate, deoarece acolo aveti ocazia sa gasiti produsul la o oferta avantajoasa. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

Televizor Finlux 39HD3000, 98 cm, HD, LED, Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>