Gratar Kring Apple, pe carbuni, pret, specificatii design (review)

    Gratarul Kring Apple este alegerea perfecta daca doresti sa obtii o gustare perfecta de carne fripta la foc mic, controlat, astfel incat sa fie bine patrunsa. Forma circulara de culoarea rosie aseamana acest gratar cu formatul unui mar, iar de aici vine si denumirea acestuia de „Apple”. Odata ridicat acest capar rosu al marului, vedem ca la interior ca se gaseste o cavitate generoasa unde vom alimenta gratarul cu carbuni. Aceasta cavitate primeste in dotare un gratar pe care se aseaza carnea la gatit, dotat cu manere externe ce pot fi accesate folosind o manusa termica speciala de bucatarie. 

Gratar Kring Apple, pe carbuni, 44xH72 cm

     Gratarul Kring Apple are o suprafata de coacere rezistenta la temperaturi inalte, manere ce permit o manevrare usoara, o suprafata de gratar cromata, un raft extrem de util pentru farfurii sau “unelte” pentru gratar si nu in ultimul rand un spatiu suficient de mare pentru a gati cu usurinta retetele tale preferate pentru tine si cei dragi. Rotile pentru deplasare cu care vine dotat iti ofera usurinta in manevrarea acestuia dintr-o locatie in alta.

    Suprafata mare de coacere permite gatirea instanta a unei casolete de mici sau 4 portii generoase de carne la gratar. Am pregatit la acesta carnati, carne de pui sau de porc, iar cu cateva reglaje directe de temperatura, totul a iesit gustos asa cu mi-am dorit. Recomand tuturor gratarul Kring, daca doresti sa ai acasa un spatiu de gatit controlat, cu care sa iti faci treaba in mod eficient. Incep sa il apreciez mai ales atunci cand afara bate vantu, atunci cand in mod obisnuit nu reuseam sa aprind atat de repede focul sau trebuia supravegheat indeaproape. 

Recomandare:

        Il recomand tuturor celor care vor sa isi faca gratarul acasa in loc de padure fiind foarte practic si usor de utilizat: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Gratar Kring Apple, pe carbuni, 44xH72 cm

Lasă un comentariu