Convector electric de podea Concept KS3018, review

   Alege convectorul Concept KS3018 si bucura-te de caldura oferita de un dispozitiv performant care poate reda temperatura ideala in casa ta in doar cateva minute de la punerea sa in functiune. Constructiv aparatul de incalzit Concept KS3018 poate prelua cu succes din atributiiile unei centrale termice (pastrand totusi unele proportii) care vine cu cateva avantaje in plus: caldura emanata de acesta incalzeste rapid camera, este mic, compact si consuma foarte putin. Este un aparat excelent pe care il poti utiliza pe spatii de locuit fara sa intervina in vreun fel negativ ca design, are o culoare neutra, alb, ce ii confera un design atractiv. Oriund il vei pune in functiune, Concept KS3018 va continua sa furnizeze caldura dorita, iar datorita picioruselor la capete, isi va pastra echilibrul pe orice suprafata.

Caracteristici:

  • Convector de sine statator;
  • Design foarte atractiv si potrivit pentru spatiile moderne;
  • Termostat;
  • Maner pentru transport usor dintr-o camera in alta;
  • Turbo;
  • Tensiune: 220 – 240 V.

Convector electric de podea Concept KS3018, 2000 W, 2 trepte, Termostat reglabil, Functie Turbo, Alb

      Este un aparat care se foloseste la nivelul podelei, un avantaj destul de important daca e sa ne ghidam dupa fizica care precizeaza ca mare parte din caldura este stationara la nivel de tavan, jos fiind mult mai frig. Are o putere de aproximativ 2000 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin grila de aerisire din partea superioara. Puterea sa de 2000W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice camera (cu usa inchisa) din cadrul unui apartament de bloc. Aceasta poate fi reglata ca intensitate, selectand unul din cele 2 niveluri de putere disponibile: 1000 W si 2000 W. Prin apasarea butonului Turbo, convectorul va distribui mai rapid volumul de aer cald in incapere. Functia Turbo este asistata de un ventilator intern ce grabeste procesul de distributie al aerului cald in incapere, pentru a lua parte la un proces de incalzire mai rapid. Cand functia de incalzire este activata, aparatul se va porni si se va opri alternativ, mentinand astfel temperatura selectata. 

Convector electric de podea Concept KS3018, 2000 W, 2 trepte, Termostat reglabil, Functie Turbo, Alb

   Convectorul electric de podea Concept KS3018 are implementate si cateva solutii de siguranta, pentru a proteja mediul de functionare de posibile accidente. De exemplu, acesta vine dotat cu functie protectie la rasturnare ce opreste in mod automat functionarea sa in cazul in care nu mai se gaseste in pozitia initiala. Protectia anti inghet iti va asigura funtionarea acestuia chiar si in zonele unde exista risc de inghet. Deasemenea in cazul depasirii limitei de caldura emisa se va activa automat protectia la supraincalzire.

   Este recomandat pentru incaperi de pana in 20 de metri patrati. Functia Timer 24 de ore iti da posibilitatea sa programezi functionarea sa pe intervale de timp in decurs de 24 de ore. In dimensini masoara aproximativ 41 cm inaltime, 59 cm latime si 10,5 cm adancime, avand o greutate de 3,36 Kg. Este un aparat de incalzire pe care il poti utiliza strict rezidential, cu eficienta foarte buna la incalzire.

Recomandare:

       Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la Star-Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de semnificativa zilele acestea: Verifica pret redus

Convector electric de podea Concept KS3018, 2000 W, 2 trepte, Termostat reglabil, Functie Turbo, Alb

Lasă un comentariu