Boiler electric Fornello Titanium Plus Slim, pret, specificatii tehnice

       Sistemul de incalzire apa cu boiler electric electric Fornello Titanium Plus Slim este o metoda comoda si eficienta in cazul in care te-ai debransat de la reteaua locala sau in cazul in care sistemul de distributie de apa calda a fost sistat. Boiler electric electric Fornello Titanium Plus Slim este alegerea perfecta, un boiler vertical de culoare alb recomandat in primul rand spatiilor de locuit mai mici, fiind destul de compact, cat sa reuseasca sa incalzeasca in regim rapid 30 de litri de apa sau in varianta de gama 50 de litri.  

Boiler electric Fornello Titanium Plus Slim, 2000 W, 30 l, 0.8 Mpa

      In partea frontala a corpului central acesta este prevazut cu un indicator de tip ceas, care indica stadiul de incalzire al apei, de la albastru rece, la rosu cald. Atunci cand boilerul sa afla in procesul de incalzire a apei, variatia ceasului se deplaseaza catre centrul indicatorului intre culoare albastru si rosu, iar cand apa este la temperatura optima de folosire, limba de semnalizare este situata in dreptul culorii rosu. Controlul este de tip mecanic, fiind reprezentat printr-un buton rotativ care regleaza temperatura de lucru a aparatului.

         Boilerul electric Fornello Titanium Plus Slim are o putere de pana la 2000 W si poate incalzi un volum de pana la 30/50 de litri in functie de modelul ales. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Apa atinge o temperatura de 65 de grade in 54 de minute in cazul modelului de 30 de litri. Daca alegi varianta de 50 de litri, acest timp va fi de aproximativ o ora si jumatate. 

Boiler electric Fornello Titanium Plus Slim, 2000 W, 30 l, 0.8 Mpa

         Sistemul de receptie a apei rece care foloseste o duza, creeaza un efect de piston, iar prin acest model se asigura o cantitate de apa calda cu pana la 15 procente mai mare decat in cazul altor aparate similare. De asemenea, prin introducerea unei bariere termice intre corpul boilerului si sistemul de prindere pe perete, se pot recupera pana la 16 procente din energia consumata pentru incalzirea apei. Izolatia de la interior este din spuma poliuretanica fara continut de clorofluorocarburi.

         Elementul de incalzire este reprezentat de un anod din magneziu, acesta fiind des intalnit la astfel de dispozitive de tip boiler. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Versiunea de 30 de litri, cel mai compact model, insumeaza in dimensiuni urmatoarele valori: 36 cm diametru, 38 cm adancime, 55 cm inaltime si 36 cm latime, avand o greutate de 15 Kg. Daca alegi varianta mai mare, aceste dimensiuni vor fi unele mai mari.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret


       Zilele acestea este disponibil la reducere, aceasta fiind inclus intr-o campanie de reducere: Verifica pret actualizat

Boiler electric Fornello Titanium Plus Slim, 2000 W, 30 l, 0.8 Mpa

Lasă un comentariu